| Kiti Jusu augintiniai | |
|
+15Sunyte Ieva&V Reda Justė_Terra Rasa AnT*e Evelina whatever. kamyzaz D-i-a dolliuke Auguste Neringaa Skorpionė DogyDog;) 19 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sunyte Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 105 Join date : 2009-11-19 Age : 27 Miestas : Kauno rajonas
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Tr. 01 13, 2010 10:19 am | |
| Miela | |
|
| |
Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Tr. 01 13, 2010 11:34 am | |
| Kokia miela žiurkytė O vat aš irgi pasidžiaugsiu - neseniai įsigyjau dekoratyvinę žiurkę (patiną). Išgelbėjau jį nuo smauglio galima sakyti Kažkaip tiesiog Klaipėdoj užėjau į vieną veterinarinę, pamačiau tokį mužuliuką, miegantį, ir nusprendžiau, kad reikia išgelbėti gyvybę ;) Mokėjau kažkur tai ~5 Lt. Kitaip, sakant pigiai įsigyjau gerą draugą (Nu, žinoma, visos įrangos neskaičiuojant ) Pats smalsiausias iš visų buvo ( maždaug kitų 20 žiurkių), toks pūkuotukas, drąsuolis, šmikis O namie jau toks fainuolis, smalsutis, labai mėgsta ant peties sėdėti, su Vėtra žaidžia, bet ji kažkaip kreivai į žiurkytį žiūri ;D Nuotraukų dabar neturiu pasidariusi, bet kai tik padarysiu - įkelsiu ;D | |
|
| |
Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Tr. 01 13, 2010 3:43 pm | |
| Baltai pavydžiu. Neseniai buvau užsidegu pirkt žiurkėną, ar šiaip kokį graužiką mielą, bet nuėjus susilaikiau kažkaip. | |
|
| |
Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Kv. 01 14, 2010 5:26 am | |
| Klara nuostabi. Rasa, didžiausi sveikinimai. Baltai pavydžiu, norėjau ir aš kadaise žiurkės labai labai. Nerealūs padarėliai. | |
|
| |
Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Kv. 01 14, 2010 8:23 am | |
| OMG,kokia Klara faina. Šiaip niekada žiurkiu per daug nemėgau,nu bet jau Klara.. Aš irgi gal visai norėčiau kokio graužiko,bet bijau kad nebūtų vieną dieną 'krimst' ir nėra gyvūnėlio... | |
|
| |
Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Pen. 01 15, 2010 1:56 am | |
| Aš vis gundausi, gundausi, bet mama pasakė, kad jei dar graužikus auginsiu, apie antrą jorką ir kurtą galiu svajot. | |
|
| |
Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Pen. 01 15, 2010 11:14 am | |
| Būtų idealu, jei visi graužikai patys sau namus tvarkytųsi Nes aš labai tingiu narvą valyti Nors, žinoma, gyvūnėlio meilė viską atperka... | |
|
| |
Ieva&V Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 163 Join date : 2009-07-14
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Št. 01 16, 2010 3:45 am | |
| Rasa, o negalvoji apie antrą? Nes šeip žiurkės yra socialūs gyvūna ir joms yra būtinas tos pačios lyties gentainis :) Ar esi užsiregistravusi į žiurkių forumą? Kokio dydžio narvas? P.s.Merginos dėkui už pagyrimus | |
|
| |
Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Št. 01 16, 2010 4:16 am | |
| Kad geriau jas laikyti poromis žinau, bet negalvoju, nes pati skiriu jam nemažai dėmesio. Be to, jo socializacija su kita žiurkyte gali nemažai laiko trukti, nes jau yra priratęs būti pats vienas teritorijos šeimininkas. Į forumą nesu užsiregistravusi, tiesiog kartais paskaitinėju, kad išsirinkčiau geresnį kraiką ar ėdesį. Nesiregistruoju vien dėl to, kad pati įvairiomis temomis susijusiomis su žiurkėmis padiskutuoti nelabai galiu ką, dar tik mokausi visą informaciją skaitydama.
Narvas normalus, kiek skaičiavau su kalkuliatoriumi jame telpa dvi žiurkės... ilgis 70 cm, plotis 40 cm, aukštis 50 ar 60, dabar tiksliai neatsimenu.
O tu irgi augini tik vieną žiurkę? | |
|
| |
sokoladineMonstre Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 72 Join date : 2010-04-07 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Kv. 04 08, 2010 9:23 am | |
| | |
|
| |
Miliukea Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 32 Join date : 2010-04-03 Age : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Kv. 04 08, 2010 11:36 am | |
| Turu katytę Sniegę. | |
|
| |
Ieva&V Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 163 Join date : 2009-07-14
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Pen. 04 09, 2010 8:53 am | |
| Rasa:: Taip, aš auginu tik vieną žiurkę, labai norėčiau antros. O antros neauginu ne dėl to, kad sunkiai socializuosis, o dėl to, kad Klarai auglys.. Kaip mama galutinai leido laikyti antrą žiurkę, aš nebenoriu jai kažkaip streso daryt įnešdama naują vaiką, o pasiruošus socializacijai esu visiškai, manau, gal koks ,,netyčiukas" atsiras namuose. Miliukea:: Labai graži tavo Sniegė. | |
|
| |
Sunyte Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 105 Join date : 2009-11-19 Age : 27 Miestas : Kauno rajonas
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Št. 04 10, 2010 12:52 pm | |
| Gražūs visi jūsų gyvūnėliai. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Pir. 04 12, 2010 7:33 am | |
| Yra katinas, Kivis vardu. Triušio nebeturim, bet pasakoti nenoriu. Jeigu įdomu, klauskit apie naują gyventoją. | |
|
| |
Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Pir. 04 12, 2010 10:56 am | |
| Oho! Naują gyventoją turit. Tai įdėk nuotraukų, aprašyk. Labai įdomu būti sužinoti, kas per gėris pas jus apsigyveno ir kaip jis atsirado ;d Kaip Pupis reaguoja į naują draugą? Gaila, kad nenori pasakoti apie triušės likimą. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Antr. 04 13, 2010 6:51 am | |
| Kivis su Pupiu sutaria ganėtinai gerai. Tik tiek, kad skiriasi svoriai. Ir baisu, kad katinas akių neiškabintų, o Pupis neprimintų tokio mažo. Katinas, kaip čia pasakius, labai žaismingas, išmoko užimti save, todėl ir aš galiu pailsėti nuo perdėto dėmesio ir miauksėjimo. Šuniškas labai. Šeimos gyvūnas, visur prie mūsų, protingas bei tikrai mielas. O triušę atidavė tėvai, nesmerkiu jų, bet kalbėti dabar apie tai negaliu, nenoriu. Pasižiūriu į tą kampą, kur ji būdavo, į narvelį, maistuką, šieną.. Viskas taip primena ją.. Pamačius ką nors susijusio su ja negaliu nepravirkti. Niekas už mane geriau jos nepažįsta, nežino, ką ji mėgsta, kaip ją paimti į rankas. Čia mes. Pirma diena. | |
|
| |
Ogytė Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 11 Join date : 2010-02-27 Age : 26 Miestas : Kaunas
| |
| |
AnnGreenCat Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 50 Join date : 2010-04-17 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Kiti Jusu augintiniai Št. 04 17, 2010 11:23 am | |
| | |
|
| |