Forumas persikelia! www.manosuo.darkbb.com www.manosuo.darkbb.com |
www.manosuo.darkbb.com Forumas persikelia! Laukiame visų naujų narių, taip pat kaip ir savo senbuvių! www.manosuo.darkbb.com |
|
| Silpniausias asmuo šeimoje | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
D-i-a Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 302 Join date : 2009-08-02 Age : 28 Miestas : Jurbarkas
| Temos pavadinimas: Silpniausias asmuo šeimoje Pir. 08 24, 2009 12:23 pm | |
| Na matot turbūt ne vieną kartą esu minėjus apie tai, kad tapsiu na kaip Fannnės šeimininkė tik nuo tada kai brolis išvažiuosus į universitetą, o žinot kada tai? Ketvirtadienį... Ir vakar apie šeimininkus su broliu prakalbom tai uždavė tokį klausimą susimasčiau: -Tu šeimoje esi jauniausia ir iki šiol Fanny tave matė kaip silpniausią asmenį šeimoje. Ir man labai įdomu kaip ji reguos kai tu jai pradėsi vadovaut? Ką apie tai manot? Gal turit kokių patarimų, kad ji labai nenustebtų, kad aš jai vadovauju? | |
| | | Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Silpniausias asmuo šeimoje Pir. 08 24, 2009 12:29 pm | |
| Nenustebs. Laikykis SAVO ir nenuleisk rankų, šuo turi įsikalti į galvą, kad stipriausi tavo tėvai, o tu jų vaikas, o pati ji, ant žemiausio laiptelio šeimoje. Tik primenu, geriau būtų pirmą kartą nueiti pas dresuotoją, pasiklausyti, pažiūrėti, na o pati vėliau bandyk. Visdėl to, šuo ne ciūcia liūlia, reik tvirto žodžio. Jeigu kas ne taip, klausk, padėsim. | |
| | | D-i-a Aktyvus forumietis
| Temos pavadinimas: Re: Silpniausias asmuo šeimoje Pir. 08 24, 2009 12:50 pm | |
| Ačiū žiūrėsim kaip čia bus Visų pirma ir gerumu paperku ja- visada bent kiek pagalį pamėtau, dėmesio truputėlį skiriu, paprašau sėst, stot pas mane ir skaniestą šuniišką (kažkokį kaip šuns maistas) duodu ir kai esu optimistė tikiu, kad viskas bus tvarkoj | |
| | | Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Silpniausias asmuo šeimoje Pir. 08 24, 2009 12:56 pm | |
| Skorpione, na, čia turbūt mažiausiai internetu galima padėti šiuo atveju D-i-a, jei Fannė ir nustebs, kad tu esi vadė, manau, vistiek paklus tavo nurodymams. Dabar, paskutinėmis dienomis prieš brolio išvykimą, gal paprašyk, kad jis leistų tau perimti valdžią ar tiesiog pamokinti kaip suvaldyti ją Na, o vėliau tiesiog niekada nenusileisk, stenkis kalbėti su ja kuo griežčiau Žinoma, aš nesu profesionalė ir mano patarimai gal nelabai tikslingi, bet tiesiog sakau ką pati daryčiau tokiu atveju | |
| Temos pavadinimas: Re: Silpniausias asmuo šeimoje Pir. 08 24, 2009 1:11 pm | |
| Na gal ir manęs visai klauso. Kol kas šeimos lentelė pagal klausymą yra tokia: (1.Brolis jo jau nėr ;DD tik taip įtraukiau) 1.Tėtis, nes GRIEŽTAS 2.Aš, nes griežtoka, bet esu geresnė už tėtį 3.Mama, nežinau kodėl, bet jos kaip autoriteto neskaito, silpna fizine prasme manau ir dar labai atlaidi ;DD Manau - turiu galimių, jei kiltų keblumų pakalusčiau visų visų visų tai yra ir jūsų | |
| | | kamyzaz Moderatorius
