Forumas persikelia! www.manosuo.darkbb.com www.manosuo.darkbb.com |
www.manosuo.darkbb.com Forumas persikelia! Laukiame visų naujų narių, taip pat kaip ir savo senbuvių! www.manosuo.darkbb.com |
|
| Mergaitiška tema | |
|
+14Dzesi12 kamyzaz Ieva&V Miss Sixty LinaLT dolliuke marceborzoi Justė_Terra D-i-a AnT*e Skorpionė DogyDog;) Evelina whatever. 18 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Kv. 12 24, 2009 6:37 am | |
| Niu va, jau apie porą savaičių turiu auskarą liežuvy Galvojau į lūpą vertis, bet kai dažnai parodose, tokioj oficialioj aplinkoj būnu, tai pagalvojau geriau ten, kur mažiau matosi. Žiaaauriai greit sugijo ir skaudėjo tik porą dienų nežymiai (tiksliau, ne sakudėjo, bet buvo nemalonu kai liežuvis patinęs) Visai patenkinta aš auskaru, vėriausi salone Eddy Tattoo, be nuskausminamųjų (jų vapše nereikia, mano galva) Nusipirkau naujus kvepaliukus, nebesulaukiau iki Kalėdų Escada- Desire me Geras kvapas. | |
| | | Ieva&V Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 163 Join date : 2009-07-14
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Pir. 12 28, 2009 8:01 am | |
| Jau man kaip gražiai liežuvį auskaras atorodo. Martyna, SVEIKINU Skaudėjo? Man kažkaip baisoka.. :D | |
| | | marceborzoi Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Antr. 12 29, 2009 8:51 am | |
| Ačioks Visai neskaudėjo. Man be užšaldymo vėrė, kadangi su juo blogiau... Kai užšala, kraujagyslės labiau pasislepia, galima netyčia pataikyt... Kol vėrė neskaudėjo, pačią pirmą dieną irgi, tik nemalonu buvo, kad kažkoks daktas burnoj, kurio negali išspjaut Paskui antrą, trečią dienas buvo ištinę, sunku valgyt, bet neskaudėjo (nebent jei stipriai užkliudydavau), ketvirtą dieną atsileido patinimas, o penktą buvo absoliučiai viskas normoj. O db praėjo lygiai 2sav. ir atrodo, kad tą auskarą jau kelis metus turiu, labai patogu. Nors tas pirmasis tipo labai ilgas, nepatogus ir t.t., bet man normaliai Nusipirkau šiandien Fantasmoj naują, juodą su žvaigžde balta. Žinok, nebijok. Man tai visai be problemų sugijo ir kai buvau prisiskaičius visur, kad skauda ir pan., tai buvau pasiruošus kęst kančias, bet, kad jų net nebuvo. Ir visai nešveplavau. Nu čia gal dar nuo žmogaus priklauso. Pvz. mano kūnas labai normaliai priima svetimkūnius, greit gyja. | |
| | | DogyDog;) Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 844 Join date : 2009-07-29 Age : 30 Miestas : Panevezys
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Tr. 12 30, 2009 11:54 am | |
| Kaip fainei tau Seniau ir aš norėjau vertis auskara į liežuvį, bet kažkaip persigalvojau, nes sako, jei pataiko į skonio receptoriu tai visą gyvenimą nebejauti skonio. Bet čia retas atvejis aš manau O Kiek laiko gydomajį auskarą reikės nešioti, nes būna visokių labai linksmų ir gražiu auskariukų į liežuvį pirkti | |
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Tr. 12 30, 2009 12:53 pm | |
| Nu jei veriesi patikimam salone, tai maža tikimybė, jog kažką pradurs. Nu šiaip ir nuo žmogaus priklauso. Pas vieną daugiau krajagyslių, pas kitą mažiau, pas vieną jautriai organizmas reaguoja, pas kitą ne. Gydomąjį reikia nešiot 2 savaites ir tada galima pasikeist, jei jau pilnai užgijo. Jei neužgijo, tiesiog reik palaukt kol užgis. Aš tai jau nusipirkau auskarą, pasikeisiu kurią nors dieną. Nenorėjau jokio kampuoto, kvadratinio ar kažko pan, nes nepatogu. Ėmiau juodą su balta žvaigžde. Vat šitam puslapy, kur tie paskutiniai auskarai, tas pirmoj eilėj paskutinis. Fainas man jis | |
| | | | marceborzoi Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Tr. 12 30, 2009 5:35 pm | |
