Forumas persikelia! www.manosuo.darkbb.com www.manosuo.darkbb.com |
www.manosuo.darkbb.com Forumas persikelia! Laukiame visų naujų narių, taip pat kaip ir savo senbuvių! www.manosuo.darkbb.com |
|
| Antkakliai ir pavadėliai | |
|
+18Neda;} skautuvadas Gabi Rasa SasoKisa-girlfrend doriux Justė_Terra smiltutee* AnT*e Neringaa marceborzoi D-i-a Evelina whatever. ManGusta DogyDog;) kamyzaz Skorpionė 22 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Sk. 08 16, 2009 4:47 am | |
| Nuotraukos gerai nesimato, bet aprašymuose, esu skaičius, kad jorkšyrai turi ilgą kailį, kuris uždengia kreivas kojas, pamėginsiu surast tą straipsnį. Vaikšto ji dailiai, normaliai, bet matosi, kad kojos klišokos. ;D | |
| | | Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Sk. 08 16, 2009 4:52 am | |
| Va ištrauka:
Parodinio šuns plaukai visiškai uždengia kreivas kojas. ... Jorkų kailis - kaip žmogaus. Jei dauguma šunų turi pavilnę, o lauke gyvenantys - gausią... | |
| | | whatever. Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 464 Join date : 2009-07-13 Age : 27 Miestas : Kaunas,Kalniečių raj. :}
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Pir. 08 17, 2009 3:48 am | |
| - Skorpionė rašo:
- O aš jokiu būdu nedėčiau petnešų jokiam šuniui, ypač vat tokiems, kurie nėra stambūs. Labai iškraipo kojas, ir ne tik jas, berods stuburui kenkia. Prancūzams, girdėjau netgi reikia. Nerizikuočiau, žymiai geriau antkakliukas, man.
taip,geriausiai,nes pažystu ne vieną prancūziuką kuriam išvarža nugaroj buvo vien dėl antkaklių | |
| | | D-i-a Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 302 Join date : 2009-08-02 Age : 28 Miestas : Jurbarkas
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Pir. 08 17, 2009 3:52 am | |
| - whatever. rašo:
- Skorpionė rašo:
- O aš jokiu būdu nedėčiau petnešų jokiam šuniui, ypač vat tokiems, kurie nėra stambūs. Labai iškraipo kojas, ir ne tik jas, berods stuburui kenkia. Prancūzams, girdėjau netgi reikia. Nerizikuočiau, žymiai geriau antkakliukas, man.
taip,geriausiai,nes pažystu ne vieną prancūziuką kuriam išvarža nugaroj buvo vien dėl antkaklių O kaip gaila O aš turiu kalusimą dėl antkaklių su tokiais spygliais. Jį nešioja mano Fanny, nes kitaip būtų sunku suvaldyt, o gal žinot ar nieko blogo? | |
| | | Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Pir. 08 17, 2009 3:54 am | |
| - D-i-a rašo:
- whatever. rašo:
- Skorpionė rašo:
taip,geriausiai,nes pažystu ne vieną prancūziuką kuriam išvarža nugaroj buvo vien dėl antkaklių O kaip gaila O aš turiu kalusimą dėl antkaklių su tokiais spygliais. Jį nešioja mano Fanny, nes kitaip būtų sunku suvaldyt, o gal žinot ar nieko blogo? Jeigu moki antkakliu naudotis, manau nieko baisaus. | |
Pranešimų skaičius : 464 Join date : 2009-07-13 Age : 27 Miestas : Kaunas,Kalniečių raj. :}
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Pir. 08 17, 2009 3:56 am | |
| - D-i-a rašo:
- whatever. rašo:
- Skorpionė rašo:
taip,geriausiai,nes pažystu ne vieną prancūziuką kuriam išvarža nugaroj buvo vien dėl antkaklių O kaip gaila O aš turiu kalusimą dėl antkaklių su tokiais spygliais. Jį nešioja mano Fanny, nes kitaip būtų sunku suvaldyt, o gal žinot ar nieko blogo? nu šiti dažniausiai antkakliai nešiojami,kai jau labai neklauso,vos išlaikot,jei taip,tai nemanau,kad kažkas blogo.. | |
| | | Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Pir. 08 17, 2009 4:24 am | |
| Mano Terra turi du antkaklius. Pasivaikščiojimams- kurtinis,odinis. Bėgioti sodyboj,pievose-paprastas brezentinis. Pavadėliai: automatinis,1,5m odinis dresūrai ir aišku parodinis. O aš šiaip labai norėčiau tokio juodo su spygliais,bet ne į vidų,o kad tie spygliai dėl grožio būtų. ;D Nu man taaip fainai atrodo. ;D Buvau vieną kart pusbrolio apyrankę uždėjus,aišku per maža,bet jau taaip kietai atrodė. Ieškojau po įvairias parduotuves,bet neradau. | |
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Pir. 08 17, 2009 5:35 am | |
| - whatever. rašo:
- D-i-a rašo:
- whatever. rašo:
- Skorpionė rašo:
taip,geriausiai,nes pažystu ne vieną prancūziuką kuriam išvarža nugaroj buvo vien dėl antkaklių O kaip gaila O aš turiu kalusimą dėl antkaklių su tokiais spygliais. Jį nešioja mano Fanny, nes kitaip būtų sunku suvaldyt, o gal žinot ar nieko blogo?
