| Jūsų pirmasis šuo | |
|
+11marceborzoi Dzesi12 Neda;} doriux D-i-a dolliuke kamyzaz Neringaa DogyDog;) Skorpionė ManGusta 15 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
ManGusta Moderatorius
Pranešimų skaičius : 281 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Jūsų pirmasis šuo Št. 08 08, 2009 10:46 am | |
| Koks buvo jūsų pirmasis šuo? Kokia jo atsiradimo istorija? Ar pavyko jį išauklėti,taip kaip norėjote? Pasidalinkite praeitimi,o gal ir dabartimi?! | |
|
| |
Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Št. 08 08, 2009 11:26 am | |
| Rotveilerė Doka, bet ją turėjom laabai trumpai, tad Pupis mūsų pirmasis kūdikis, trečias vaikas šeimoje. 1. Pupis, takso mišrūnas. 2. Nusipirkom rietavo turguj. 3. Ne. | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 844 Join date : 2009-07-29 Age : 30 Miestas : Panevezys
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Št. 08 08, 2009 11:27 am | |
| Taip mano pirmasis suo yra Niufaulendo veisles patinelis Bilas.Ji man tetis padovanojo kai man buvo 5m.Gimimo dienos proga.Jis siuo metu gyvena pas mano mociute...Nes yra labai didelis ir buto jam neuztenka.Tad nuosavas namas kaip tik .Bilas yra juodos spalvos suniukas moka labai daug komandu: pas mane, duok labas, sedet, gulet, greta, mirk, atnesk ir t.t. Bilas yra su dokumentais ir kartais vedam i parodas, tad kai mes dalyvausim jei norisit galesit galesit pasiziureti .Tai tiek nuotraukeliu kolkas neturiu antradieni bus .Jei kila klausimu klauskite drasiai. | |
|
| |
ManGusta Moderatorius
Pranešimų skaičius : 281 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Št. 08 08, 2009 11:51 am | |
| DogyDog,esi laimės vaikis .Kaip aš tau pavydžiu,kad tėtis gimtadienio proga padovanojo šitokį grožį . | |
|
| |
Neringaa Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 267 Join date : 2009-07-26 Age : 26 Miestas : Molėtai
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Št. 08 08, 2009 12:27 pm | |
| mano pirmasis buvo, Mažylis (manau jį jau žinote) jis foxterjerų veislės patinėlis. jį tėtis nupirko Šiauliuose. nepavyko išmokyti, nes buvau maža, ir neauklėjau nuo mažumės. o gaila... | |
|
| |
kamyzaz Moderatorius
Pranešimų skaičius : 226 Join date : 2009-07-30 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Št. 08 08, 2009 12:47 pm | |
| Mano pirmasis šuo dar dabar gyvas :) Jis pietų sibiro laika. Jam 8 metai. Vajė, kiek mes smagių akimirkų praleidę... Kai tampydavo mane po pievą, mažiems rogutes tampydavo, vaikščiodavom kartu... Vargšas pririštas dabar sodyboj, prie būdos, visi jo bijo. Mano broliui PERKANDO smakrą (lūpoj skylė), man buvo šį pavasarį į ranką įkandęs. Ir savo tikrąjam šeimininkui, mano tėčiui, kando kelis kartus, tačiau tik jis nueina jį paglosto, pašukuoja, dar mama šiek tiek palepina. Aš jį galėčiau myluoti visą gyvenimą, tačiau nenugaliu savo baimės.. Kai maitinu išrankos, tiesiog galvoj meldžiuos, kad tik nečiuptų... | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 844 Join date : 2009-07-29 Age : 30 Miestas : Panevezys
| |
| |
dolliuke Moderatorius
Pranešimų skaičius : 331 Join date : 2009-07-14 Age : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Št. 08 08, 2009 2:18 pm | |
| Pirmas ir pats nerealiausias šuniukas buvo Lordas, bokserio veislės šuniukas... Į namus jis atkeliavo mano gimimo proga, tėtis nupirko jį mamai prieš gimdymą, bet pasirodo aš gimiau vėliau... Tai kai gimiau tėtis Lorduką atsivedė į ligoninę . (slaptai) Tad augau su juo nuo vaikystės... Dabar bus 2 metai, kai jau nebėra Lorduko... Mokėjo pora komandų, nebuvo labai durnas... | |
|
| |
D-i-a Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 302 Join date : 2009-08-02 Age : 28 Miestas : Jurbarkas
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Sk. 08 09, 2009 2:28 am | |
