| Skanėstai | |
|
+11kamyzaz D-i-a DogyDog;) lelytia__ marceborzoi Neringaa LinaLT Rasa Evelina whatever. Skorpionė 15 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Skanėstai Tr. 12 23, 2009 1:44 am | |
| Tiesa, kad visi džiovinti organai turi specifinį, ganėtinai nemalonų kvapą, bet nevisi jie taip stipriai smirdi kaip plaučiai ar skrandžiai. Pvz.: kiaulės ausų aš dažnai net neužuodžiu. O va neseniai užmačiau vieną neblogą patarimą kitame forume, kad reikia nusipirkti kiaulės ausį žalią, ją džiovinti apie 50-60 laipsnių praviroje orkaitėje, ir po to duoti šuniui. Efektas bus žymiai geresnis nei sintetikos Iš tiesų, verta pabandyti, nes vis tik tie organai sufasuoti būną ilgokai, maišeliuose praranda didžąją dalį savo gėrio, vitaminų. O čia būtų šviežias produktas. Manau, ir šuniui geriau sueitų. | |
|
| |
Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Skanėstai Tr. 12 23, 2009 6:19 am | |
| - Lapė rašo:
Tai visi džiovinti gyvūlių organai turi specifinį kvapą. Mes į tai dėmesio nekreipiame. Man tas kvapas irgi netrukdo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Skanėstai Tr. 12 23, 2009 6:21 am | |
| - Rasa rašo:
- kiaulės ausų
Žiūriu čia daugumą lepinat savo šunis kiaulės ausimis,aš dar niekad nesu mačius pirkt. Arba blogai išekojau.;D Maniškei pats geriausias skaniukas dešra, kol kas nieko geresnio neradau. Taip pat alpsta dėl agurko,morkos, įvairių džiovintų gyvūnų organų. | |
|
| |
Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Skanėstai Tr. 12 23, 2009 6:23 am | |
| Mūsų veterinarinėj tai apstu kiaulės ausų Prie kitų organų padėta. Gal tiesiog geriau prarūšiuok viską O perkam jas dėl to, kad apsimoka. Ir pigu, ir daug, ir šuo patenkintas | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Skanėstai Tr. 12 23, 2009 6:25 am | |
| Na reiks pažiūrėt kada. O jos didelės,ta prasme ar jas duodi pagraužt jau ilgesniam laiku ar duodi už atliktą komandą? | |
|
| |
Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Skanėstai Tr. 12 23, 2009 6:27 am | |
| Būna švairių rūšių. Žinau, kad būna didelės, kurias ilgiau laiko šunytis graužia, bet mes perkam mažesnes tokias atraižas. Duodu šiaip tik pagraužt, sueina per kokias 2 min. Komandom yra kiti skanėstai arba plaučiai | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Skanėstai Tr. 12 23, 2009 6:28 am | |
| Supratau. O ką dažniausiai duodat už gerai atliktą komandą? Arba ką duodate kai išstatinėjate šunis? | |
|
| |
Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Skanėstai Tr. 12 23, 2009 6:32 am | |
| Už gerai atliktą komandą duodu tokius Dresavimo skanėstus. Jie jau būna supjaustyti mažais griežinėliais, pakelyje būna nemažai ir įvairių skonių. Man kažkaip labai patinka, kad yra nebrangūs, nereikia pjaustyti, o ir šunys pamatę juos alpsta. Kartais, kai neturiu tų skanėstų, papjaustau plaučių | |
|
| |
Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| |
| |
Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Skanėstai Tr. 12 23, 2009 8:55 am | |
| - Rasa rašo:
- Už gerai atliktą komandą duodu tokius Dresavimo skanėstus. Jie jau būna supjaustyti mažais griežinėliais, pakelyje būna nemažai ir įvairių skonių. Man kažkaip labai patinka, kad yra nebrangūs, nereikia pjaustyti, o ir šunys pamatę juos alpsta.
Kartais, kai neturiu tų skanėstų, papjaustau plaučių Kas tai per skaniukai? Maniškis mėgsta visus tuos džiovintus gėrius. Va, kalėdoms užpirkau jaučio trachėjų. Mėgsta jaučio penį pagraužt, šiek tiek ilgiau doroja, taip pat kiaulės ausis, kas skanu greitai sueina. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Skanėstai Tr. 12 23, 2009 9:10 am | |
| Mano skaniukų atsargos jau eina į pabaigą,tai reiks pažiūrėt tų kiaulių ausų. Nu sudominot mane. Arba Kauno parodoje [kuri deja dar negreit bus] reiks pažiūrėt. | |
|
| |
Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Skanėstai Tr. 12 23, 2009 10:02 am | |
| Taip ir vadinasi - Dresavimo skaniukai . Dabar neturiu pakuotės, nufotografuočiau. Kai tik nusipirksiu, nufokinsiu ir čia įkelsiu O vat maniškiams kaip tik trachėjos nelabai Kažkada pirkau, tai teko atiduoti draugės šuniui. Porą suėdė, o po to atsisakė. | |
|
| |
AnnGreenCat Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 50 Join date : 2010-04-17 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Skanėstai Št. 04 17, 2010 4:47 am | |
| maniskis labai megsta tokius skaniukus su lasisa,95% lasisos,dziovinti tokie kvadraciukai , pakelis 10 litu tik kainuoja :} | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Skanėstai | |
| |
|
| |
| Skanėstai | |
|