Forumas persikelia! www.manosuo.darkbb.com www.manosuo.darkbb.com |
www.manosuo.darkbb.com Forumas persikelia! Laukiame visų naujų narių, taip pat kaip ir savo senbuvių! www.manosuo.darkbb.com |
|
| Paplepėkim | |
|
+22Neda;} Dzesi12 SasoKisa-girlfrend airutis000 Tina Ieva&V Miss Sixty marceborzoi Gabi Rasa dolliuke Neringaa Justė_Terra Auguste Evelina ManGusta D-i-a DogyDog;) kamyzaz LinaLT whatever. Skorpionė 26 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
kamyzaz Moderatorius
Pranešimų skaičius : 226 Join date : 2009-07-30 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Kv. 10 22, 2009 5:37 am | |
| | |
| | | Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Kv. 10 22, 2009 10:27 am | |
| Tai ką, viena dienelė ir atostogos. Jey jey jey. ;DD Bus atostogos,tai mesim su Terra svorį. Jau visai storulė pasidarė,tai reiks daugiau pabėgiot, su dviračiu pavažinėt ir bandysim mest svorį. ;D Dabar svečių turim, ~1,5 metukų mergytė,tai Terrai laimės,ir sausainių iš rankų gauna,ir žaidžia su ja,ir kalba kažkokia kalba. ;D | |
| | | Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 12:39 am | |
| Sveikutės, gulėjau ligoninėj, ką tik grįžau, Pupis iš laimės net apsišlapino. Kaip Jūs laikotės? Šaunuolės, kamyzaz. | |
| | | SasoKisa-girlfrend Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 121 Join date : 2009-09-22
| | | | kamyzaz Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 2:27 am | |
| Skorpione, kas nutiko? SasoKisa, žinutės negali sudaryti tik šypsenėlės. Susiimk, ką, biški pabodo tavo žinutes taisyti | |
| | | SasoKisa-girlfrend Pradedantysis
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 2:52 am | |
| Atsiprašu | |
| | | kamyzaz Moderatorius
| | | | SasoKisa-girlfrend Pradedantysis
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 3:39 am | |
| Suprantu beto Dar atsiprašau. | |
| | | Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 4:04 am | |
| Apsinuodyjau vaistais, skrandį plovė, jeigu ne brolis, būčiau mirusi. Pastaruoju metu jautri pasidarius. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 5:47 am | |
| Visas sveikinu su pagaliau atėjusiomis atostogomis. Ina,smagu kad nieko blogo nenutiko. | |
| | | D-i-a Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 302 Join date : 2009-08-02 Age : 28 Miestas : Jurbarkas
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 5:53 am | |
| Sveiki. pagaliau atostogos, o aš jau manau pagaliau susitvarkiau, kad bent retkarčiais galėsiu ateiti į šį nuostabų forumą Fannytė jau prie manęs priprato - man viskas sekasi gerai... na tik, kad korencinę dantų priemonė įdėjo... O jums sekasi? (:
Paskutinį kartą redagavo D-i-a, Pen. 10 23, 2009 5:59 am. Redaguota 1 kartą | |
| | | whatever. Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 464 Join date : 2009-07-13 Age : 27 Miestas : Kaunas,Kalniečių raj. :}
| | | | Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 8:50 am | |
| Jėėėėj, atostogos. Vesta vėl bus laiminga, nes visas dėmesys jaaai. O beje, mum su Vesta visai negerai sekasi. Vesta lauke prarijo sraigę, gal net dvi, gal tris.. Mama užtiko su viena sraige burnoj, manėm, kad spėjom atimt, o paskui prasidėjo..Tai visą naktį vėmė, viduriavo, kvietėmės veterinarą į namus, maniau plaukus nusirausiu, jau taip gaila man jos buvo.. :saad:Bet dabar jau visks gerai, viskas tvarkosi, tik dar skystokai kakina.. O kažkas kažkada klausė, kaip šuo reaguoja į šlapią orą, tai Vesta vos paėjus du žingnius nuo namų ir sušalpus letenas atsisėda ant asfalto ir cypia, nors tempk.. Ir nežinau ką daryt.. Pakeliu, panešu pora žingnių, padedu, ir vėl po penkių min. tas pats.. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 8:56 am | |
| Pas mus ta pati situacija,su lauku kai šlapia. Žinok pirmais kartais ir aš Terrą pasiimdavau ir nešdavau,bet po to atsibodo. O dabar kai taip daro,tai temmpiu per prievartą. Verkia ji,cypauja,sėdi kaip ožka,o aš ją tempiu. Pradžioj būna gražiai šaukiu 'Terrute,einam',o po to kai jau pyktis pajama tai sakau 'Jei neisi gražiuojiu,teks eiti per prievartą' ir tempiu kaip ožką iš visų jėgą. Pacypia ir praeina,tada bindzena šalia manęs tipo 'Oi kokia tu negera,dabar pykstu ant tavęs'. Beje,bandžiau su skaniukais bandyt eiti gražiai,bet nelabai kas išėjo,nes ateina iki manęs tokiu kančios perkreiptu veidu,duodu skaniuką ir vėl tempias kaip ožiukas. ;D | |
