Forumas persikelia! www.manosuo.darkbb.com www.manosuo.darkbb.com |
www.manosuo.darkbb.com Forumas persikelia! Laukiame visų naujų narių, taip pat kaip ir savo senbuvių! www.manosuo.darkbb.com |
|
| Pekinas (Pekingese) | |
|
+12SasoKisa-girlfrend DogyDog;) Dzakonda Rasa dolliuke marceborzoi Justė_Terra Auguste kvaje Skorpionė Evelina whatever. 16 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
sokoladineMonstre Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 72 Join date : 2010-04-07 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Pekinas (Pekingese) Tr. 04 14, 2010 7:06 am | |
| Tie kas sako "ne", tikriausiai nepažįsta pekinuko. Manęs asmeniškai jie grožiu nežavi, bet jų charakteris tikrai nuostabus. Daugelis tvirtins priešingai, dėlto, kad jie loja ant žmonių, loja loja, šokinėja, tada žmonės atsitraukia, eina šalin... O tiesa yra ta, kad šie šunys loja, kai jų bijai. Svarbu nebijot, nekreipti dėmesio ir nežiūrėti į šunį. Tada pekinai sušvelnėja ir pasidaro vieni geriausių šunų pasaulyje pagal charakterį. Tikrai. Pažįstu tris pekinus, ir jie visi tokie. Apsipratę sušvelnėja, laižo, dūksta... Tik viena bėda, kai kitą kartą su juo susitiksi, viskas bus iš naujo. | |
| | | Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Pekinas (Pekingese) Tr. 04 14, 2010 10:20 am | |
| Pažįstu, net ne vieną. Ir galiu tvirtinti tai, ką sakiau prieš tai - bjaurus charakteris. | |
| | | Gabija Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 66 Join date : 2010-02-14 Age : 28 Miestas : Marijampolė. Netoli
| Temos pavadinimas: Re: Pekinas (Pekingese) Tr. 04 14, 2010 12:50 pm | |
| Kiek pekinų žinau, charakteris nepatinka. Išvaizda irgi - mėgstu tvirtesnius šunis, dekoratyviniai netraukia. | |
| | | Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Pekinas (Pekingese) Kv. 04 15, 2010 5:25 am | |
| - sokoladineMonstre rašo:
- Tie kas sako "ne", tikriausiai nepažįsta pekinuko. Manęs asmeniškai jie grožiu nežavi, bet jų charakteris tikrai nuostabus. Daugelis tvirtins priešingai, dėlto, kad jie loja ant žmonių, loja loja, šokinėja, tada žmonės atsitraukia, eina šalin... O tiesa yra ta, kad šie šunys loja, kai jų bijai. Svarbu nebijot, nekreipti dėmesio ir nežiūrėti į šunį. Tada pekinai sušvelnėja ir pasidaro vieni geriausių šunų pasaulyje pagal charakterį. Tikrai. Pažįstu tris pekinus, ir jie visi tokie. Apsipratę sušvelnėja, laižo, dūksta... Tik viena bėda, kai kitą kartą su juo susitiksi, viskas bus iš naujo.
Neturi teisės užginčyti kieno nors nuomonę. Ir tvirtinti, kad yra būtent taip, negalima vien iš kelių tokių sutiktų. | |
| | | sokoladineMonstre Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 72 Join date : 2010-04-07 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Pekinas (Pekingese) Kv. 04 15, 2010 8:36 am | |
| Skaičiau kažkokioje knygoje, apie veisles, kažką panašaus. Nesiginčiju, o sakau savo nuomonę. O tai, kad tvirtinu, todėl, kad tai ir pasitvirtina visais 99 procentais. Jei kam yra kitaip, tai dar nereiškia, kad tik jūs, ir niekas kitas, galite būti teisūs. Jūs irgi negalite užginčyti mano nuomonės. | |
| | | Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Pekinas (Pekingese) Kv. 04 15, 2010 10:08 am | |
| Kas ir kur tavo nuomonę užginčijo? Gerai, tu manai taip, kiti mano kitaip. Kame bėda? Bet garantuoti, jog būtent jie tokie yra, niekas negali. Kažkuo žavi mane šie šunys, neapsistoju ties viena nuomone. Kelia šypseną man jie, tik kiek sutikau, visi žiaurūs lojikai. | |
| | | Ried. Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 33 Join date : 2009-08-04
| Temos pavadinimas: Re: Pekinas (Pekingese) Kv. 04 15, 2010 11:03 am | |
| Man pekinai nepatinka, bet, kad jie visi durni - nesąmonė. Ir iš tokio galima padaryti puikų šeimos draugą. Va, kad ir Amerikoj: http://www.thepekingeseclubofamerica.com/ (dešinėj pusėj, apačioj "Pekingese in Obedience and Agility"). Dedu nuorodą ir tikiuosi ji liks, nors to taisyklės ir neleidžia. | |
| | | Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Pekinas (Pekingese) Kv. 04 15, 2010 3:17 pm | |
| - sokoladineMonstre rašo:
- Tie kas sako "ne", tikriausiai nepažįsta pekinuko. Manęs asmeniškai jie grožiu nežavi, bet jų charakteris tikrai nuostabus. Daugelis tvirtins priešingai, dėlto, kad jie loja ant žmonių, loja loja, šokinėja, tada žmonės atsitraukia, eina šalin... O tiesa yra ta, kad šie šunys loja, kai jų bijai. Svarbu nebijot, nekreipti dėmesio ir nežiūrėti į šunį. Tada pekinai sušvelnėja ir pasidaro vieni geriausių šunų pasaulyje pagal charakterį. Tikrai. Pažįstu tris pekinus, ir jie visi tokie. Apsipratę sušvelnėja, laižo, dūksta... Tik viena bėda, kai kitą kartą su juo susitiksi, viskas bus iš naujo.
Bendrauju su pekinukų veisėja, mano kaimynė augina tris dokumentuotus tikrus pekinukus, taigi su jais tenka bendrauti kasdien, taip pat ir mano šuo su jais bendrauja. Jų charakteris tikrai bjaurokas, pati veisėja man pripažino, taip pat ir kaimynė, pasakojo, bet yra žmonių kuriuos sužavi tas jų ''bjaurumas'', norėjimas būti savarankišku ir nepriklausomu, o kartu ir mielu augintiniu.. Jie įdomūs šunys, bet ne vienas žmogus man sakė, kad jų charakteris bjaurus, ir pati susidariau tokią nuomonę. Taigi tavo nuomonė, apie tris pažįstamus pekinukus (o dar ir jų kilmė įdomi) nieko nekeičia. | |
| | | Laura* Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 28 Join date : 2010-04-22 Age : 27 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Pekinas (Pekingese) Kv. 04 22, 2010 1:07 pm | |
| Aš pati auginu pekiną. Jos vardas Pifa. Šeip jinai nepuola. Ji ant žmonių visai neloja ir nepuola nebent labai džiaugiasi. Ji loja tik ant didesnių šunų jei neleidžiu pasiuostyt ir ant važiuojančių dviračių. ;D | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pekinas (Pekingese) | |
| |
| | | | Pekinas (Pekingese) | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|