| Agility | |
|
+13Ried. AnT*e kamyzaz lelytia__ suneliuke DogyDog;) Neringaa kvaje whatever. wika Evelina marceborzoi Skorpionė 17 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| |
| |
AnT*e Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 106 Join date : 2009-08-13
| Temos pavadinimas: Re: Agility Št. 08 15, 2009 7:06 am | |
| Jie tokie tinginiai, nelabai puikiai pasirodytų. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Agility Št. 08 15, 2009 7:12 am | |
| - AnT*e rašo:
- Jie tokie tinginiai, nelabai puikiai pasirodytų.
Tinginiai? Taigi dėl smagumo, nebūtinai varžybose dalyvaut ir skint laurus. Pačiam šuniui smagu. Draugė turėjo fransiukę, jau tookia aktyvi, greita buvo. | |
|
| |
whatever. Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 464 Join date : 2009-07-13 Age : 27 Miestas : Kaunas,Kalniečių raj. :}
| Temos pavadinimas: Re: Agility Št. 08 15, 2009 7:25 am | |
| - AnT*e rašo:
- Jie tokie tinginiai, nelabai puikiai pasirodytų.
tai kad ne tinginiai.bent jau mano Kivis. | |
|
| |
AnT*e Pradedantysis
| Temos pavadinimas: Re: Agility Št. 08 15, 2009 7:46 am | |
| Na kažkaip neįsivaizduoju buldogo skriejančio per kliūtis Ir neesu nei kart mačius. Tokie šunys ne tokiam sportui. nors galit bandyt | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Agility Št. 08 15, 2009 7:50 am | |
| Kodėl turi taip nuteikt žmogų? Tau skauda ar ką, kad ji sudalyvaus pamokėlėse? Whatever, drąsiai bandyk. Priklauso ne nuo veislės, o nuo charakterio, judrumo, individo. | |
|
| |
Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Agility Št. 08 15, 2009 8:11 am | |
| Pvz. aš, bandysiu agility, bet tikrai ne į varžybas. Tam, kad stiprinčiau ryšį su šuniu, kad būtų smagu, tiesiog sau.. | |
|
| |
AnT*e Pradedantysis
| Temos pavadinimas: Re: Agility Št. 08 15, 2009 1:34 pm | |
| Skorpione, kur matei, kad nuteikiu žmogų? kad parašiau, jog manau kad šitie šunys ne tokiam sportui reik baisiausiai užsipuldynėt? Taigi dar parašiau 'nors galit bandyt'. Kai tu pašneki tai nuo kėdės vos nenukrentu Tarpk kitko, buldogai sportuodami tokį sportą pervargsta, o tas nėra labai gerai. Kvepuoja (kiek skaičiau), jie ne itin gerai. Nu aš turėdama tokį šunį tikrai nebandyčiau agility sportuot. | |
|
| |
Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Agility Št. 08 15, 2009 1:55 pm | |
| - AnT*e rašo:
- Skorpione, kur matei, kad nuteikiu žmogų? kad parašiau, jog manau kad šitie šunys ne tokiam sportui reik baisiausiai užsipuldynėt? Taigi dar parašiau 'nors galit bandyt'. Kai tu pašneki tai nuo kėdės vos nenukrentu
Tarpk kitko, buldogai sportuodami tokį sportą pervargsta, o tas nėra labai gerai. Kvepuoja (kiek skaičiau), jie ne itin gerai. Nu aš turėdama tokį šunį tikrai nebandyčiau agility sportuot. Ir vėl klausi, kur matau įžeidinėjimą? Išmok diskutuot. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Agility Sk. 08 16, 2009 4:45 am | |
| - AnT*e rašo:
- Skorpione, kur matei, kad nuteikiu žmogų? kad parašiau, jog manau kad šitie šunys ne tokiam sportui reik baisiausiai užsipuldynėt? Taigi dar parašiau 'nors galit bandyt'. Kai tu pašneki tai nuo kėdės vos nenukrentu
Tarpk kitko, buldogai sportuodami tokį sportą pervargsta, o tas nėra labai gerai. Kvepuoja (kiek skaičiau), jie ne itin gerai. Nu aš turėdama tokį šunį tikrai nebandyčiau agility sportuot. Dar vienas toks kartas, parašau įspėjimą. Visiška tiesa, dėl jų kvėpavimo, bet nemanau, kad negalima, dėl pramogos, ir šuniui liksmiau, jog ji nedraudžia šuniui lakstyti, tai kodėl agility neišbandžius? | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 844 Join date : 2009-07-29 Age : 30 Miestas : Panevezys
| Temos pavadinimas: Re: Agility Sk. 08 16, 2009 5:01 am | |
| Mano drauge turejo Prancuzu buldoga..atrodo jog kvepavo gan sunkiai.Bet vikrus tai siaubas buvo | |
|
| |
AnT*e Pradedantysis
| Temos pavadinimas: Re: Agility Sk. 08 16, 2009 3:09 pm | |
| Evelina, tai gal dabar visi einam su senbernarai agility 'pašokinėt' kad taip prisikabinai prie to sakinio. Skorpione, rašyk kiek nori. Vistiek aš jau išeinu | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Agility Pir. 08 17, 2009 3:24 am | |
| - AnT*e rašo:
- Evelina, tai gal dabar visi einam su senbernarai agility 'pašokinėt' kad taip prisikabinai prie to sakinio.