| Aš tik vieną šunį turiu. Iki dabar Fanny | |
|
| |
doriux Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 15 Join date : 2009-08-25 Age : 37 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Antr. 08 25, 2009 2:56 pm | |
| Pirmas šuo buvo dogas vardu Otelas (diiidelis ir juodas, bent kai maža buvau, atrodė didelis). Tėtis jį nusipirko, nežinau kodėl , nes buvau labai maža, manau, tiesiog norėjo. Išauklėt visai nepavyko, deja, jis kokių 6m mirė. | |
|
| |
Neda;} Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 40 Join date : 2009-11-22 Age : 32 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Sk. 11 22, 2009 9:53 am | |
| Nedaug šuniukų turėjau. Va pepsė ir prieš ją mažyle Dita. | |
|
| |
Dzesi12 Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 50 Join date : 2009-11-15
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Sk. 11 22, 2009 12:14 pm | |
| Pirmas šuo,man yra Rifas. Tiesiog jau du metus ieškojaus šuns,ir kažkaip patraukė nuotraukoi vienoi jų žvilgsnis. Na dar mokau,tikiuosi išmokyt.. | |
|
| |
Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Sk. 11 22, 2009 12:40 pm | |
| Na ištiesų pirmas šuo Doka, rotveileris. Bet priskaitau Pupį. | |
|
| |
marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Sk. 11 22, 2009 2:51 pm | |
| Mano pirmasis šuo buvo mišrūniukas Barsas, kurį išgelbėjom iš prieglaudos... Bet visos istorijos dabar tikrai nepasakosiu, galiu pasakyti tik tiek, kad jis buvo atiduotas kitiems žmonėms ir daugiau jokių žinių apie jį negirdėjom. Buvo labai gražus šuniukas, superinio charakterio, buvo labai išauklėtas. | |
|
| |
sokoladineMonstre Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 72 Join date : 2010-04-07 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Pen. 04 09, 2010 12:48 pm | |
| ach, kaip jums smagu... o aš šuns niekada neturėjau, neturiu ir tikriausiai kol gyvensiu su tėvais neturėsiu. Buvo vienas mažiukas pas senelį, bet nakčiai tvarte paliko ir kažkaip ten karvė jį ar užbadė ar spyrė, nepamenu. Tada kitą nupirko, bet atvažiavo tėtis, aprėkė ir liepė atiduoti kam nors. Tai po to jokių šunų ir nebuvo. | |
|
| |
Gabija Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 66 Join date : 2010-02-14 Age : 28 Miestas : Marijampolė. Netoli
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Št. 04 10, 2010 5:57 am | |
| Kai gimiau, namuose augo juodas pudelis Teris. Tačiau negaliu jo savo šuniu vadint, nes net neatsimenu. Pirmas šuo, kuriuo daug rūpinausi ir mokinau, buvo į labardorą kiek panaši (bet mažo ūgio) mišrūnė Megė. Kiek agresyvoka kitiems šunims, bet lengvai pasiduodanti dresūrai, labai meili. Ji ir "įklampino" mane į Agility :D Norėčiau tokio šuns dabar, tuomet (prieš 4 metus) Megė man dar buvo per sudėtinga. Dabar ji man būtų idealus šuo, bet...
Megė turėjo vieną netyčiukų vadą, iš kurios ir pasilikom Pają. Buvo labai rūpestinga mama, bet daugiau šuniukų neturėjo.
Mirė su maistu įtraukus per daug oro ir nesuteikus jai reikalingos pagalbos. | |
|
| |
Laura* Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 28 Join date : 2010-04-22 Age : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Kv. 04 22, 2010 1:23 pm | |
| Mano pirmasis šuo buvo rotveileris Naglis. Jis dabar gyvena pas mano močiutę, nes mūsų bute jis buvo per didelis. O dabar auginu pekinę Pifą. :) | |
|
| |
AnnGreenCat Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 50 Join date : 2010-04-17 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo Pen. 04 23, 2010 7:24 am | |
| Na teoriskai mano pirmasis suo buvo Vokieciu aviganis,bet kai ji turejom as buvau tokia maza kad net neatsimenu,paskui isigijom pinceri | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Jūsų pirmasis šuo | |
| |
|
| |
| Jūsų pirmasis šuo | |
|