| Lietuviškos veislės | |
|
+5Evelina Rasa Justė_Terra ManGusta Skorpionė 9 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 9:48 am | |
| Kokios yra Lietuviškos veislės? Ar Jums patinka? Ką manot apie juos? Didžiuojatės, kad LT turi savo veisles? | |
|
| |
ManGusta Moderatorius
Pranešimų skaičius : 281 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 9:56 am | |
| Lietuvių SkalikasNa,man,asmeniškai,jie nelabai patinka .Galėjo lietuviai ir geresnę veislę išrast | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 10:03 am | |
| Būtent. Dar girdėjau apie Do-Bo. Bet ten tai jau velnias žino kas. Nė kiek nesididžiuoju, nors skalikai gražūs šunys, bet nėra jau tookie kokių norėčiau. Lietuviai kaip visada, nieko gero nepadaro.. | |
|
| |
Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 10:07 am | |
| O aš kaip tik labai didžiuojuosi. Kad ir koks netobulas yra Lietuvių skalikas,jis yra grynas lietuvis. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 10:08 am | |
| Gal ir taip, bet visvien Lietuviai pasišiukšlino, kiek Vokiečiai veislių išveisę, o va Lietuviai, vieną ir tą pačią ne kokią. Pilna skalikų bedokumenčių turguose už 300 pardavinėja. Vat tau ir veislė. O jie turi kokias darbines savybes? Medžioja? | |
|
| |
Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 10:08 am | |
| O aš, atvirkščiai, didžiuojuosi. Gal ir nėra tie šunys labai gražūs, bet puikiai dalyvauja medžioklėse. Tai darbiniai šunys. O didžiuotis reikia vien dėl to, kad turime savo šalies veislę, nors ji ir nepripažinta FCI, bet vistiek, tai bent jau šioks toks bandymas Gal ir sukūrė ne kažin ką, bet bent jau kūrė O Do Bo, man atrodo ne lietuviško veisimo | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 10:09 am | |
| Gali būti. Lietuviai tik gadina šunų vardą, kuria bilekokius, Skalikas grynas rotveilerio mišrūnas, nepavadinčiau grynaveisliu. | |
|
| |
Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 10:10 am | |
| Ina, bet tu palygink Vokietijos dydį ir Lietuvėlės, Vokietijos populiaciją ir Lietuvos. Vokietija yra žymiai didesnė, o Lietuva ganėtinai maža | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 10:10 am | |
| Ina,na čia jau kiekvieno reikalas kaip spręsti. Man atrodo,kad bet kas sukurta,išrasta ar išveista Lietuvoje,yra gėris bet kokiu atveju,čia tik mano nuomonė. O man atrodo,jog skalikai medžioklėse dalyvauja. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 10:13 am | |
| Sukūrė ir ką? Pilna bedokumenčių turguose pardavinėja, prieini paklausi, kodėl tokia reta veislė be dokumentų "Ai kam reikia, tėvai bi tik grynaveisliai". Man jie išvis, neša į kažkokių veislių mišrūną. Nė kiek nesididžiuoju jų darbu ir šia veislė. Esu išvis, prieš Lietuvą, tokių savimeilų nėra kaip jie. Šiukšlina, betvarkė visur, atvažiavęs užsinietis nusiviltų mūsų kraštu. Kuo tuoliau, tuo labiau noriu išvykt iš Lietuvos ir gyvent kur Ispanijoj ar Airijoj. | |
|
| |
Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 10:15 am | |
| Bet pardavinėja ne tik bedokumenčius "skalikus", o ir kitų veislių a la atstovus Nereikia to išankstinio nusistatymo prieš Gi pati kūrei temą apie lietuvių skalikus ir rašei, kad jie visai simpatiški, o dabar sau prieštarauji | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 10:30 am | |
| Daugumą jaunų žmonių nemėgsta Lietuvos,ir nori kuo greičiau iš jos išvažiuoti. Taip tiesa,tai tikrai šiek tiek 'atsilikus' maža šalis,tačiau vistiek tėvynė,gimtinė.. Ta šalis kurioj gimei ir užaugai. Aš didžiuojuosi,kad esu lietuvė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 10:36 am | |
