Forumas persikelia! www.manosuo.darkbb.com www.manosuo.darkbb.com |
www.manosuo.darkbb.com Forumas persikelia! Laukiame visų naujų narių, taip pat kaip ir savo senbuvių! www.manosuo.darkbb.com |
|
| Susipažinkime | |
|
+7Gabija Evelina Justė_Terra Ieva&V Rasa marceborzoi Sunyte 11 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Sunyte Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 105 Join date : 2009-11-19 Age : 27 Miestas : Kauno rajonas
| Temos pavadinimas: Susipažinkime Pir. 01 25, 2010 2:01 am | |
| Ai, sukūriau temą kurioje gal labiau susipažinsime. Jei nepatiks, galėsite temą trinti. Tai bus kažkas panašaus į anketą... 1. Vardas 2. Pavardė 3. Adresas 4. Telefonas 5. Gimimo data 6. Augintiniai 7. Mėgstamiausi gyvūnai 8. Laisvalaikio pomėgiai 8. Man nepatinka... 9. Mano mėgstamiausia knyga yra... 10. Mano mėgstamiausias filmas yra... 11. Mėgstamiausias valgis 12. Mėgstamas gėrimas 13. Aš kolekcijonuoju... Jei no nors nenorėsite rašyti, nerašykite. | |
| | | marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pir. 01 25, 2010 3:54 am | |
| 1. Vardas: Martyna 2. Pavardė: Paliulytė 3. Adresas: A.J. Povilaičio g. 8-47, Vilnius. LT-04336 4. Telefonas: +37067014405 5. Gimimo data: 1994-11-10 6. Augintiniai: 2 šunys- Rusų Ilgaplaukių kurtų veislės kalytė ir juodas Cvergšnauceris patinukas. 7. Mėgstamiausi gyvūnai: šunys, žirgai. 8. Laisvalaikio pomėgiai: hendlingas. 8. Man nepatinka...: daug kas, tingiu vardint. 9. Mano mėgstamiausia knyga yra...: Labai patinka J.R.R. Tolkien knygos- kadangi mėgstu 'x fantasy' žanrą. Šiaip neblogos knygos: D. Woolfolk Cross "Popiežė Joana", D. Kauffman "Miegančioji Gražuolė", I. Allende "Dvasių Namai", J. Picoult "Mano Sesers Globėjas", dar patinka H. Murakami knygos, ypač "Avies Medžioklė". Žodžiu, galėčiau dar daug gerų knygų išvardint. Ir man dar Haris Poteris patinka iš senų laikų 10. Mano mėgstamiausias filmas yra...: ammm... Nežinau kuris geriausias, bet galiu pasakyt keletą man patikusių- "Battle Royale" (abi dalys), "42 Oikunen" ("Big Bang Love"), "Geišos Išpažintis", "Berniukas Dryžuota Pižama" ir daugiau tingiu vardint. Žodžiu, aš kinomanė, labai mėgstu filmus žiūrėt. 11. Mėgstamiausias valgis: gal makaronai O šiaip tai aišku saldumynai visokie. 12. Mėgstamas gėrimas: vyšnių kompotas 13. Aš kolekcijonuoju...: parodų apdovanojimus | |
| | | Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pir. 01 25, 2010 9:19 am | |
| Vardas Rasa Gimimo data birželio 15 d. Augintiniai Du beveisliai šunys; dekoratyvinė žiurkė. Mėgstamiausi gyvūnai šunys, žiurkės, katinai ( labiau priklauso nuo veislės) Laisvalaikio pomėgiai skaitymas, grojimas pianinu, tapyba ant šilko, fotografavimas, žaidimai ir pasivaikščiojimai su šunimis, postcrossing'as. Man nepatinka... tai kas man nepatinka. O man nepatinka daug kas. Smulkiai nenoriu vardinti Mano mėgstamiausia knyga yra... Christopher Paolini Paveldėjimo trilogija; Makso Frajaus Echo labirintų serija; Marijos gripės II dalių tetralogija Šešėlis ant akmeninio suolelio... ... ir balti šešėliai miškuos ir kelios kitos knygos... O apskritai labiausiai man patinka fantasy žanro knygos ir labai retai knyga man palieka neišdildomą įspūdį. Mano mėgstamiausias filmas yra... cha... vat čia sunkesnis klausimas, nes jau labai retai kada matau ypač gerus filmus O kiek iš senesnių laikų prisimenu, tai man labai patikdavo Geišos išpažintis Mėgstamiausias valgis labai mėgstu įvairius saldumynus, bandeles, nors nežinau ar tai galima pavadinti tikru valgiu Dar labai patinka kiniškas maistas. Mėgstamas gėrimas mėgstu arbatas (išskyrus žaliąją bei ramunėlių), o ypač - įvairias žolelines (čiobrelių, melisų, žemuogių) Aš kolekcionuoju... šuniukų statulėles (bet dabar pilni namai tų kinietiškų šiukšlių ), atvirutes. | |
| | | Ieva&V Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 163 Join date : 2009-07-14
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Antr. 01 26, 2010 10:06 am | |