Pranešimų skaičius : 226 Join date : 2009-07-30 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Silpniausias asmuo šeimoje Pir. 08 24, 2009 1:23 pm | |
| Tavo visa šeima yra Fannės gauja, jūs esat jos gaujos nariai, ir ji žino kad jūs esat visi kaip vienas. Gal ji buvo labiau prie brolio prisirišus, nes jis vedžiojo, prausė, šėrė, žaidė, dresavo? Šiaip artaip, jeigu tu perimsi jos ''valdymą'', turi prie jos prisirišti. Tu ją vedžiok, prasusk ir visą kitą, išsivesk pažaist, girk, žodžiu pasijusk su ja kaip geriausios draugės, ir ji žinos kad tu jai nieko blogo nepadarysi, visada galės tau pasiguosti, žodžiu - pripažins tave | |
| | | Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Silpniausias asmuo šeimoje Pir. 08 24, 2009 1:29 pm | |
| Na, Fanny nustebs, kitaip ir būti negali, manau, gi staiga vado nebelieka, o juo tampa žmogus, antras pagal hierarchiją. Bet net jei nustebs, nei akimirką neparodyk, kad dvejoji. Šuo PRIVALO ir TURI klausyti vado. Vadas nuo šiol esi tu. O šiaip, nelabai sutinku, kad tėvai turi būt aukščiausiai, gi, Dia taps Fanny šeimininke, ja rūpinsis, bus jos vadas, todėl pirmiausia turi klausyti tavęs, kitaip tariant, tu turi būti pirma, ir užimti brolio vietą. Pastangų reikės, duodu devyniasdešimt procentų, kad Fanny bandys pati tapti vadu, man taip su Roxiu buvo. O šiaip, tiek buvęs tiek esamas šuo, mane laiko vadu, ir tikiuosi taip bus ir toliau, jau kiti šeimos nariai, taip pat ir mama, yra po manęs. Jų klauso, ir klausyti privalo, nes yra žemiausiai, bet mano žodis ''įstatymas'' - prieš kitus šeimos narius, Vesta dar bando parodyt, kas čia šeimininkas. | |
| Temos pavadinimas: Re: Silpniausias asmuo šeimoje Antr. 08 25, 2009 3:25 am | |
| Betkokiu atveju, šuo jaučia kas gaujos vadas, ir vaikas yra silpnas, patys Dios tėvai turi parodyti, kad vaikas yra JŲ, o pati Fanny TIK šuo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Silpniausias asmuo šeimoje Antr. 08 25, 2009 3:35 am | |
| O va aš manau, kad Dia turi užimti brolio vietą. Gi čia gauja - gaujoj visi lygūs, tik vieni stipresni, kiti silpnesni, žinoma, iš jų išsiskiria vadas. Todėl, kažkaip nelogiškai atrodo, kad tėvai gaujos vadas, o Dios klausyti turi, nes ji jų vaikas. Nemanau, kad tai veiskminga, nes vadas vienas, o toliau gauja jau lygi, nors šuo privalo klausyti ir kitų narių. Man patiko Kamilės pasiūlymas - Dia, leisk Fannei pajusti, kad esi jos šeimininkė, leisk pajust rūpestį, artumą, ims labiau tavim pasitikėti, bet per daug nenusileisk, ir pastatyk į vietą. | |
| Temos pavadinimas: Re: Silpniausias asmuo šeimoje Antr. 08 25, 2009 3:45 am | |
| Yra puikus straipsnis apie hierarchiją. Šeimoje visi yra lygūs, ir grynai visi turi elgtis vienodai su šunimi - nenusileisti. "Aj, vieną sykį leisiu papramogauti...". NE. Visi griežtai turi laikytis vienos pozicijos. O parodyti, kad esi vadas nėra lengva, bet įmanoma, jeigu tėvai sutinka su tavo pasiūlymu. Mano tėvai - griežtai ne, dar paglosto kai urzgia.. | |
