Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Animal cops Tr. 08 26, 2009 3:01 am | |
| Žiūriu šią laidą, kaip gelbėjami gyvūnai, kokios būklės jie, kaip operuojami, kaip užmigdomi, kaip baudžiami žmonės, ir kiekvieną kart žiūrėdama mąstau, kaip gali žmonės taip pasielgti, nešerti gyvūno tokį ilgą laiką, kad net griaučiai lenda. Pas mus nevyksta tokie "reidai", niekas nesivažinėja ir nebaudžia tokių žmonių, niekam gyvūnai nerūpi, taip pat kaip ir žmonės. Kartais norisi pabėgt iš šios šalies, kur gyvūnai yra labiau gerbiami, jais rūpinasi kažkokios organizacijos, rūpinasi kiekvieno katinėlio, šunelio, arkliuko likimu. Jeigu žinot kaip tiksliai vadinasi, pakeiskit temos pavadinimą.
Paskutinį kartą redagavo Skorpionė, Tr. 08 26, 2009 3:15 am. Redaguota 1 kartą | |
|
Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Animal cops Tr. 08 26, 2009 3:15 am | |
| A... Matai aš buvau pamiršus, tik atsimenu, kad buvo žodis animal ir kažkas su policija Laida tai iš tikrųjų sukelia labai daug emocijų. Skaudu žiūrėti į taip vargstančius šunis, arklius, kates ir t.t. Mačiau net kaip ši cu rūsy gyveno visai nešerti, nagais labai ilgais. | |
|
doriux Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 15 Join date : 2009-08-25 Age : 37 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Animal cops Tr. 08 26, 2009 3:36 am | |
| mano draugė išlėkė į austriją gyvent ir šunį pasiėmė. ten norint laikyt šunį reikia psichologinį testą išlaikyt, kursus praeit, visų kaimynų raštiškus leidimus gaut (ir rimtai, o ne taip, kaip lt, ai neloja, tai nieko). todėl ir nėra ten benamių. žmogus iš tikro turi šuns norėt, kitaip iki jo pirkimo net neprieis. | |
|
kamyzaz Moderatorius
Pranešimų skaičius : 226 Join date : 2009-07-30 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Animal cops Tr. 08 26, 2009 5:10 am | |
| Viena mėgstamiausių animal planet laidų. Dažnai pažiūriu, labai įdomu, pamatai kokių dar būna situacijų... Gailesčio didelio nejaučiu - toks gyvenimas, nieko nepakeisi.. | |
|
Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Animal cops Tr. 08 26, 2009 5:40 am | |
| Man tokie vaizdai neigiamas emocijas sukelia. Žiauriai gaila tų gyvūnų, kai pažiūri kaip jei gyvena, taip ir noris prie savo prisiglausti. | |
|
Miliukea Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 32 Join date : 2010-04-03 Age : 28 Miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Animal cops Kv. 04 08, 2010 12:01 pm | |
| Aš dažnai apsiverkiu, bet pažiūriu. Gal kas matė filmą Hatchiko? arba "Two brothers" [Du broliai tigrės vaikai] ? verkiau per juos, žliumbiau tiesiog. Esu jautrus žmogiukas. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Animal cops | |
| |
|