Forumas persikelia! www.manosuo.darkbb.com www.manosuo.darkbb.com |
www.manosuo.darkbb.com Forumas persikelia! Laukiame visų naujų narių, taip pat kaip ir savo senbuvių! www.manosuo.darkbb.com |
|
| Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? | |
|
+12kamyzaz DogyDog;) Rasa ManGusta Justė_Terra dolliuke kvaje wika marceborzoi Evelina whatever. Skorpionė 16 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Sk. 08 16, 2009 5:43 am | |
| - DogyDog;) rašo:
- Jos tikros saunuoles man tokie nariai patinka...bet va, kad pati tokia nesu.Nusikaltau .Nieks nekaltas tikas pati ir viskas.
Esi šauni narė, tik, atleisk, bet pradėjo labai erzinti tavo flood'as. Rašai, tik tam, kad plius viena žinutė, ir keistųsi rangas.. Rašyk reikšmingai, jei neturi ką parašyt - geriau nieko nerašyk. | |
| | | Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Sk. 08 16, 2009 5:43 am | |
| - DogyDog;) rašo:
- Jos tikros saunuoles man tokie nariai patinka...bet va, kad pati tokia nesu.Nusikaltau .Nieks nekaltas tikas pati ir viskas.
Būtent, jomis administracija didžiuojasi, nes nė viena dar nesiskundė, kaip čia blogai ir griežtai. Geriau neverkus, persiskaityti dar kartą taisykles, ir jų laikytis, o bendrauti visi galim normaliai, bet va netaip, kad tik + viena žinutė. Gi nesvarbu, ar 900 žinučių ar 100, tu beveik 800 surinkusi tik klausinėdama niekų, rašydama bereikšmes žinutes, nenoriu nieko įžeisti, bet sakiau tiesiai šviesiai. | |
| | | DogyDog;) Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 844 Join date : 2009-07-29 Age : 30 Miestas : Panevezys
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Sk. 08 16, 2009 5:49 am | |
| Supratau .Man patinka zmones kurie sako tiesiai sviesiai.Paistengsiu, kad floo'do nebebutu .As pasitaisiusiu uzsibreziau sau tiksla.O tikrai nenorejau pasiekti kuo aukstesnio rango. Beje as dabar turiu du ispejimus taip?Ar kaip ten yra? | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Sk. 08 16, 2009 5:52 am | |
| - DogyDog;) rašo:
- Supratau .Man patinka zmones kurie sako tiesiai sviesiai.Paistengsiu, kad floo'do nebebutu .As pasitaisiusiu uzsibreziau sau tiksla.O tikrai nenorejau pasiekti kuo aukstesnio rango.
Tada puiku. O man patinka tokie žmonės, kurie užsibrėžia ir vykdo tai, ką pažadėjo. Noriu su visais nariais gerai sutarti, šiaip, daug kur esu nemėgiama už savo tiesmukiškumą, tvirtos nuomonės reiškimą, piktumą ir kartais nemandagumą. Tiesiog, nenoriu keistis, nes tokia būsiu visada, noriu, kad forumas būtų pilnas informacijos, šaunių narių, protingų žinučių, daug daug šuniukų augintojų ir bendraminčių. O šią diskusiją užbaikim, nes nuvažiavom, bet tikrai, neleisiu niekam žlugdyti Evelinos forumo žinutėm "Taip, aha, mhm". Ji įdėjo daug pastangų, pati mačiau, kaip forumas kūrėsi, kiek Evelina liūdėjo, jog jis gali pavirsti šiukšlynėliu, nebus populiarus, bet va kaip matau, visai ne. | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Sk. 08 16, 2009 5:55 am | |
| Taip baigiam sia diskusija.As pasitaisysiu ir vel busiu sauni nare.O forumo tikrai griaut nenoreciau, as jau isivaizduoju kiek kantrybes reikia cia.Manau su grieztumu visi forumo nariai pasidarys superiniai ir ims bendrausim graziai, tvarkingai | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Sk. 08 16, 2009 6:00 am | |
| - DogyDog;) rašo:
- Taip baigiam sia diskusija.As pasitaisysiu ir vel busiu sauni nare.O forumo tikrai griaut nenoreciau, as jau isivaizduoju kiek kantrybes reikia cia.Manau su grieztumu visi forumo nariai pasidarys superiniai ir ims bendrausim graziai, tvarkingai
Visi tokie ir yra. Superiniai, man šis forumas vienas ir fainiausių, kur bepažiūrėsi, ten šiukšlynas. Tikrai nenorėčiau, kad mūsų forumas būtų va toks www.suniukas.tk , o moderatorė suneliuke. Kad ir kas nariams nepatiktų, laikysiuosi savo ir taisysiu žinutes, rašysiu įspėjimus ir minusus, kol neįsikirs, kad tokia tvarka. | |
| | | dolliuke Moderatorius
Pranešimų skaičius : 331 Join date : 2009-07-14 Age : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Sk. 08 16, 2009 12:39 pm | |
