Forumas persikelia! www.manosuo.darkbb.com www.manosuo.darkbb.com |
www.manosuo.darkbb.com Forumas persikelia! Laukiame visų naujų narių, taip pat kaip ir savo senbuvių! www.manosuo.darkbb.com |
|
| Paplepėkim | |
|
+22Neda;} Dzesi12 SasoKisa-girlfrend airutis000 Tina Ieva&V Miss Sixty marceborzoi Gabi Rasa dolliuke Neringaa Justė_Terra Auguste Evelina ManGusta D-i-a DogyDog;) kamyzaz LinaLT whatever. Skorpionė 26 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 10 25, 2009 8:49 am | |
| Dabar kai Kaune bus paroda,tai jaučiu be Terros važiuosiu. Nes jai parodos nelabai patinka,irzli tokia būna,tamposi. Nuotraukų nedaug,bet jau mačiau iš parodos. Ir jei neklystu Martyna australų aviganį vedė, bet nesu tikra ar ten tikrai ji buvo. ;DD | |
| | | dolliuke Moderatorius
Pranešimų skaičius : 331 Join date : 2009-07-14 Age : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 10 25, 2009 9:16 am | |
| Sveeeeikos Blemba, kaip gaila negalėjau nuvaryt į parodą. O šiaip, mano durnelos išprotėjo, ypač Dina... Jūs neįsivaizduojat, vieną vakarą žaidėsi žaidėsi, ir žaidimas baigėsi muštynėmis... Aš nuėjau jų skirt, ir kaip galvojat, kas liko auka? Aš... Dina kai griebė už piršto, ir pradėjo draskyt... Piršto nejaučiau, buvo ištinęs, dabar jau ačiū Dievui, geriau... O kitą vakarą vėl susimušė kai mama gulėjo lovoj, ir Dina mamai į kaklą įkando, irgi labai skaudžiai. Turbūt pasirodysiu sadistė, bet tą akimirką kai Dina man griebė už piršto, galvojau kad ją tuoj į sieną tėkšiu. Nebežinau ką daryti, kokias bausmes duoti, kai kiekvieną dieną tas pats, Dina vis puolą Pupą... Kaip jūsų ciuciai? | |
| | | Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 10 25, 2009 9:23 am | |
| Tuo metu kai Dina puola Pupą, kai tik užmatai užrėk, sugėdink, liepk eit į vietą, gal padės.. Vesta puikiai, tik kažkas jai darosi, vietoj nenusėdi.. Duodasi ir duodasi.. | |
| | | Justė_Terra Super senbuvis
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 10 25, 2009 9:39 am | |
| Pritariu Evelinai. Tik pvz. ne visada rėkimas padeda,kai jau būna įsiaudrinę šunys,reik skirti rankomis. Tai kai Dina kąs tau ar Pupai,ar kam kitam žinoma sakyk "Negalim", + gali prispausti prie žemės ar su laikraščiu užvožti. Tik aišku tavo mažutė Dina,tai nevožk taip,kad nuskrietų ir trenktųsi į sieną. O tu tai visai ne sadistė,nes tu tik pagalvoji taip [kas norėtum tėkši Diną į sieną],o aš paėmus laikršatį neblogai saviškę užtvatinu.;DD Aišku,ji jau būna toookia nusikaltus,kad tik ausis nuleidus žiūri į mane ir sako "Aš nekalta,aš labai gela melgaitė". O mano Terra visą dieną miega. Išvis nesuprantu kas jai pasidarė,atrodo nėr namie šuns. Per dienas tik miega,ir miega... | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 10 25, 2009 10:08 am | |
| Jeigu taip ir toliau, tai ir aš Diną taip užtvaninsiu . Kažkokios hormonų audros jai. Bet susimuša, nueina viena nuo kitos po 2 minučių, jau guli laižosi. Jeigu dar kartą susimuš, sakiau skirsiu su šluota. Gerai turėtų atrodyt... Jūs neįsivaizduojat, mano draugas, nusipirko jorką su dokais... Ir sakė tikriausiai ją norės išstatynėt parodoj... Ir galbūt galėsiu ant jos mokintis... Žodžiu, nerealuuuuuuu O ir mano Dina su Pupa turės naują draugę dabar... Tai vat, užteks girtis... ;DD Ką žadat per atostogas veikti? | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 10 25, 2009 10:12 am | |
| Vesta tai sakau - tiesiog nenusėdi.. Aplekia visus namus, užšoka ant sofo, tada nušoka, vėl aplekia, atsitempia kokį žaislą, pataso skalbinių rankoves, tada vėl ratą aplekia, staltiesę patampo, tapkę atsitempia, nulekia kamuolį atsiridena.. Žodžiu. O aš vakar kai vėl kėsinosi sraigę griebt lauke, prisėlinus iš nugaros taip užtvojau, kad sucypė, paskui net širdį skaudėjo. Bet jau nebežinau ko griebtis.. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 10 25, 2009 10:19 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 10 25, 2009 10:32 am | |
