| Mergaitiška tema | |
|
+14Dzesi12 kamyzaz Ieva&V Miss Sixty LinaLT dolliuke marceborzoi Justė_Terra D-i-a AnT*e Skorpionė DogyDog;) Evelina whatever. 18 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
whatever. Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 464 Join date : 2009-07-13 Age : 27 Miestas : Kaunas,Kalniečių raj. :}
| Temos pavadinimas: Mergaitiška tema Pen. 08 14, 2009 7:35 am | |
| Čia kalbėkim apie parfumeriją,kosmetiką ir šiaip mergaitiškas problemas.
Norėčiau paklausti,kokius kvepalus naudojate?Kokių norėtumėt,kokie neskaniausiai kvepia? | |
|
| |
Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Pen. 08 14, 2009 8:46 am | |
| Dėl kvepalų miiiirštu ir negailiu pinigų. Ankščiau apsiribodavau nedidelėmis kainomis, dabar kaikurios kainos milžiniškos, ir paklojam kvepalams tikrai nemažai pinigų. Nežinau kodėl, bet tai didžiausia mano silpnybė. Turiu C.K. One summer (Labai gaivūs, vasariški, ir geri.) C.K. Euphoria (Šie skanūs, bet reikia paribot, aštresni) Britney Spears Fantasy (Ir gaivūs, ir saldūs.) United Colors of beneton. Pinky dreams (nerealūs) United Colors of beneton JEANS (Labai gaivūs, į mokyklą jai kvepinuosi) Elizabeth Arden Green tea - (labai patinka, sužavėjo) Kilie Minogue Sexy darling (turiu ir kvepalus ir losjoną, nerealiai kvepia.) Elizabeth Arden MEDITERRANEAN (Labai skanūūūs)
Šiuo metu mėgiamiausi C.K. one summer ir mediterranean, o dar nusižiūrėjau Miss sixty, kvapas nerealus. | |
|
| |
whatever. Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 464 Join date : 2009-07-13 Age : 27 Miestas : Kaunas,Kalniečių raj. :}
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Pen. 08 14, 2009 9:26 am | |
| - Evelina rašo:
Britney Spears Fantasy (Ir gaivūs, ir saldūs.) Elizabeth Arden Green tea - (labai patinka, sužavėjo)
Šitų labaaaai noriu (įkelkit ir foto jei netingit kvepalų) na o aš tai kvepinuosi su kvepalais iš oriflame (gal žinot tokią firmą) kolkas mylimiausi: so nice voyage (kairėje) ir dar ruošiuosi pirkti monaco chick (dešinėje).abiejų kvapai pasakiški,patys mėgstamiausi dar labai mėgstu dancing lady by dima bilan jie nereaaaliai gaivūs,kartu ir saldūs,ir...ech,pasakiški na ir tik laaabai įpatingoms progoms renkuosi eclat woman jie yra nerealiai elegantiški,rafinuoti,kiekvieną dieną su jais tikrai nepasikvepinsi.šiaip jie skirti moterims,bet man šis kvapas tinka nerealiai noriu šių: City Oasis nu šitie...nu net nemoku nupasakot jų kvapo...ir saldūs,ir gaivūs,labai lengvi,nu pasakiški.neeeereeealūūūs dar noriu Visions V* Joy Ride šituos tai būtinai nusipirksiu,juntamas arbūzo kvapas,nerealiai skaniai kvepia,švelnūs. IR dar labai noriu Miss O šitie jau tokie gaivūs,net nemoku nupasakoti.greitai juos turėsiu
(jei ką paspauskit ant kvepalų pavadinimo ir pamatysit jų nuotraukas) | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 844 Join date : 2009-07-29 Age : 30 Miestas : Panevezys
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Pen. 08 14, 2009 9:34 am | |
| Va kokius turiu... Pamisus as del kvepalu Paris Hiltos "Paris" Britney Spears ''Fantasy" United Colors of beneton "Jeanz". Na, o jei apie parfumerija, tai naudoju as.Manthatan tusa.Skysta pudra Esence, na ir visokie blizgiai | |
|
| |
whatever. Aktyvus narys
| |
| |
DogyDog;) Super senbuvis
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Pen. 08 14, 2009 9:54 am | |
| Man tai labaiusiai nepatinka Juozo Statkeviciaus vardiniai kvepalai...Mama turi feee.Rytietiskas kvapas. | |
|
| |
Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Pen. 08 14, 2009 10:21 am | |
| Aš nekenčiu Coco Shanel, tų tamsių, kur tipo, vakarui, mama turi, man jie dvokia. O šiaip, šiandien mama pareidama parneš D&G Light Blue, matė kur yra. Aš apskritai, kvepalų maniakė. | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Pen. 08 14, 2009 1:45 pm | |
| Kai turiu pinigu einu ieskot kvepalu...beje dar rubu net nezinau kaip gaunasi cia man...Shopingo maniake esu | |
|
| |
Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Pen. 08 14, 2009 2:09 pm | |
| Nemėgstu kvepalų. Nauduojosi tušu ir blizgiais, akių pieštuku.. | |
|
| |
AnT*e Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 106 Join date : 2009-08-13
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Pen. 08 14, 2009 2:47 pm | |
| Aš iš vis nei dažytis, nei kvepintis nemėgstu Natūralus žmogus O šiaip turiu: B. Spears 'Belive', 'Fantazy', 'Midnight Fantasy', 'Curious'. | |
|
| |
whatever. Aktyvus narys
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Št. 08 15, 2009 12:31 am | |
| | |
|
| |
D-i-a Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 302 Join date : 2009-08-02 Age : 28 Miestas : Jurbarkas
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Št. 08 15, 2009 4:00 am | |
| Mama man davė kažkokius kvepalus, tai skaniai kvepia, bet... užmirštu pasipurkšt | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Št. 08 15, 2009 4:38 am | |
| Kad as uzmirsciau | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Št. 08 15, 2009 1:34 pm | |
| Kazkaip man jau 5dienas nuotaikos nera... .Tai atrodo viskas nervuoja..tuoj kazka uzmusiu.