| Temos pavadinimas: Re: Silpniausias asmuo šeimoje Antr. 08 25, 2009 3:47 am | |
| Straipsnis, kaip straipsnis, bet yra sunku išlaikyti lygybę tarp visų gaujos narių, aš pas mus esu vadas, Vesta klauso manęs daugiausiai. Jeigu mano mama lieps jai sėdėt, ji nesėdės, geriausiu atveju atsisės, jei po nosim skanėstą pakiš. Nors kai bara, klauso. Tačiau, bando ožius rodyt, ko prieš mane nėra. Su Roxiu irgi labai panašiai buvo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Silpniausias asmuo šeimoje Antr. 08 25, 2009 10:55 am | |
| - kamyzaz rašo:
- Tavo visa šeima yra Fannės gauja, jūs esat jos gaujos nariai, ir ji žino kad jūs esat visi kaip vienas. Gal ji buvo labiau prie brolio prisirišus, nes jis vedžiojo, prausė, šėrė, žaidė, dresavo? Šiaip artaip, jeigu tu perimsi jos ''valdymą'', turi prie jos prisirišti. Tu ją vedžiok, prasusk ir visą kitą, išsivesk pažaist, girk, žodžiu pasijusk su ja kaip geriausios draugės, ir ji žinos kad tu jai nieko blogo nepadarysi, visada galės tau pasiguosti, žodžiu - pripažins tave
Labiausiai pritariau kamyzaz nuomonei Gi brolis tik savaitgaliais grįš, o ir taip 11.12klaėse aš su tėvais daugiaus rūpinaus, nes prie knugų džiuvo, esu viena vedus su drauge (o draugė dar jaunesnė) tai normaliai gal kalsė kaip mažiukės... O tada tai su ja nei ką daug žaidžiau, gyriau ir t.t. O dabar ir esu stipresnė... Žinksnis po žinksnio - atstumas įveiktas - Evelina rašo:
- Na, Fanny nustebs, kitaip ir būti negali, manau, gi staiga vado nebelieka, o juo tampa žmogus, antras pagal hierarchiją. Bet net jei nustebs, nei akimirką neparodyk, kad dvejoji. Šuo PRIVALO ir TURI klausyti vado. Vadas nuo šiol esi tu. O šiaip, nelabai sutinku, kad tėvai turi būt aukščiausiai, gi, Dia taps Fanny šeimininke, ja rūpinsis, bus jos vadas, todėl pirmiausia turi klausyti tavęs, kitaip tariant, tu turi būti pirma, ir užimti brolio vietą. Pastangų reikės, duodu devyniasdešimt procentų, kad Fanny bandys pati tapti vadu, man taip su Roxiu buvo.
Taigi stenksiuos nedvejoti, pagal mano charakterį, kai esu begalinė optimistė nedevjosiu ;]]] O dėl tėvų irgi neabėjoju, kad netiktų. Ypač pagal charakterį... Tėtis valdydamas vistiek fannės nemylėtų, o mama per daug gera... Ir dar darbai... Ačiū už palaikymą ir patarimus Jūs tokie šaunūs. | |
| Temos pavadinimas: Re: Silpniausias asmuo šeimoje Antr. 08 25, 2009 1:59 pm | |
| Šaunu, kad padėjom. | |
| Temos pavadinimas: Re: Silpniausias asmuo šeimoje Tr. 08 26, 2009 2:32 am | |
| - Evelina rašo:
- Šaunu, kad padėjom.
Na taip šaunu Aš šiap žinau, kad galiu susitvarkyt, o tėvai nėra labai tinkami šeiminkai(mama prieš du metus sakė, kad busiu jos šeiminkė ), bet... man reikėjo paramos, kad nuramintų psicholigiškai po tokių brolio žodžių ir ją gavau O dabar žiūrėsim, kas nekiltų nuo pakutinio laiptelio aukštyn ir pan Dabar viskas nu manęs priklauso | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Silpniausias asmuo šeimoje | |
| |
| | | | Silpniausias asmuo šeimoje | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|