| Bet dar nesu girdėjus,kad šuo sraiges valgytų. Nu sugalvok tu man šitaip.. ;D O žinok,kad cypia tai tikrai nekreipk dėmesio. Juk nevoži tu jai taip,kad plaučiai pro burną iškristų.;DD Aišku nemalonu Vestai kai muša ją,bet kelis kartus gavus daugiau nenorės. Tu patikėk,mano Terrai užplaukia,kad kai už ką nors aš ją mušu [mušu čia taip negražiai skamba,na tiesiog kai užvožiu arba prie žemės prispaudžiu. ],tai ji dar ant manęs už tai urzgia. Tai jau tada gauna dvigubai ir rami kaip belgas po to būna. Oi kaip smagu tau dolliuke [labai atsiprašau,bet pamiršau tavo vardą. ]. Aš tai irgi norėčiau su kokiu mažu šuniuku pabandyt į ringą išeit,tik kad niekur nerandu to mažo šuniuko. Nes nu tikrai,aš taaaaip noriu eiti išstatinėt Terrą,bet taip bijau. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 10 25, 2009 10:41 am | |
| Evelina , man atrodo kad ne iš veislyno... Ten kažkaip jo patėvis užsiiminėja jorkų su dokais veisimu... Kažkaip jis taip normaliai ir nepapasakojo... Bet kad jis tą šuniuką gavo nemokamai... Ott kur sekasi žmonėms... Juste, jo, man kai pasakė žiaurei apsidžiaugiau, dar net neklausius jo leidimo. Aš Dovilė, jeigu ką... O ko tu bijai? Nėr ko bijot, pavydžiu tau kad Terra su dokais... Kitas mano šuo bus irgi su dokais, tai jau tikrai... Nebijok, o eik ir išstatinėk Terra, pamatysi, nėra manau taip baisu kaip dabar tau atrodo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 10 25, 2009 10:43 am | |
| Jorką išstatyt nesunku, o ir šiaip, per plaukus kojų nesimato, tik bendras vaizdas. Svarbu, kad gražiai prabėgtų. O Vestai, tai žinau, bet ir pačiai nemalonu. Tas pasakymas apie plaučius tai prajuokino. O dėl to, kad neesi girdėjus, tai ir aš neesu. Apskritai, tai ji visko prisigalvoja. Pavyzdžiui, svetainėj ant stalo stovėjo čipsai, o Vestai aišku mirtinai jų reikėjo. Kadangi jų niekaip nepasiekė, užsiropštė ant sofos, peršoko ant fotelio, ir nuo fotelio tik opa, kaip triušis, ir Vesta jau ant stalo. Nu tada irgi gavo, bet labai pykt negalėjau, nes juokiausi, kadangi neįsivaizduojat koks vaizdas buvo. Bet nespėjau net suregėt, kaip ji greit ten sušokinėjo. | |
| | | kamyzaz Moderatorius
Pranešimų skaičius : 226 Join date : 2009-07-30 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pir. 10 26, 2009 1:06 am | |
| O mes šian nuo kirminų tabletę bandėm susigrūst Įkišau į dešrą: vistiek rado, išspjovė. įkišau į gerklę kad prarytų. Pabėgo... sutraiškiau, užpyliau vandeniu, įpyliau į burną, galvoju nesižaisiu aš čia su tavim Dabar ant stalo užsilipus, man panosėj sukinėja galvą Eisiu vėliau maudyt, nesuprantu vėl riebaluota barzda Kaip atostogos? Kaip laiką praleidžiat? Aš tai 8 ryto atsikeliu daugiau nebesimiega... | |
| | | whatever. Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 464 Join date : 2009-07-13 Age : 27 Miestas : Kaunas,Kalniečių raj. :}
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pir. 10 26, 2009 4:36 am | |
| atostogos bent jau man beprotiškai nuobodžios..Nėra ką veikt,o dar tik pirmadienis..ech. | |
| | | Ieva&V Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 163 Join date : 2009-07-14
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pir. 10 26, 2009 6:15 am | |
| Man irgi nėra ką veikt... Jau taip nuobodu. Sėdžiu prie kompiuterio ir tiek. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pir. 10 26, 2009 8:47 am | |