| O aš ne.. Labai norėčiau gyvent Airijoj, šalia artimo žmogaus, o ten įsivaizduoju, labai gražu, ne kaip čia. Atvažiavę turistai tik ir peikia tikriausiai, nieko gero nepamatę, suirzę važiuoja atgal. Yra tikrai daug gražių vietų, nieko nesakau, bet pati norėčiau gyventi kitur. Arba bent kitam mieste. Gerai, nusivarėm į lankas. | |
|
| |
Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 2:55 pm | |
| Nei traukia tos veislės, nei didžiuojuosi.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Tr. 08 19, 2009 2:56 pm | |
| Būtent.. Jėzau, tie skalikai kaip kokie dvorniai, niekuom pasigirti negalim, nebent šiukšlynėliu ir tiek. Mažai gražių vietų. | |
|
| |
kamyzaz Moderatorius
Pranešimų skaičius : 226 Join date : 2009-07-30 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Kv. 08 20, 2009 10:55 am | |
| Nei ta Lietuva atsilikus nei ką Na ir kas, kad išvedėm vieną veislę... Patys pabandykit išvest naują veislę Neįsižeiskit | |
|
| |
Gabi Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 20 Join date : 2009-08-23
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Sk. 08 23, 2009 1:05 am | |
| - Skorpionė rašo:
- Būtent.. Jėzau, tie skalikai kaip kokie dvorniai, niekuom pasigirti negalim, nebent šiukšlynėliu ir tiek. Mažai gražių vietų.
Hm, o pati neįžeidinėji veislės? O kai taksus įžeidė, puolei gint kap akis išdegus.. Taip, kad... | |
|
| |
Gabi Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 20 Join date : 2009-08-23
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Sk. 08 23, 2009 3:52 am | |
| - Gabi rašo:
- Skorpionė rašo:
- Būtent.. Jėzau, tie skalikai kaip kokie dvorniai, niekuom pasigirti negalim, nebent šiukšlynėliu ir tiek. Mažai gražių vietų.
Hm, o pati neįžeidinėji veislės? O kai taksus įžeidė, puolei gint kap akis išdegus.. Taip, kad... Nedubliuok post'ų. O kur tu įžvelgi įžeidinėjimus? Taip, man jie gryni dvorniai, dvorniai-mišrūnai, kame įžeidinėjimas, a? O kūdenos, kvailiai ne įžeidimas? Taip, įžeidimas, o tokių dalykų netoleruoju jokiose temose, kad ir nemėgstu tos veislės. O puoliau gint, nes tai mano mylimiausia veislė ir JEIGU būčiau net ne moderatorė, ginčiau dar ne taip. Žiūriu, neturi prie ko prikibt. ATRODO, kad didžiuojuos, nes gražūs, simpatiški, bet esmė tame, kad sutikusi gatvėje, pamanyčiau, kad dvornius, kitaip - mišrūnas. | |
|
| |
Gabija Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 66 Join date : 2010-02-14 Age : 28 Miestas : Marijampolė. Netoli
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Sk. 02 14, 2010 10:52 am | |
| Nebūtinai veislinis šuo turi nebūti panašus į mišrūną... Kalbat taip, lyg mišrūnas - pats prasčiausias šuo, koks tik gali būt. Malonu.
Lietuvių skalikai man patinka (išvaizda). Dėl charakterio nežinau, neteko susidurt.
Beje, girdėjau, kad lietuvių skalikai į Lietuvos parodas nemokamai registruojami. Čia tiesa ar tik gandas? | |
|
| |
Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Sk. 02 14, 2010 12:54 pm | |
| Tai nėra gandas. Bent jau prieš kelis metus, o manau ir dabar, lietuvių skalikai, kaip lietuviškos veislės atstovai, į parodose dalyvauja nemokamai | |
|
| |
marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės Pir. 02 15, 2010 3:32 am | |
| Lietuvių Skalikai į visas Lietuvos parodas registruojami nemokamai. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Lietuviškos veislės | |
| |
|