| Vardas Ieva Gimimo data 1995 m. Birželio 24 d. Augintiniai Dekoratyvinė žiurkė, Labradoro retriveris patinas, žuvytės (net nežinau kiek, bet daug, neeina suskaičiut Mėgstamiausi gyvūnai Šunys, žirgai, žiurkės, katės. Laisvalaikio pomėgiai Oi, daug jų yra ir karoliukų vėrimai, knygos, filmai, būreliai ir t.t.. Man nepatinka... Hmm.. Kaip mane kopijuoja, man meluoja ir pnš. Dar yra daug nemėgstamų dalykų nuo dulkių siurbio garso iki to ką vardinau Mano mėgstamiausia knyga yra...Oi daugg. Skaitau ir skaitau detektyvus, romanus ir pnš. Mano mėgstamiausias filmas yra... ,, Šuns Hachiko meilė", o šeip begalės man patinkančių filmų yra. Labai mėgstu pirmadienio vakarais žiūrėti ,,Nusivylusios namų šeimininkės" Mėgstamiausias valgis Sušii.. Kinietiškas, japoniškas valgis, DIEVINU.. Mėgstamas gėrimas Arbata su daug citrinos ir medumi žiemą, o vasarąmpotas, kisielius, sultys. Aš kolekcijonuoju... Hmm.. Knygas apie šunis, įdomius akmenukus, kaktusus | |
| | | Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Tr. 01 27, 2010 2:59 am | |
| Vardas: Justė Nors šiaip tikras Justina,bet tarp draugų Justė.;D Adresas: Kauno rajonas. :) Gimimo data: 1995-05-04 Augintiniai: Basenji veislės kalytė Terra Mėgstamiausi gyvūnai: Šiaip beveik visus gyvūnus mėgstu, bet jau tokie patys pačiausi tai šunys ir žirgai. Laisvalaikio pomėgiai: Fotografija,knygų skaitymas,kulinarija, dabar pradėjau savarankiškai mokintis išstatinėt saviškę. ;] Man nepatinka...: Daug nepatinkančių dalykų yra. ;D Net nežinau nuo ko pradėt. Mano mėgstamiausia knyga yra...: Sunku išsirinkt.xD Mane brolis "knygų žiurke" vadina, nes laaabai mėgstu skaityt. Labiausiai patinka romanai visokie, nemėgstu fantastinių ir detektyvų. O pačios geriausios tai "Haris Poteris", "Sesučių Dašvud meilės paslaptys", "Baltasis arkliukas", "Princesės dienoraštis" [nesijuokit labai.;D] ir t.t. ir pan. 10. Mano mėgstamiausias filmas yra...: Čia irgi sunkus klausimas.;D Labiausiai man patinka komedijos, galėčiau žiūrėt ir žiūrėt "Briusą Visagalį" Fainas filmas. Dar "Palikti sniegynuose", "Geišos išpažintis", "Sisterhood of the traveling pants", "Mergina vaikino kelnėse" [šitą beveik mintinai moku.;DD] Mėgstamiausias valgis: Negalėčiau išskirt kažko vieno. Labai labai mėgstu kinietišką maistą, makaronus su lašiša, graikiškas salotas, šaltibarščius. Šiaip nesu išranki maistui,nes pas mane namuose jis labai dažnai būna eksperimentinis :] Mėgstamas gėrimas: Svarainių sultys. (inlove) Aš kolekcijonuoju...: Anksčiau žirgų statulėles rinkau, dabar jau nebe.;D Šiaip po truputį pas mane renkasi įvairūs daiktai su basendžiais. | |
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Kv. 01 28, 2010 7:57 am | |
| Siaube, apie kinietišką, japonišką ir kitokį azijietišką maistą galėjot patylėt Aš nerealiai mėgstu azijietišką virtuvę. Tik pildydama anketą pagalvojau apie buitišką "mamytės" maistą Dabar jaučiu teks varyt į kokį tailandiečių ar japonų restoraną, o tai skrandis dainuoja | |
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Št. 01 30, 2010 8:00 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Št. 01 30, 2010 1:55 pm | |
| O aš kaip tik laaaabai mėgstu sushi Tik vat ko iš japonų patiekalų nemėgstu- tai sriubų Gal dėl to, kad valgiau tik 1 kartą ir nebedrįstu daugiau. Labai man tas 'tofu' nepatinka Tailandietiškas skanus maistas, bet labai egzotiškas. Vieni iš populiariausių ingredientų- aštrūs prieskoniai bei kokosų pienas. Ten pagrinde visi patiekalai aštrūs, labai mažas pasirinkimas iš kažko švelnaus. Kadangi aš mėgstu aštriai pavalgyti ir mano skrandis tai toleruoja- man ši virtuvė viena iš arčiausiai širdies. Išvis- mėgstu egzotiškus patiekalus. Žinoma, yra išimčių, pvz. nelabai man patinka indų maistas, turbūt vien dėl to, kad jis visiškai toks... net nežinau kaip išsireikšt... varguoliškas Kainos didžiulės, tikrai nevertos paties maisto. Juk turbūt žinot kokia Indija skurdi šalis, tai per daug ir nesitikiu iš jų virtuvės. | |
| | | Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Sk. 01 31, 2010 3:31 am | |
| Iš tiesų, indiška virtuvė nėra jau tokia super skani... Bet asmeniškai man iš jų praeina labai saldumynai... Nors, žinoma, nėra jie pigūs pagal visus ingredientus, paruošimo sunkumą, bet vat tokie grynai mano skonio Tai kai tik užmatau kur nors indiškų saldėsių (labiausiai man patinka tie riešutiniai bumbuliukai), visada nusiperku | |