nu šiti dažniausiai antkakliai nešiojami,kai jau labai neklauso,vos išlaikot,jei taip,tai nemanau,kad kažkas blogo.. Ne visai, jį gali dėt ir tik truputį nepaklusniam šuniui, jis greitai, labai, pavirs geru šuniu, pasivaikščiojimo metu, bet, reikia mokėti naudotis. | |
| | | D-i-a Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 302 Join date : 2009-08-02 Age : 28 Miestas : Jurbarkas
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Pir. 08 17, 2009 7:14 am | |
| Tai mes stengiamės kuo atsargiau dedant apsukti, į švelnią pusę ir panašiai. Tada nemanau kad kas blogo, tai ir tą patį turėsim | |
| | | doriux Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 15 Join date : 2009-08-25 Age : 37 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Antr. 08 25, 2009 1:04 pm | |
| Turiu du brezentinius pavadžius vienas mėlynas apie 3m dresūrai naudojau, o kitas apie 1,5 derinasi prie brezentinio antkaklio visų vaivorykštės spalvų- pasivaikščiojimams. Šiaip noriu pirkt brangų odinį, bet db net nežinau, kuris geriau, nes kažkaip nors brezentinis plonesnis už jos seną odinį, bet ne taip kailį suvelia kažkodėl. O seniau, kol dar reikėjo auklėt, kad tvarkingai vaikščiotų, tai naudodavau smaugtuką vaikščiojant, žiaurus daiktas, bet dresūrą patrumpino gerokai. | |
| | | SasoKisa-girlfrend Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 121 Join date : 2009-09-22
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Antr. 09 22, 2009 4:53 am | |
| jei kam padėsiu tai geriausi pirkti juodus odinius | |
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Antr. 09 22, 2009 10:05 am | |
| O čia spalva juoda irgi būtina? Nelabai matau skirtumą, kas nori tas tą ir perka, kiek leidžia finansai. Patys turim tokį dailų odinį antkaklį, puikiai nešiojasi. | |
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Antr. 09 22, 2009 10:24 am | |
| Mane tai tik prajuokino, tavo neargumentuotas patarimas. Mes turim mėlyną odinį su swarowski, ir juodą odinį paprastą šiuo metu, o jau raudoną tokį minkštuką nusižiūrėjom.. O petnešų atsisakėm, dresūroj padėjo mum. | |
| | | ManGusta Moderatorius
Pranešimų skaičius : 281 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Antr. 09 22, 2009 10:39 am | |
| Šansui tai netinka užsegami antkakliai (užsegama plastmasė),nes vieną jau tokį nutraukė ir pabėgo,teko vaikytis jį po visą parką .Mums labiausiai tinka odiniai ankakliai arba petnešos . | |
| | | Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Antr. 09 22, 2009 10:48 am | |
| SasoKisa-girlfriend, o kuo jau tas būtent juodas ir būtent odinis antkaklis įspūdingas? Mes turim tiek odinius, tiek brezentinius įv spalvų - nuo juodos iki raudonos ir dar daug kitų atspalvių. Per daug didelio skirtumo nematau su kurio vedžioti. Na, gal tik tiek, kad raudonas puošnesnis. | |
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Št. 09 26, 2009 1:47 am | |
| - Evelina rašo:
- whatever. rašo:
- D-i-a rašo:
- whatever. rašo:
- Skorpionė rašo:
taip,geriausiai,nes pažystu ne vieną prancūziuką kuriam išvarža nugaroj buvo vien dėl antkaklių O kaip gaila O aš turiu kalusimą dėl antkaklių su tokiais spygliais. Jį nešioja mano Fanny, nes kitaip būtų sunku suvaldyt, o gal žinot ar nieko blogo?
