Forumas persikelia! www.manosuo.darkbb.com www.manosuo.darkbb.com |
www.manosuo.darkbb.com Forumas persikelia! Laukiame visų naujų narių, taip pat kaip ir savo senbuvių! www.manosuo.darkbb.com |
|
| Paplepėkim | |
|
+22Neda;} Dzesi12 SasoKisa-girlfrend airutis000 Tina Ieva&V Miss Sixty marceborzoi Gabi Rasa dolliuke Neringaa Justė_Terra Auguste Evelina ManGusta D-i-a DogyDog;) kamyzaz LinaLT whatever. Skorpionė 26 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 09, 2009 6:52 am | |
| Juste, ojėj, o tai dėl ko pjovė? Vestos tai nevedžioju tokiu oru, į kiemą išleidžiu, ir padaro.. ;D Bet eina kaip gandras, kojas kilnodama, o kai tupiasi tuštintis, tai taisosi gal penkias minutes, kad mažiau sušlaptų, o paskui vėl kaip gandras pareina namo, ir eina manęs prašyt, kad ''nuvalyčiau''. Atrodo juokingai, kadangi, ateina ir kiša letenas kaip ''labas'' kad duotų, tai čia jau ženklas, kad jai šlapia ir nesamgu, ir reikia arba valyt, arba nuplaut ir išdžiovint. | |
| | | Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 09, 2009 10:18 am | |
| Nu pas mane problemų su dantim yra,na tiksliau buvo,jau susitvarkiau. Pas mane iltiniai dantys liko gomūrį,ir patys niekaip neišlindo. Čia sakė toks dalykas atsitinka kai stipriai sergi,turi didelę temperatūrą[aišku ne visiems taip atsitinka] arba jau būna įgimta.O aš kai maža buvau,sirgau vėjaruapiais žiauriai, man net ant dantenų tų spuogiukų buvo,dėl to ir tie dantys giliai gomūrį liko,neišlindo. Tai žodžiu,bandė su plošktelėm kažką daryt,bet aišku nieko nesigavo,tai teko pjauti gomūrį. Pats pjovimas tai šiaip nieko baisaus,tik labai šlykštus kavpas,nu grynai degančio kaulo kvapas. O skausmo mažai yra,tik aišku labai nemalonu. tai va kai man išpjovė tą gomūrį uždėjo tokį kaip pleistriuką,bet jis greit atsilupo,ir kai tik galvą tiesiai laikydavau arba palenkdavau pradėdavo kraujas bėgt. O aš pradedu verkt,visa isterikuot nes vistiek baisu,tai tada kraujas dar labiau pasipila. Tai mama su broliu laikydavo man ledo burnoj. Aš guliu visa ramiai,o man burnoj ledo gabalas,nes tik šaltis sulaikė man kraujavimą. ;DD Tai aš taip kelias valandas 'prasikankinau',o po to užmigau. tai mama sakė tikrino mane naktį,ar neuždusau ir ar kraujas nebėga. Bet kitą dieną jau nieko nebuvo. Tai va,man vienas dantis išlindo kuo puikiausiai o kitas ir liko gomūrį tik jo viršus matėsi. tai ant jo 'gomūrinio' dėjo breketą ir jį tempė į lanką. Ir ačių Dievui,po ~5mėn. pagaliau tas dantis lanke yra. Aišku dar reikia laiko,kad jis normaliai atrodytš,nes dabar yra didelis tarpas tarp dantų,bet baisiausia jau praėjo. Dabar tik susilyginisu lanką ir viskas,ate breketai. O jetau,kiek prirašiau,tikiuosi neatsibos skaityti. P.S. Problemų turėjo dantistai su manim. Aš nuo mažumės pradedu žiaugčioti kai man į burną ką nors įdeda,net gydytoja negali pažiūrėti ar gerklė 'raudona' nes pradedu žiaugčioti ir net dantistai negali tų 'vatų' dėt man į burną,nes kapai būna. ;DD Tai va,įsivaizduokit koks vaizdelis. Deda Justei briketus,o ta žiaugčioja. Bet per tiek laiko kiek turiu breketus [1metai] tai jau pripratau ir galima sakyti įsigydžiau tą 'žiaugčiojimo liga'. Nes kai kiekvieną mėnesį pas dantistę reik eit,tai nesinori bėdų dantistams pridaryt,nes mane anksčiau vadindavo 'Gomurine' arba 'Ta kuri žiaugčioja'. Atsiprašau čia biški ne į temą. | |
| | | Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 09, 2009 10:25 am | |
| Vargšė, tu Juste. Bet mane prajuokino ''ta kuri žiaugčioja'' | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 09, 2009 10:41 am | |
| Ai nieko,jau kas baisiausia tai jau praėjo,dabar liko tik išsitieisnti dantis ir viskas [tikuosi]. Nors šiaip siūlė man dantistė ir ant apatainių dėtis, bet čia nebūtina tik šiiap,kad tiesesni būtų,bet jaučiu nesidėsiu. O dabar tai įkalbinėju mamą,kad kai nusiimsiu breketus kad leistų dantis išsibalint. O kaip tavo sveikata,gal jau geriau? O mano Terra jau antra diena iš virtuvės neišeina. Vakar gavom mėsos žalios,tai tėvai pjaustė visą vakarą,tai Terra stovėjo ir stovėjo prie kojų. ;DD Aišku gavo kelis gabaliukus. Šiandien irgi tėtis daro kinietiškai jautieną tai Terra vėl stovi ir laukia kąsniukų. O aš einu laistyt mašinos. Vakar naują nusipirkom tai šiandien draugai atvažiavo,reiškiasi bus laistymas.