| Kadangi buvo prieškalėdinė akcija, mokėjau 40lt su jų auskaru. Jei be akcijos, tai 60lt su auskaru. Šiaip ir užšaldymas įeina į kainą, jei nori, bet piercer'ė patarė, kad gal geriau nedaryt, visvien liežuvis viena iš mažiausiai skausmingų vietų veriant. Nebaisu man kažkaip buvo, pasitikėjau profu. Man ausis labiau skaudėjo (nu ta prasme, šiaip neskaudėjo, bet palyginus su liežuviu)... Be to, gi ausis su šautuvu veria tuose kosmetologiniuose, kas yra blogai. Jei verčiaus daugiau skylių į ausis, tai tik ne su šautuvu, jau geriau eičiau normalų piercing'ą pasidaryt Nebijau aš adatų kažkaip O kai užauga per naktį, tai joa būna taip kai kuriems. Man tai nebuvo, aš po dviejų savaičių išsiėmiau tuos gyd. auskarus ir įsidėjau sidabrinius, man viskas jau buvo normaliai sugiję, galėjau išimt, įdėt tuos auskarus ir t.t. O vat mano mamai būdavo, kad užanka per naktį. Tada kol įgrūsdavo... | |
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Kv. 12 31, 2009 2:39 am | |
| Oi, tik ne adatos Man jos kažkaip labai baisu, manau daugiau skaudėtu...O daug kas sako, kad jei tos skylutės dvi ausyse užauga tai jei eini antrą kartą vertis labai skauda, bet aš kažkaip nelabai tikiu, aišku pačiai neteko pajusti. O nešveplavai truputi ? | |
| | | Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Kv. 12 31, 2009 3:56 am | |
| Skaitau apie auskarą liežuvyje ir silpna daros. Kažkaip į liežuvį pati nenorėčiau, man gražiau prie lūpos arba antakyje. | |
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Kv. 12 31, 2009 5:13 am | |
| Prie lūpos ir man visai gražu, bet antakyje nelabai Prie lūpos norėjau ir, bet atsisėdu ramiai apmastau ir nebenoriu Gal kas turit bamboj auskara ? | |
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Sk. 01 03, 2010 3:56 pm | |
| - DogyDog;) rašo:
- Oi, tik ne adatos Man jos kažkaip labai baisu, manau daugiau skaudėtu...O daug kas sako, kad jei tos skylutės dvi ausyse užauga tai jei eini antrą kartą vertis labai skauda, bet aš kažkaip nelabai tikiu, aišku pačiai neteko pajusti. O nešveplavai truputi ?
Skaudėjo antrą kart tikrai taip pat, kaip pirmą Nešveplavau, tik 'K' ir 'L' sunkiau ištart buvo. - DogyDog;) rašo:
- Prie lūpos ir man visai gražu, bet antakyje nelabai Prie lūpos norėjau ir, bet atsisėdu ramiai apmastau ir nebenoriu Gal kas turit bamboj auskara ?
Man gražu ir antaky, ir lūpoj. Nieko ten baisaus Neturiu, bet gal visai ir nieko. Gražu, kai daili figūra. Kai labai stambios prasiveria, tai | |
| | | | Miliukea Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 32 Join date : 2010-04-03 Age : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Kv. 04 08, 2010 11:51 am | |
| Kartais mėgstu pasipurkšt kvepalais. Turiu: Britney Spears "Circus" [ skaniai kvepia ] Britney Spears "Curiuos" [ visai nieko ] C-THRU "Pearl garden" [labai patinka] Issey Miyake "L'eau D'issey" [patinka ] Dar kažkokius "VSIP" Very sexy important person, visą rinkinį losjoną, kvepalus,purškiklį ir dar kažką :D [nepatinka, šiaip sau ] "Love spell" [ dievinu ] Auskarus turiu ausyse. Visai nieko auskarai prie lūpos, nepraeina kai liežuvis perskeltas. Nesidažau dar., nebent šokam su šokiais konkurse, tada privalu pasidažyt. | |
| | | sokoladineMonstre Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 72 Join date : 2010-04-07 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Pen. 04 09, 2010 7:26 am | |
| - whatever. rašo:
- kiek auskarų ir kur turite? [/i]
nei vieno... Bijau. Tikrai neskauda? | |
| | | Gabija Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 66 Join date : 2010-02-14 Age : 28 Miestas : Marijampolė. Netoli
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Pen. 04 09, 2010 12:26 pm | |
| Neturiu auskarų, bijau skylučių dūrimo. Turbūt niekada ir neturėsiu. | |
| | | Miliukea Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 32 Join date : 2010-04-03 Age : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Št. 04 10, 2010 8:15 am | |
| Ausin tai ne, man tik bakct krūptelėjau ir nieko, tik vėliau užkaito ausis. :D | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema | |
| |
| | | | Mergaitiška tema | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|