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Sk. 01 31, 2010 4:26 am | |
| Nu va.. Ir indiško maisto nesu ragavus. Bet užtad viduržemio jūros regiono patiekalus tai valgiau,ir dabar dar tenka valgyt.;D Mano teta turėjo restoraną tokių patiekalų,tai kartais eidavom ten pavalgyt. Nu bet man nėra jau labai skanus tas maistas. | |
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Sk. 01 31, 2010 3:20 pm | |
| Tai yra daug žmonių, kurie paprasčiausiai labiau mėgsta įprastus dalykus, tai ne tik maistui galioja. | |
| | | | Sunyte Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 105 Join date : 2009-11-19 Age : 27 Miestas : Kauno rajonas
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Antr. 02 02, 2010 12:13 pm | |
| Sveikos ... Čia tema susipažinkime, bet tapo apie maistą... Bet nieko, galim šnekėti ir apie maistą. | |
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Antr. 02 02, 2010 1:02 pm | |
| Na, manau, kad galime čia diskutuoti tomis temomis, kuriomis buvo užduodami klausimai Juk taip irgi susipažįstame, sužinome apie skonius, pomėgius ir t.t. | |
| | | Sunyte Pradedantysis
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Tr. 02 03, 2010 8:13 am | |
| Galime. | |
| | | Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Tr. 02 03, 2010 8:22 am | |
| Manau, kad tema susipažinkime ir turi būti tokia, kokią turime dabar, laisva Argi bus įdomu, jie kiekvienas mūsų atsakinės į tuo pačius anketinius klausimus? Kažkaip tos temos savaime plečiasi, rutuliojasi, ir taip po truputį susipažįstame, randame bendrų interesų, šiuo atveju rytietišką maistą | |
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Tr. 02 03, 2010 9:50 am | |
| Taip. O jei nebijote tai gal dar ir savo el. paštus duosite? Galite atsiųsti ir į asmeninį pranešimą. O kokie jums filmai patinka? Žinau, kad jau rašėte, bet gal ir šia tema padiskutuokime? | |
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Tr. 02 03, 2010 10:20 am | |
| Mano e-mail bandelea@gmail.com Filmai... Aš žiūriu įvairių žanrų filmus- biografinius, geografinius, istorinius, komedijas, veiksmo, fantastinius, detektyvus, siaubo, psichologinius, trilerius, dramas, romantinius, miuziklus, trumpametražinius, noveles ir t.t. Dažniausiai pažiūriu tuos, kurie yra daugumos giriami arba kurie yra itin kontraversiški. Patikusių yra nemažai, jau juos anketoje išvardinau. Šiaip labai mėgstu azijietiškus filmus, ypač kur būna tokie apie samurajus, geišas ir pan. Dar mėgstu garsių režisierių filmus pažiūrėt, nes jie dažniausiai būna ne 'low budget', gana vykę (pvz. S. Spilbergas). | |
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Tr. 02 03, 2010 11:20 am | |
| Mano e-mail'as: ievairvelsas@micro.ltFilmus aš mėgstu žiūrėti, ir visokius. Labiausiai komedijas, siaubo filmus, istorinius visokius ir pnš. | |
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Sk. 02 07, 2010 7:17 am | |
| Kokia jūsų mėgstamiausia spalva? | |
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Sk. 02 07, 2010 1:50 pm | |
| Juoda Dar gal tamsi violetinė. | |
| | | Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Pir. 02 08, 2010 4:18 am | |
| Mano mėgstamiausios spalvos yra violetinė, balta, vyšninė Nors, iš tiesų, negaliu teigti, kad ir kitos nepatinka, čia jau labiau priklauso nuo derinių. | |
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Tr. 02 10, 2010 11:42 am | |
| O kokius vaisius mėgstate? Ar juos mėgtate... | |
| | | Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime Tr. 02 10, 2010 12:17 pm | |
| Galima sakyti beveik viską iš vaisių valgau Labiausiai mėgstu citrusinius visus, obuolius, kriaušes... Jei ir uogas priskaičiuosim, tai braškės, gervuogės, avietės, mėlynės ir t.t. O nepatinka melionai (per saldu), vynuogės (tiesiog neskanu), žemuogės ( jaučiasi geležies skonis) ;Ddd Anksčiau ir alyvuogių nevalgiau, bet dabar tai visai niam | |
| | | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Susipažinkime | |
| |
| | | | Susipažinkime | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|