| Sveikos. Jetau,kaip gali atostogos atsibosti. ;DD Aš tai žiūriu,kad man jau trūksta laiko. Nes ketina draugė daryti pižamų vakarėlį,o aš nuo trečiadienio pas kitą draugę išvažiuoju,tai žodžiu. ;DD Žiūrėsiu,bandysiu derinti. O dabar apie mūsų šiandieną. Jau senai mąstėm su drauge pasiimti šunis ir ieškoti kelių,kuriais galėtume važinėti su šunimis su dviračiais [nes asfaltas,pėdoms nelabai gerai]. Išstudijavom kaimo žemėlapį ir sugalvojom eiti/važiuoti prie miško. Šiaip oras buvo liux,nes nebuvo karšta ir nelyjo. Tai žodžiu,iki miško [~1,5-2km] važiavau su Terra su dviračiu,kai ji bėga šalia. Tada bandėm canicros'ą,kinkytis ir šiaip paleidom šunis pabėgiot. Evelina Akitą kinkė,o mes su Terra apžiūrinėjom mišką. Pabuvom 1,5h ir nusprendėm eiti,nes jau Aki pavargo,o Terra sušalo. Tai žodžiu,nenorėjo Akitos kinkyt,tai aš su Terra važiavau su dviračiu. Ir ant bajrio sakau Terrai "Nu davai,bėgam,bėgam" ir pradėjo ji tempt mane. Tai visą kelią pratempė,pirmą mane,o po to Eveliną. tai žodžiu,grįžo šunys nusikalę,dabar miega net nepakledama galvos. ;D Tai va,sakėm gal dar reiks kada nueiti. Tik man reikia susitvarkyti petnešas,kad Terra galėtų normaliai tempti,nes su antkakliu tai nelabai gerai. Kaip jūs praleido šiandieną? P.S. gal kuri žino,ar yra Lietuvoje tokios varžybos,kur šunys lenktyniauja? Dažniausiai tokiose varžybose dalyvauja kurtais,jiems būna rodomi žaislai ar mėsa,ir jie bėga paskui jį. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pir. 10 26, 2009 9:18 am | |
| O aš praktiškai nieko neveikiau, tik va kirpykloj su Vesta buvom, ausis nuskuto, ir vėl paklijavo.. Nori stotis tos ausys, bet kirpėja sakė, jog be pagalbos nieko nebus, ir net pati stebėjosi kas per ausų plonumas, nes pas ją ta krempzė kaip popierius. O toliau tai nieko, Vesta vėl nenusėdi vietoj, man į koją taip krimstelėjo, kad net saldu pasidarė.. | |
| | | kamyzaz Moderatorius
Pranešimų skaičius : 226 Join date : 2009-07-30 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pir. 10 26, 2009 9:27 am | |
| O mes šiandien su Brigita susitikom Pablūdijom fainai o ir Vija su ja jau eina, padirbom biški. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Antr. 10 27, 2009 8:38 am | |
| Sveikos. Buvom šiandien su šunimis pievose. Su Terra grįžom nusikalusios ir laaabai purvinos. Šiaip tingėjau labai eiti,bet prisiverčiau,nes išvažiuosiu nuo rytojaus pas draugę,tai Terra namie sedės,nieks jos į pievas neves.;DD Viena nuotrauka. | |
| | | Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 10 28, 2009 3:46 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 30, 2009 3:32 am | |
| Taip,čia Akita. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Kv. 11 12, 2009 8:35 am | |
| Sveiki, kaip gyvenat? Ką šuniai? Manoji pametė abu apatinius iltinius dantis neseniai, nerimstu dėl viršutinių. Kaip mokslai, kaip šiaip sekas? | |
| | | Ieva&V Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 163 Join date : 2009-07-14
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Kv. 11 12, 2009 9:14 am | |
| Man moksluose sekasi normaliai, geriau nei pernai Velsiukas ilsisisi, nesenei grįžome iš lauko. O šeip viskas tvarkoi, o ir Velsas jau beveik pasveikęs | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Kv. 11 19, 2009 3:11 pm | |
| Kur jūs visos prapuolėt? Juste, Brigita, Ina, Dovile, Kamile, Rasa ir kitos? Užsukat, bet nepasirodot. Jau ir pasiilgom. Kaip sekas, kaip šuniai? | |
| | | marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Kv. 11 19, 2009 4:05 pm | |
| Užsukam, užsukam Ir aš, ir mano šunys gerai laikomės. Greitu laiku gali būti puikių naujienų, tačiau kol dar tiksliai nežinau- neskelbsiu Ryt su Atilu keliaujam pas vetą, darysimės akyčių tyrimą | |
| | | Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 11 20, 2009 12:00 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 11 20, 2009 3:35 am | |
| Sveikos,sveikos. Sirguliavau truputį,o šiaip tai mokslai,nėra laiko per juos. Trimestro galas,tai visi atsiskaitymai, kad ir neblizgantis trimestras,mokintis reikia. tai va,užsuku dažnai čia,tik ne kiekvieną dieną parašau. Šiandien mano Terriukui jau 2 metai. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim | |
| |
| | | | Paplepėkim | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|