Paskutinį kartą redagavo Justė_Terra, Pen. 10 09, 2009 10:49 am. Redaguota 1 kartą | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 09, 2009 10:48 am | |
| Aš irgi įkalbinėju mamą dėl dantų balinimo, bet sunkiai sekasi. O man tai geriau, tik gerklėj nežmoniškas skausmas vis dar. Tieeesa, pas mus kokios naujienos - Vesta trijų dantų neturi. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 10 09, 2009 10:51 am | |
| Na tai sveikatos tau. Linkiu iki pirmadienio pasveikti. O aš jau kaip sakiau einu laistyt mašinos. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 10 14, 2009 8:16 am | |
| Sveikutės. Nu jau orai pas mus tai visai ne terriški. Šiandien Terra ėjo į lauką du kartus,po kelias minutes,nes nu taaip šalta + lyja ledukais. Žiūrėsim kaip čia mums seksis su ja tokia vaikščiot rudenį. ;DD Bus proga panaudoti kombinzoną,nors jaučiu nelabai noriai ji vaikščios su juo. Kaip jums sekasi? Kaip šunys į tokį orą žiūri? O aš žinokit dabar turiu dyyydelę svajonę. Kaip jau žinot vyko Bratislavoj pasaulinė paroda,tai prisižiūrėjau aš nuotraukų,prisiklausiau pasakojimų ir kaip užsimaniau ten nuvažiuot. Ta prasme į pasaulinę parodą.;DD Aišku ne su Terra,bet šiaip pabūt ten. Tai va,tokia mano svajonė.;D O dabar biški klausimas ne į temą [klink klink].;D Kas yra Cruft'ai? Čia irgi kažkokia paroda,ar kas?. | |
| | | kamyzaz Moderatorius
Pranešimų skaičius : 226 Join date : 2009-07-30 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 10 14, 2009 12:49 pm | |
| Oi orelis tai baisus :D Su mama nesenai varėm į maksimą, man lapų pirkt O jos mašiną taiso, pasikūrė kitą, užgesom vidury gatvės Šiaip netaip springdamos nukeliavom Apie cruft'us pasakyčiau, bet bijau nusišnekėt, tai kasnors paaiškins normaliai | |
| | | whatever. Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 464 Join date : 2009-07-13 Age : 27 Miestas : Kaunas,Kalniečių raj. :}
| | | | ManGusta Moderatorius
Pranešimų skaičius : 281 Join date : 2009-07-21
| | | | marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Kv. 10 15, 2009 9:36 am | |
| Nenusišnekėjai. Na, galbūt geriau ją pavadint ne "didžiausia", bet "prestižiškiausia". | |
| | | dolliuke Moderatorius
Pranešimų skaičius : 331 Join date : 2009-07-14 Age : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pir. 10 19, 2009 5:15 am | |
| Sveeeeeeeeeikos Kaip gyvenat? Kaaaaip seniai nerašiau čia nieko , apskritai, retai jau ir apsilankau... Nėra laiko... Kaip mokykloj? Kaip jūsų nerealūūūs ciuciai? Niekas nesergat? Kaip nerealiai jau po savaitės atostogos.. Kaip nesulaukiu jau atostogų, o vėliau heloween'as . Švesit heloween'ą? Tai tiek... Atbėgau, apsilankiau, ir lekiu toliau. Linkėjimai jūsų ciuciams. | |
| | | airutis000 Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 26 Join date : 2009-10-18 Age : 29 Miestas : Klaipeda
| | | | Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pir. 10 19, 2009 9:59 am | |