Skorpione, rašyk kiek nori. Vistiek aš jau išeinu Niekas nelaiko. | |
|
| |
Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Agility Pir. 08 17, 2009 5:44 am | |
| Kalba eina apie įžeidinėjimą. Išeini, eik, sėkmės, jei nepatinka, kas nors čia. | |
|
| |
kamyzaz Moderatorius
Pranešimų skaičius : 226 Join date : 2009-07-30 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Agility Pir. 08 17, 2009 8:47 am | |
| Agility tinka VISIEMS šunims. Prancūzai ar senbernarai - kuo jie kitokie? Visi šunys - visi sportuot gali.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Agility Pir. 08 17, 2009 8:50 am | |
| - kamyzaz rašo:
- Agility tinka VISIEMS šunims. Prancūzai ar senbernarai - kuo jie kitokie? Visi šunys - visi sportuot gali..
Visiškai pritariu. | |
|
| |
Ried. Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 33 Join date : 2009-08-04
| Temos pavadinimas: Re: Agility Pir. 08 24, 2009 2:21 am | |
| Taip, agility tinka visiems šunims. Bet aš nesiryžčiau agility bandyt su senbernarais, landsyrais, niūfais ir panašiomis veislėmis. Jų sąnariai - silpnoji jų pusė. Jei rimtai žiūri į agility, tai geriau rinktis šunį, kuris tam labiau tiktų. | |
|
| |
Leduciuke Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 2 Join date : 2009-11-16
| Temos pavadinimas: Re: Agility Pir. 11 16, 2009 11:07 am | |
| - Ried. rašo:
- Taip, agility tinka visiems šunims. Bet aš nesiryžčiau agility bandyt su senbernarais, landsyrais, niūfais ir panašiomis veislėmis. Jų sąnariai - silpnoji jų pusė. Jei rimtai žiūri į agility, tai geriau rinktis šunį, kuris tam labiau tiktų.
Nuo kokio amžiaus galima mokinti agility? | |
|
| |
Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Agility Pir. 11 16, 2009 11:30 am | |
| Iš esmės, pradėti mokyti galima jau gilioje šuns vaikystėje ( ~2mėn.). Žinoma, tos pamokos pirmiausia turėtų vykti tik lengvo žaidimo forma ir jos turėtų neprailgti šuniukui... O po to, šuniukui paaugus, jau būtų galima eiti dirbti į aikštelę, profesionaliai | |
|
| |
Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Agility Pir. 11 16, 2009 12:45 pm | |
| Priklauso nuo veislės taip pat.. Na, bent jau nuo sudėjimo.. Supažindint su kliūtim galit kaip jau minėjo nuo dviejų-trijų mėnesių, o aš asmeniškai rimtai mokyti pradėčiau nuo maždaug devynių-dešimties mėnesių, kai sąnariai daugiau ar mažiau susiformavę. (: | |
|
| |
Leduciuke Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 2 Join date : 2009-11-16
| Temos pavadinimas: Re: Agility Pir. 12 28, 2009 6:56 am | |
| Gal kas žinote kliūčių matmenis? Na pavyzdžiiui supuoklių? kokio ilgio yra kontaktinė vieta ir apskritai kokio ilgio ir pločio yra kliūtis. | |
|
| |
marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Agility Antr. 12 29, 2009 8:47 am | |
| | |
|
| |
Ieva&V Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 163 Join date : 2009-07-14
| Temos pavadinimas: Re: Agility Tr. 12 30, 2009 4:15 am | |
| O gal kas lankot Kaune? Ir ar kas žino ar iš viso Kaune kur nors yra? Nes internete niekur nerandu. Labai įdomu, norėčiau pabandyti | |
|
| |
marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Agility Tr. 12 30, 2009 7:32 am | |
| Tai Kaune, galima sakyt, pats centras LT Agility. Juk yra klubas "Nąsrai". Parašyk per google. | |
|
| |
Gabija Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 66 Join date : 2010-02-14 Age : 28 Miestas : Marijampolė. Netoli
| Temos pavadinimas: Re: Agility Sk. 02 14, 2010 11:11 am | |
| - Ieva&V rašo:
- O gal kas lankot Kaune? Ir ar kas žino ar iš viso Kaune kur nors yra? Nes internete niekur nerandu. Labai įdomu, norėčiau pabandyti
Yra "Iltys", "Nasrai" ir "Gerda"... Jokiam kitam mieste tiek klubų nerasi. O šiaip - visi maniškiai tą išbandę. Su Paja pernai varžybose dalyvavom ("Kauno vasara"). Neblogai sekėsi, tik maniškė neįlindo į lenktą tunelį (buvom tokio daikto išvis nebandę :D). Šiemet vėl ieškom, kur dalyvaut, bet varžybų (nežiūrint į klubines) - apskritas nulis... Turiu aikštelę namie, tik ne visos kliūtys yra ir jau erdvės mažoka. Iš tikro, sportuoju jau maždaug ketvirtus metus... Neprofesionaliai, žinoma. Tačiau norėčiau tapti profesionale ir gaut licensiją - tapti Agility trenere. Man būtų nuostabu :) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Agility | |
| |
|
| |
| Agility | |
|