| Dėkui . Na aš bent jau už tai kad būtų tvarka forume, ar gi taip sunku rašyti LT raidėmis? Kartą netyčia užklydau į tokį forumiuką - aš likau pasibaisėjusi. Kažkaip pripratau prie tos tvarkos kai yra rašoma normalūs žodžiai, lietuviškomis raidėmis ir t.t. O ten "nu grj, dbr ziurekit, kad man nks nenusizengtu taisykl." ir t.t. Baisu! O ir rašydami normalius lietuviškus žodžius, atprantame nuo tų trumpinių, nes kartą per diktantą taip suklydau... Tai kad manau nėra sunku laikytis keletos taisyklių. Aš net pati visa laik užbėgu į skyrelį "įspėjimai", nes baisu kad aš neatsidurčiau tenai , visko gali būt... Šaunus forumas, šauni kūrėja ir beabejo šaunūs nariai... | |
| | | Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Sk. 08 16, 2009 12:42 pm | |
| Kaip pradžiugino tavo nuomonė. | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Sk. 08 16, 2009 12:44 pm | |
| As taip pat galiu visus pradziuginti.Man cia labai patinka .Forumas be galo tvarkingas, o jo Administratore ir jos padejeja yra super! | |
| | | D-i-a Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 302 Join date : 2009-08-02 Age : 28 Miestas : Jurbarkas
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Sk. 08 16, 2009 12:48 pm | |
| Na kai pagalvojau čia yra įdomu... Nesu kolkas gavusi įspėjimo ir nesunku... Gal ir gerai, o seniau buvau prie kito forumo buvau pripratus ir ten ne griežtai, tai vistiek tryumpinių kaip ir nedėdavau Ir prisišau labai prie čia O dėl tų zyzimų, Evelina pasakysiu: Kada lietuviui bus gerai? O tau sėkmės ir kantrybės | |
| | | Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Pir. 08 17, 2009 2:00 am | |
| Pasakysiu ir aš savo nuomonę. Forumas tikrai labai geras,fainas,rimtas ir visoks kitoks. O svarbiausia čia yra žmonių su kuriais gali normaliai pabendrauti. Nes jei nebūtų tokių narių,iš forumo nieko neliktų.. Ir manau bendravimui nesvarbu kokiom raidėm rašoma ar kokios šypsenėlės pridedamos. :] Žinoma,taisyklės net labai svarbu,tačiau reikia būtų lankstiems ir tas taisykles patobulinti taip,kad būtų visiems smagu bendrauti. Šiuo metu,man šis forumas yra tikrai labai fainas ir mielas,ir jam neturiu jokių nusiskundimų. Tikiuosi taip bus ir toliau. Svarbiausia,nepamirškime bendrauti. Į kiekviena žmogų reikia žiūrėti atlaidžiau,leisti jam pasitaisyti ir pan. Puikus pavizdys aš ir Skorpionė. Ar prisimeni,kiek viena ant kitos 'varėm' ir 'stūmėm',o dabar abi pasikeitėm ir kuo puikiausiai bendraujam. Žodžiu,biški gal nerišliai ir į pievas pavariau,nu bet gal nieko. Man atrodo,kad Ina tikrai gerai susitvarko,ir yra verta būti Administratorės padejėja. | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Antr. 08 18, 2009 1:39 am | |
| Juste, džiaugiuosi tavo nuomone. Ir sutinku, kad reikia būti lankstiems, o ir be narių, nieko nebūtų. Bet, ganėtinai svarbu, kokiomis raidėmis rašai, žinoma - nuo to nesikeičia bendravimas ar požiūris į žmogų, tiesiog maloniau skaityti, kaip kažkur jau rašė dolliuke, kad vienu forumu liko pasiaisėjusi, nenoriu, kad kas nors atėjęs, pamatęs ir paskaitęs pasibaisėtų šiuo forumu.. | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Tr. 08 19, 2009 4:05 am | |
| Forumas plečiasi. Jau 47 nariai ir beveik 6000 pranešimų. Labai tuom džiaugiuosi, nes nepasakyčiau, kad forumas įkurtas senai senai. Šaunuolė administratorė, kad sukūrė tokį šaunų forumą ir šaunūs nariai, kurie privertė jį gyvuoti. | |
| | | Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Tr. 08 19, 2009 8:59 am | |