| Sveikoos. Aš irgi, užlekiu kasdien, bet reiškiuos maažai, laiko nėra.. O šiaip, tai pasiilgau čia visų forume. Mano nerealioji nagloji ir bedantė Vesta dabar miega. Gydomės ausų erkutes, ir vėėėl šampūną keitėm, baigiu išprotėt su tom jos alergijom. O šiaip, viskas po senovej, dantis mėto, kandžiojasi, ėda kaip išprotėjus.. Man mokykloj irgi gerai, tik iki ausų užkrauta, atostogų laukiu nesulaukiu.. Kas dėl Halloween'o tai švęsiu, čia visi švenčia. Visi namai ''baibokais'' apkarstyti. Kamyzaz, diiidelis bučkis Vijai nuo mūsų, tokia šaunuolė, puikiai parodoj pasirodė, girdėjau apie laimėjimus jūsų. Martyna, o taviškiai pardoj nebuvo? Gal dar kieno ciuciai parodoj ką laimėjo, pasigirkit. Tai va, nuo mūsų tiek, tikiuos per atostogas suaktyvėsim čia visi, pabendrausim daugiau. | |
| | | whatever. Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 464 Join date : 2009-07-13 Age : 27 Miestas : Kaunas,Kalniečių raj. :}
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pir. 10 19, 2009 11:32 am | |
| labuka pasveikau,viskas lyg ir gerai,na biškį pakosėju,nes sirgau,kosėjau iki vėmimo dvi dienas,tai na tada nekaip jaučiausi. Kivis laikosi šauniai, nuostabus sargas,užvakar bernai kažkokie bernai prie manes prisikabino kai jį vedžiojau,tai tas kaip pasišiiaaauuušė ir pradėjo lot.Bet jūs kaži ar žinot kaip jis loja,jau taaaaip storai,ir piktai kaip suaugęs ir šiaip tik garselis namie, baisiausiai pasiunta. Dar Kivis man patinka labai tuo, kad savaitgaliais manes nekelia abu parpiam iki 10 valandų ryto ir tai kai atsikeliu tas dar į mane taip žiūri kad aceit ko tu čia mane keli,aš dar miegot noriu. Na o dėl helovyno,tai deja nešvesiu,niekas nerengia šventės,o pati rengti nenoriu.Na tai tiek | |
| | | SasoKisa-girlfrend Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 121 Join date : 2009-09-22
| | | | kamyzaz Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Antr. 10 20, 2009 10:09 am | |
| Ai rimtai, taigi paroda :D Mes ringe puikiai 2 vieta, JH 3 vieta. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Antr. 10 20, 2009 4:11 pm | |
| Tai sakau, kad didelis bučkis tam tavo grožiui, ir tau aišku. Šaunuolės. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 10 21, 2009 5:50 am | |
| Ačiukas. | |
| | | dolliuke Moderatorius
Pranešimų skaičius : 331 Join date : 2009-07-14 Age : 29 Miestas : Vilnius
| | | | Justė_Terra Super senbuvis
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 10 21, 2009 7:25 am | |
| Sveikutės. Iš parodos tikiuosi nuotraukų betn kelias pamatyt. ;DD Man sekasi neblogai,dar dvi dienos ir atostogos. Jau mokslai tai užkniso juodai. Terrukui gerai sekas, miega,valgo ir laukia antrojo gimtadienio. O jei rimtai,tai paskutinias kelias dieneles biški turėjom bėdelių,nes neišlaikydavo ir prišikdavo naktį. Tačiau viskas susitvarkė,manom kad čia tas šikimas nuo kaulų buvo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 10 21, 2009 9:21 am | |
| Kaaaaaaip laukiu atostogų. | |
| | | SasoKisa-girlfrend Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 121 Join date : 2009-09-22
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 10 21, 2009 11:01 am | |
| Aš taip pat!! .Pasilsėti laiko bus daugiau. | |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 10 21, 2009 11:21 am | |
| Gerai, įmesiu keletą nuotraukų parodos temoje, neturiu daug, ir daugiausia mano :) | |
| | | marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 10 21, 2009 3:02 pm | |
| O aš ryt ir poryt būsiu Kaune, Kinologų mokykloj, tai kaip ir atostogos paankstintos gavosi | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim | |
| |
| | | | Paplepėkim | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|