Paskutinį kartą redagavo DogyDog;), Št. 08 15, 2009 2:02 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Št. 08 15, 2009 1:58 pm | |
| Būna mergaitėms, būna. | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Št. 08 15, 2009 2:01 pm | |
| Zinau, zinau.Beje ir zinau nuo ko cia taip...Su draugu susipykau .Kvaila cia sakyt, bet man geriau | |
|
| |
Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Št. 08 15, 2009 2:08 pm | |
| Jei lengviau, tai ir sakyk. | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Št. 08 15, 2009 2:26 pm | |
| Na vat.Jis turejo isvaziuoti i Vilniu kelioms dienoms.ir spekit kas?? As einu mieste ir sutinku ji mano geriausia drauge.Tik isizioju prieinu, o svarbiausia jie uz rankuciu susikabine.Pradejom aiskintis pasiule nueit namo issiaiskint.Teko pakesti viskokius iszeidinejismus ir t.t.ir ka jus galvojat taip skaudu .Ir gan ilga mes draugaujam jau virs metu.net nezinau asaros rieda..;(.Sisrdy skauda laaabai.Per daug isimylejau.Aisku ji manes atsiprasinejo amnes sms zinutemis ir skambino buvo atejes pas mane namo su gelemis!.bet man jau per skaudu buvo juos matyt kartu ir pakest jo izeidinejimus ta diena .Patarkit istiesu ka daryt...beje jis buvobeegalo draugiskas, supratingas ir t.t. | |
|
| |
Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Št. 08 15, 2009 3:06 pm | |
| Nu jau atleisk, bet suprantingumo pas jį apvalus nulis, o draugiškas tai tikrai, su visom tavo draugėm turbūt, draugiškai vaikšto.. Spjauk tu į tokį, ir viskas. Tik praradęs supras ką turėjo. O jei buvo vienas kartas, dažniausiai būna ir antras.. O ir draugę turi, pasakiškai gerą. Spjauk ant abiejų, ir dar sėkmės palinkėk. | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Sk. 08 16, 2009 4:09 am | |
| Is tikruju tai taip nesamones kazkoks tikrai...Pritariu mesiu ir viskas sakes. | |
|
| |
D-i-a Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 302 Join date : 2009-08-02 Age : 28 Miestas : Jurbarkas
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Sk. 08 16, 2009 5:21 am | |
| DogyDog, kaip gali sakyti, jog ji tavo geriausia draugė? Jeigu taip pasielgė.. Tikrai neatleisčiau. O to vaikiną reikėjo pasikviesti vidun, paimti jo gėlės ir įmesti į tualetą, jį išspirti lauk ir įžeisti, kad atsimintų visą gyvenimą, jeigu jau atleisti neketini. Tokiam asilui tikrai neparodyčiau savo ašarų, o ir verkt neverta. Kaip man Evelina sakė "jeigu verkt dėl vaikinų, tai tik iš juoko." Neliūdėk. | |
|
| |
Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Sk. 08 16, 2009 5:24 am | |
| Būtent, o į tokį spjauk, ir net nebežiūrėk. O labiausiai nustebinsi, padėkodama, kad pagaliau parodė, koks iš tikrųjų yra. Ir jiems dar sėkmės palinkėk, jei kas turi gailėti tai jie, o ne tu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Sk. 08 16, 2009 5:26 am | |
| Aš jam pasakyčiau į akis taip, be ašarų, su šypsena "O Andrius tikrai geriau bučiuojasi" ;DD. Jeigu jau bučiavotės Jūs :D. Taip įskaudinčiau, blem, kad eitų vingiais. | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema Sk. 08 16, 2009 5:31 am | |
| Zodziu paimiau as tas geles ir ismeciau i siukslyna.Ir pasakiau nebeskambink, nerasyk.Juk viskas baikta tu pats to norejai.Ir taip toliau.Zodziu duok durniui kelia .Galetu jis ateit ir pasakyciau , "O Andrius geriau buciuojasi ".Cia tai geras.Susimsiu save i rankas ir tikrai neiliudesiu..Gaaal?? | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mergaitiška tema | |
| |
|
| |
| Mergaitiška tema | |
|