| Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? | |
|
+12kamyzaz DogyDog;) Rasa ManGusta Justė_Terra dolliuke kvaje wika marceborzoi Evelina whatever. Skorpionė 16 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Sk. 08 23, 2009 10:31 am | |
| - ManGusta rašo:
- Kas čia jūms pasidarė !?Taisyklės nėra griežtos,ar kokios be ryšio,atvirkščiai,viskas gerai apgalvota,suderinta .Nematau čia jokių problemų,bet žinoma,yra žmonių kuriems tai nepatinka,- na visokių yra,visokių ir reikia (tai liečia,ne forumo narius) .
Man taisyklės kaip tik labai priimtinos, neturiu skundų. | |
|
| |
D-i-a Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 302 Join date : 2009-08-02 Age : 28 Miestas : Jurbarkas
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Tr. 09 02, 2009 6:53 am | |
| Man taisyklės geros, bet nesmagu, kai Evelina leidžia forumo reklamą paraše, o Skorpionė deda man įspėjimą dėl reklamos (atvira mano nuomonė, nemėgstu slėpti... ) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Tr. 09 02, 2009 7:12 am | |
| O ką man daryt, po galais? Jeigu tokios taisyklės ir Evelina manęs neperspėjo. | |
|
| |
D-i-a Aktyvus forumietis
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Tr. 09 02, 2009 7:22 am | |
| Pasiūliau pasiūlymų/prašymų/nusiskundimų skiltį P.s. Nuostabu, kad kai padarau čia klaidą man pabraukia raudonai, tai visi mažiau klaidų darys | |
|
| |
Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Tr. 09 02, 2009 7:25 am | |
| - D-i-a rašo:
P.s. Nuostabu, kad kai padarau čia klaidą man pabraukia raudonai, tai visi mažiau klaidų darys Todėl kad eini per Mozilla. Aš einu per Operą ir man niekas raudonai neteisingų žodžių nepabraukia. Kaip su Explorer'iu nežinau. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Tr. 09 02, 2009 7:26 am | |
| | |
|
| |
D-i-a Aktyvus forumietis
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Tr. 09 02, 2009 7:27 am | |
| O geras, tu atspėjai, seniau su explorer ėjau ir nieks nebraukdavo, tai tik per mozilla eisiu nuo dabar | |
|
| |
D-i-a Aktyvus forumietis
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Tr. 09 02, 2009 7:34 am | |
| - Skorpionė rašo:
- D-i-a rašo:
- Pasiūliau pasiūlymų/prašymų/nusiskundimų skiltį
P.s. Nuostabu, kad kai padarau čia klaidą man pabraukia raudonai, tai visi mažiau klaidų darys Idėja visai nieko. Pateik tą forumą kaip url, nes ilga nuoroda, visai nesižiūri, o toliau lauksiu Evelinos perspėjimo, todėl ir neįrašiau tavęs į įspėjimų sąrašą, dvejojau. Tada viskas gerai Atsiprašau už tai ką prirašau, bet supranti nesižiūrėjo man tas įspėjimas, kai Evelina sutiko, o kai jaučiuosi teisi, tai bet ką galiu padaryti (o tai nervina net mane ). Dabar priekaištų nėra O kaip forumą kaip URL pateikt? (šito nesu darius tai nežinau ) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Tr. 09 02, 2009 7:37 am | |
| Neesi tu šiuo atveju teisi. Matai ten kur yra B, I, U ir t.t.? Nusiskaičiuok 16 ir spausk ant 17, ten pirmoj eilutės nuorodą įklijuok, o antram žodžius, ant kurių paspaudus išmestų forumą. Arba antraip. | |
|
| |
Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Tr. 09 02, 2009 10:12 am | |
| Diai įspėjimas bus nuimtas, nes nuorodos paraše yra leidžiamos. - Evelina rašo:
- Nauja:
JOKIŲ nuorodų, į JOKIUS puslapius. Nebent paraše, profilyje, straipsnius gali kelti visi vartotojai, jei manote, kad naudinga, kelkite į forumą.
| |
|
| |
D-i-a Aktyvus forumietis
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Tr. 09 02, 2009 11:32 am | |
| Valio Nemačiau. Na aš įėjau į tą tinklapį paspaudžiau kairę pelę ir įėjau į ,,onformacija apie tinklapį.", radau URL, bet čia įrašius nieko gero Turbūt esu akla | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Antr. 09 22, 2009 10:14 am | |
| Mielieji, kas čia darosi? Kiek skaitau, pilna gramatinių klaidų, kiek gali mūsų moderatoriai vargti taisydami klaidas? Atidžiau. | |
|
| |
Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Antr. 09 22, 2009 10:49 am | |
| Jo, jo... Kol ištaisiau vieno nario žinutes savo moderuojamose skiltyse, pavargau net... Jei jau rašome, tai gal pasistenkim rašyti taisyklingai. | |
|
| |
Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Antr. 09 22, 2009 11:05 am | |
| Tam reikalui sukūriau temą. :) | |
|
| |
sokoladineMonstre Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 72 Join date : 2010-04-07 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Kv. 04 15, 2010 8:47 am | |
| 10 duoti negaliu. Niekur nemačiau tokios taisyklės, kaip kad šypsenėlių dėti daug negalima. Na aišku, būna parašyta "su šypsenėlėmis nepersistenkite", bet kad ištaisius pranešimą, po apačia būtų parašyta "negražiai atrodo", tai jau nežinau... Arba nebūtinai daugtaškis reiškia pasipiktinimą... (nors dabar - taip). Man rodos, kad šitame forume visi kažkokie suvaržyti. Na, 9 su minusu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Kv. 04 15, 2010 10:03 am | |
| - sokoladineMonstre rašo:
- 10 duoti negaliu. Niekur nemačiau tokios taisyklės, kaip kad šypsenėlių dėti daug negalima. Na aišku, būna parašyta "su šypsenėlėmis nepersistenkite", bet kad ištaisius pranešimą, po apačia būtų parašyta "negražiai atrodo", tai jau nežinau... Arba nebūtinai daugtaškis reiškia pasipiktinimą... (nors dabar - taip). Man rodos, kad šitame forume visi kažkokie suvaržyti. Na, 9 su minusu.
Visų pirma, forumas, ne šiukšlynas. Tokiu ir netapo. Šypsenėlių limitas 6. Leiskit paklausti, jums gražu? Jėėzau, kas per meilybė. Jo, daugtaškis man reiškia pasipiktinimą, dažniausiai, nesakau, kad visada. P.S neprisikabina niekas prie teksto, visai netrumpo, po kiekvieno sakinio 2, 3 šypsenėlės. O ne sakinys, ir 10 smailikų eina po jo. Nemanau, kad visi suvaržyti, bet forumas rimtas, ir plepalų skyrelyje galima išsikalbėti į valias. O šiaip, dėkui už nuomonę. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? | |
| |
|
| |
| Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? | |
|