| Anksčiau į šį forumą užsukdavau šiaip... Galvojau, kad jis taip pat greit mirs kaip ir daugelis šunininkų forumų. Bet pasirodo buvau visiškai neteisi. Dabar kiekvieną dieną čia apsilankau iš smalsumo, nes darosi vis įdomiau, prasiplėtė esamų skilčių ratas, vis daugėja ir daugėja veislių sąraše , vis labiau pradedu pažinti kitus narius ir t.t. ( be to labai gražus logotipas ) Taip, kad norėčiau labai pagirti administratorę ir jos padėjėją bei visą moderatorių būrį (prie kurio norėčiau prisijungti ir aš ), kurie puikiai tvarkosi ir palaiko švarą forume. Taip, kad aš esu kuo puikiausios nuomonės apie šį klubiuką Be to, labai pagirtina, kad verčiate rašyti lietuviškomis raidėmis ir taisote gramatines klaidas, nes tikrai nemalonu skaityti šveplas žinutes ir šifruoti nerišlią kalbą ( lyg egiptiečių hieroglifus) P.S. Siūlyčiau forumiuką labiau paplatinti interneto platybėse, kad prisijuntų daugiau šunininkų Na, pvz. uniteddogs ar bone.lt | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Tr. 08 19, 2009 9:04 am | |
| Ten jau forumas išplatintas. BŪTINAI dar parašysiu UD nariams laiškučius. Nerealiai džiaugiamės Tavo nuomone, Rasa. Kiek daug pagyrų man, administratorei ir forumui. Jis tikrai nemirs, nes aš neleisiu. Gyvuos dar labai ilgai. O laisvų skilčių daug, rinkis. | |
| | | ManGusta Moderatorius
Pranešimų skaičius : 281 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Pen. 08 21, 2009 5:42 am | |
| Sveikinu visus forumo dalyvius,bei žinoma gerbiamąją administraciją,su 50 narių sąrašu .Forumas plečiasi . | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Pen. 08 21, 2009 5:56 am | |
| Oo taip, o už sveikinimus ačiū. | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Št. 08 22, 2009 1:52 am | |
| Forumas, tikrai sparčiai plečiasi, labai džiaugiuosi, tik bus sunku tverti, narių skundus kaip čia griežta, apsišarvuosiu kantrybe. Mes įsikūrėm visai nesenai, o jau 50 narių, jeigu dar pareklamuosim, po mėnesio, dviejų bus dvigubai daugiau dalyvių diskusijose. | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Št. 08 22, 2009 9:54 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Št. 08 22, 2009 10:11 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Št. 08 22, 2009 10:13 am | |
| Na, aš kalusiau ar vis dar daug skundų sulauki iš forumo narių? | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Št. 08 22, 2009 1:09 pm | |
| Jokių skundų negavau, o man ir nerūpi, kad ir gaučiau, neesmė, laikysiuos savo, ir naujokams, kurie vieną kart prisijungia į mėnesį nenusileisiu. Tokios jau taisyklės. | |
| | | Gabi Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 20 Join date : 2009-08-23
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Sk. 08 23, 2009 12:56 am | |
| Forumas nerealus, perskaičiau beveik viską, tada užsiregistravau - daug informacijos, viskas lengvai randama, nesunku gaudytis. Giriu, labai giriu Administratorę Eveliną. O minusų - yra.. Žinau, kad mano nuomonė bus kaip ir ''nepastebėta'' kadangi pagal Skorpijonę esu ''naujokė prisijungianti kartą į mėnesį''; ir man ''nenusileis''.. Bet vis tiek parašysiu aš. Manau, kad Skorpijonė truputį per daug kabinėjasi prie kai kurių žmonių.. Pvz, kažkokia narė parašo į veislių prašymus paprasčiausiai ''nepatinka'' o ji ir prisikabina - ''kodėl, ar buvai sutikus, iš kur žinai?'' O, kad pati į kai kurias veislių temas taip parašo, nepastebi, ir kai kiti nariai parašo taip, nesikabinėja.. Argi gražu ''atakuoti'' ir gadinti nervus tau nepatikusiam asmeniui?.. Ir beje, maniau, Skorpijone, kad tu laikaisi taisyklių ir verti naujokus jų laikytis, o ne paprasčiausiai ''nenusileidti'' jiems.. Tik nebūtina dabar po šio pranešimo pareikšt, kad tokia tvarka ir taisyklės, arba kad atsisakai pareigų. Jei atsisakysi po šio pranešimo, turbūt juoksiuos. (čia ne įžeidimas) Tvarka yra ir turi būti, bet taisyklėse nėra parašyta, kad rašant į veislių temą būtina argumentuoti.. Arba tokiu '';DDD'' šypsenėlių limito pranešime taisyklėse nėra, o tu vis kam nors primeni, kad ''nepersistengtų''... Net jei būsiu nemėgiama dėl savo nuomonės, arba nepageidaujama čia, tai vis tiek mano nuomonė kurią susidariau skaitydama iš šalies. | |
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Sk. 08 23, 2009 3:41 am | |
| - Gabi rašo:
- Forumas nerealus, perskaičiau beveik viską, tada užsiregistravau - daug informacijos, viskas lengvai randama, nesunku gaudytis. Giriu, labai giriu Administratorę Eveliną.