| | | kamyzaz Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 8:58 am | |
| Evelina, nu tu gausi dabar... Apie tas tavo sraiges skaitau, valgydama.... Tiksliau jau nebevalgau | |
| | | whatever. Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 464 Join date : 2009-07-13 Age : 27 Miestas : Kaunas,Kalniečių raj. :}
| | | | Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 9:15 am | |
| Oooj, kamile atsiprašau. Juste, dabar mane sadiste išvadins, bet bandžiau vieną kartą patempt per prievartą - buvo taip, kad ji nebepajėgė tempt, pargiuvo ant šono, ir pradėjo vilktis, cypdama, aišku iš kart sustojau, ir išsigandau, tai nebebandau, ir iš vis jei jau laabai šlapia, tik trumpam išlekiam kad padarytų viską, ir einam namo.. Beje, Vesta kai žolė šlapia viską daro ant asfalto. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 9:26 am | |
| Nu sorry,bet kai įsivaizdavau tą vaizdą tai man taip juokingai tai pasirodė. Vargšė Vesta,tokią negerą šeiminkę turi. Juokauju. ;D Mano Terra tai nei virsta ant šono,o pabandytų tai jaučiu nuvilkčiau taip ją. O jei rimtai,tai net nežinau. Mes kaangi einam pasivaikšiot su Akita,kuriai yra giliai dzin ar lyja ar sninga,tai pavaikštom 20min.,nors Terra atlikus savo reikalus mielai bėgtų namo. O dar kai Akita nešvariom letenom nori žaist su ta fyfa,tai išvis katastrofa. Su tokia panieka į Aki žiūri ir vos ne sako 'Tau viskas su galva gerai?'. | |
| | | Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 9:32 am | |
| Patikėk, manau ir atrodė juokingai. Visi praeiviai šypsosi, kol ta atsisėdus, galvą palenkus traukiasi į kitą pusę, o aš bandau ja pasitraukt į savo pusę. Aišku, galų gale paimu ant rankų, gi nestovėsiu ir nesitampysiu su ja nežinia kiek. ;D Apskritai, ji labai mėgsta man ''paaiškint'', kad mes eisim ten kur ji nori, o ne ten kur aš vedu. O paniekos žvilgsnį maždaug įsivaizduoju, nes kai Vestai ant galvos gumytę surišu, jinai taip niekingai ir piktai į mane pažvelgia, pakelia uodegą ir nubėga trint galvos į fotelį. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 9:36 am | |
| Aš irgi kai kovoju su Terra,visi kas mato šypsos. ;D O draugė sako "Tu patikėk,taip gerai atrodai". | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 23, 2009 9:39 am | |
| Aš įsivaizduoju, kaip atrodo, o dar Terra manau jėgos turi. Vesta tai ką ji, nei ten patraukia nei ką, bet tik gal įsivaizduoja, esanti labai stipri. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 10 25, 2009 4:26 am | |
| Tikra tiesa,maniškė tai neblogai tos jėgos turi. Kartais reikia,net įsirėžus į žemę būt,kad išlaikyčiau. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 10 25, 2009 5:07 am | |
| Klausykit, normalu, kad šuo nemoka kast? Čia gal toks labai jau kvailas kllausimas, bet keista pasidarė, nes kai Vesta visą laiką kaspinėlius slepia kieme ji jų neužkasa, o apdangsto lapais ir šapeliais, o aš susimąsčiau kodėl taip yra, ir padariau ''bandymą''. Užkasiau skanuką (labai negiliai) ir parodžiau Vestai. Ji nekasė, o iškrapštė tą skanuką su snukiu. Man taip keista pasirodė. Ir dar, o normalu, kad šuo ant nieko nepyksta, t.y. su visais draugauja? Nesvarbu, ar tai šuo, ar katė, triušis, ar žiurkėnas, ar žmogus, Vesta nenustoja uodegos vizginus, o laimės pilnos kelnės.. Visur pabrėžia, kad jorkai gana geri sargai, bet kad maniškė lekia prie durų ne saugot, o vizgindama uodegą. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 10 25, 2009 8:20 am | |
| Žiūriu,kad šiandien mes čia tik dviese,Evelina. Kur visos kitos? Gal vilnietės parodoj? Aš tai jau taaaaip noriu į kokią nors parodą nulėkt. Jau žinokit pas mane ryški parodų liga yra.;DD Kalbinau tėvus važiuoti šį savaitgalį kur vyko Vilniuje cacib'ai,bet nepasirašė tėvai. Terros registruot nenori,o šiaip paspoksojimui tai sako neverta. Tai laukiu dabar Kauno parodos,jau į tą parodą tai reiks būtinai nuvažiuot. Tik kad ji laaabai negreit. | |
| | | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim | |
| |
| | | | Paplepėkim | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|