nu šiti dažniausiai antkakliai nešiojami,kai jau labai neklauso,vos išlaikot,jei taip,tai nemanau,kad kažkas blogo..
Ne visai, jį gali dėt ir tik truputį nepaklusniam šuniui, jis greitai, labai, pavirs geru šuniu, pasivaikščiojimo metu, bet, reikia mokėti naudotis. Pradėjau galvot kad tą antkaklį teks pirkt,nes jau tieeeek jėgos pas Kivį tai vos išlaikau | |
| | | Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Št. 09 26, 2009 3:31 am | |
| - D-i-a rašo:
O kaip gaila O aš turiu kalusimą dėl antkaklių su tokiais spygliais. Jį nešioja mano Fanny, nes kitaip būtų sunku suvaldyt, o gal žinot ar nieko blogo? Na, aš nematau tame, kad šuo su griežtu antkakliu vedžiojamas nieko blogo. Yra atitinkamos šunų veislės, kurių įsiaudrinus tikrai neįmanoma suvaldyti, tai kad nereiktų paskui šunį šliaužt ant pilvo, griežti antkakliai yra viena iš galimų išeičių. Žinoma, tik reikia mokėti ir tuo antkakliu naudotis. Yra buvę tokių atveju, kad su griežtu antkakliu šuniui trachėjas sulaužo O ypač gaila tų šunų, kuriems forsai griežtus deda dėl grožio (bet čia dažniausiai deda tas smaugiamas grandines)... Mes irgi turim griežtą su spygliais ir smaugiamą grandinę. Bet griežtas spygliuotas mums šiek tiek per stiprus yra, tai jo nenaudoju, nematau reikalo kankinti šuns. O smaugiama grandinė kaip tik labai patogi mums Bet ir ją labai retai naudojam, nes kažkaip neprireikia | |
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Št. 09 26, 2009 4:04 am | |
| Aš tik už, kai kurioms veislėms, nes šuo išmoksta normaliai eit, netempdamas, ir tikrai ne kankinimas, tik reikia mokėt naudotis. | |
| | | Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Št. 09 26, 2009 4:51 am | |
| Vat, vat, Evelina, visiškai tau pritariu Svarbiausia mokėti naudotis, kad paskui nesigautų šuns kankinimas ir dusinimas | |
| | | Gabi Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 20 Join date : 2009-08-23
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Št. 09 26, 2009 5:38 am | |
| O aš visiškai prieš tokisu dalykus.. Nė už ką nedėčiau savo šuniui, o jei dar su spygliais.. | |
| | | | skautuvadas Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 18 Join date : 2009-09-26 Age : 32 Miestas : Vilnius
| | | | Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Sk. 09 27, 2009 4:56 am | |
| O kuo jis skiriasi nuo skirtų kitiems šunims? | |
| | | skautuvadas Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 18 Join date : 2009-09-26 Age : 32 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Sk. 09 27, 2009 4:58 am | |
| Jie parduodami iš čiau auginotojų Tokie plonyčiai, bet stiprūs | |
| | | Neda;} Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 40 Join date : 2009-11-22 Age : 32 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai Sk. 11 22, 2009 10:37 am | |
| Turim viena antkakliuką. Raudonas su akutėmis Ir pavadėl į automatin į naudojam, nes kiti man nėra patog ūs. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Antkakliai ir pavadėliai | |
| |
| | | | Antkakliai ir pavadėliai | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|