O minusų - yra.. Žinau, kad mano nuomonė bus kaip ir ''nepastebėta'' kadangi pagal Skorpijonę esu ''naujokė prisijungianti kartą į mėnesį''; ir man ''nenusileis''.. Bet vis tiek parašysiu aš. Manau, kad Skorpijonė truputį per daug kabinėjasi prie kai kurių žmonių.. Pvz, kažkokia narė parašo į veislių prašymus paprasčiausiai ''nepatinka'' o ji ir prisikabina - ''kodėl, ar buvai sutikus, iš kur žinai?'' O, kad pati į kai kurias veislių temas taip parašo, nepastebi, ir kai kiti nariai parašo taip, nesikabinėja.. Argi gražu ''atakuoti'' ir gadinti nervus tau nepatikusiam asmeniui?.. Ir beje, maniau, Skorpijone, kad tu laikaisi taisyklių ir verti naujokus jų laikytis, o ne paprasčiausiai ''nenusileidti'' jiems.. Tik nebūtina dabar po šio pranešimo pareikšt, kad tokia tvarka ir taisyklės, arba kad atsisakai pareigų. Jei atsisakysi po šio pranešimo, turbūt juoksiuos. (čia ne įžeidimas) Tvarka yra ir turi būti, bet taisyklėse nėra parašyta, kad rašant į veislių temą būtina argumentuoti.. Arba tokiu '';DDD'' šypsenėlių limito pranešime taisyklėse nėra, o tu vis kam nors primeni, kad ''nepersistengtų''... Net jei būsiu nemėgiama dėl savo nuomonės, arba nepageidaujama čia, tai vis tiek mano nuomonė kurią susidariau skaitydama iš šalies. Kiek žinau, pati sau nenusiklijuosiu pareigų, o jeigu Evelina nori - prašom. Tik pagal ją, šis forumas būtų su 12 žmonių ir tie patys verksniai, 500 pranešimų, jeigu ne mano pastebėjimai ir griežtumas. Anyway, o nėra parašyta, kad negalima viršyti 6 šypsenėlių skaičiaus? Kur kas man nepatiko? Argumentuok. Kodėl nepastebėta? Į visus skundus atsakau, tiesiog, mano tokia pareiga, tokios taisyklės, jeigu jos keisis, laikysitės jų. Visur yra kitaip, bet čia nebus šiukšlynas, kol AŠ moderuosiu visą forumą. Jeigu miela administratorė Evelina nuspręs man nuimti pareigas - nepyksiu, o stebėsiu iš šalies kaip palaikoma tvarka, ir žinau, jog rasiu prie ko prikibti būdama dalyvė. Daugelį kartu prašiau nuimti mano pareigas, Evelina griežtai atsisakė, tad toliau laikausi savo. | |
| | | ManGusta Moderatorius
Pranešimų skaičius : 281 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? Sk. 08 23, 2009 10:29 am | |
| Kas čia jūms pasidarė !?Taisyklės nėra griežtos,ar kokios be ryšio,atvirkščiai,viskas gerai apgalvota,suderinta .Nematau čia jokių problemų,bet žinoma,yra žmonių kuriems tai nepatinka,- na visokių yra,visokių ir reikia (tai liečia,ne forumo narius) . | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? | |
| |
| | | | Kokia Jūsų nuomonė apie šį forumą? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|