doriux Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 15 Join date : 2009-08-25 Age : 37 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Kodėl rinkotės šios veislės šunį? Antr. 08 25, 2009 12:37 pm | |
| Aš saviškę rinkausi pagal akis :) . Nudvėsė mūsų senas šuniukas ir nusprendėm įsigyti naują, nelabai kas buvo pardavime ir šiaip nelabai žinojom, ko norim, vienintelis reikalavimas, kad prie namų galėtų visus metus bėgiot, o aš dar , kad didelė kalytė. šalia namų buvo (tikriausiai ir tebėra) gyvūnų prieglauda, tai nuvažiavom ten ir pirmam garde pamačiau pikčiurną kaukazę gražiom akim. Iš kart supratau, kad susidraugausim ir įsimylėjau . Tada jai buvo 1,5m. Matėsi, kad jai reikia draugiškų ir stabilių nervų šeimininkų (gana greitai supratau, kad senieji TIKRAI tokie negalėjo būti). Dabar taip džiaugiuos, kad turiu ją ir ne kitą šunį. O ir pasirinkimas geras -namus saugo puikiai, klauso taip pat, valgo nelabai daug, gatvėj žmonių ir kitų gyvūnų nepuola (o ir jei katę pamato užtenka ne pasakyt ir iškart prie kojos grįžta), svetimų viena neprisileidžia, kai su manim gali ir kiti paglostyt, nors vis tiek įspėju, kad gali jai ir nepatikt , jei per daug užsiloja užtenka akis uždengt delnu trumpam, dresavosi greitai, nors vietom reikėjo darbo įdėt. Taip kad nuojauta geriausiai išrinko šunį . | |
|
marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Kodėl rinkotės šios veislės šunį? Kv. 10 15, 2009 9:41 am | |
| Doriux, padarei gerą darbą, kad išgelbėjai tokį šunį. Dažniausiai niekas jau nebeima tokio amžiaus šunų, o tuo labiau Kaukazų ar bent panašių į juos... Na štai, o tau dabar tai puikiausias draugas | |
|
SasoKisa-girlfrend Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 121 Join date : 2009-09-22
| Temos pavadinimas: Re: Kodėl rinkotės šios veislės šunį? Št. 10 17, 2009 2:17 am | |
| Aš tai dar gausiu negreitai... Bet prašysiu Biglio. Taisė Rasa | |
|
Lapė Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 37 Join date : 2009-12-20
| Temos pavadinimas: Re: Kodėl rinkotės šios veislės šunį? Sk. 12 20, 2009 12:07 pm | |
| Rinkomės Valų korgį pembruką. Atsižvelgėme į charakterio bruožus. Patiko, kad prisitaiko prie šeimininko, ir ramiai pabūna ir pažaist mėgsta, prie svetimų nelenda, protingi, nereikia daug krūvio. Į išvaizdą dėmesio per daug nekreipėme, bet patiko, kad vidutinis dydis, nereikalauja daug priežiūros, panašūs į laputes ir labai žavūs. Labai džiaugamės, kad pasirinkome būtent tokią veislę. | |
|
Miliukea Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 32 Join date : 2010-04-03 Age : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Kodėl rinkotės šios veislės šunį? Sk. 04 04, 2010 5:18 am | |
| Noriu Basendžio jie mane ir patraukė, kol kas pinigų stygius, gal ateityje... Šiaip man patinka DIDELI šunys. VA, kokie Landsyrai arba Berno zenehundai žiauriai... Man tinka, kad ir mišrūnas, kad tik būtų šuo. :) Bet didelio šuns neturėsiu nebent name gyvensiu :D | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kodėl rinkotės šios veislės šunį? | |
| |
|