| Ar darėt kokią operaciją? | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Ar darėt kokią operaciją? Tr. 08 05, 2009 3:07 am | |
| - DogyDog;) rašo:
- TAi, jei neklystu narkoze trumpina gyvenima...Na siaip noreciau i kita miesta vezt sterelizuot nes Panevezy vetai ne kokie.Noreciau i Vilniu gal.Skorpione gali papasakoti placiau kaip ten sterelizaco po kiek atsagavo ir t.t..ACIU
Plungėj ją išsterilizavo, po operacijos liepė nupjaut kokio nereikalingo megztuko rankovę ir apvilkt, kad nenusilaižytų. Apie dvi - tris dienas buvo silpna, kai atvežėm, iškart užmigdė, atsijungė visai, nu ir po kažkiek laiko atvažiavom pasiimt, berods dar miegančią. O jokių komplikacijų nebuvo, kaip tik meilesnė paliko, kačiukų nenorėjom, kam alinti gyvūną, tai ir išoperavom, o nėra taip baisu kaip kiti mano, reikia pasikoncultuot su vetais, pasirinkti būtent kada norit išoperuot ir tiek. Ligos nepuola, vaikų neturės, gyvenimo trukmė ilgesnė. Daug pliusų. | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 844 Join date : 2009-07-29 Age : 30 Miestas : Panevezys
| Temos pavadinimas: Re: Ar darėt kokią operaciją? Tr. 08 05, 2009 3:17 am | |
| Aciu.Labai padejot.Na turbut vezim i Vilniu nes Paneveziaciais nepasitikiu.Bet as bijau, kad kokiu komplikaciju nebutu vat. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ar darėt kokią operaciją? Tr. 08 05, 2009 3:20 am | |
| Kaži ar bus, mums viskas labai puikiai praėjo, gal su šunimis sunkiau. Nepagailėkit pinigėlių, sveikatai geriau, visus pifinukus {pifas.org} kastruoja/sterilizuoja, ir visi kiek esu girdėjus išgyvena šią procedūrą puikiai. Užtat bus lengviau, mažiau vargo, ypač, kad kalytė nekergiama. | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
| Temos pavadinimas: Re: Ar darėt kokią operaciją? Tr. 08 05, 2009 3:24 am | |
| Laabai tikiuosi, kad mano kalyte stipri ir viska istvers, viskas bus gerai.Pinigeliu negailesim uztat ir neatiduodu i Panevezieciu rankas suniuka, apsilankysim pas kelis pasikoncultuosim .Gal is forumo zmoniu Vilniuje koki gera veta parekomenduos. | |
|
| |
| |
| |
Neringaa Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 267 Join date : 2009-07-26 Age : 26 Miestas : Molėtai
| Temos pavadinimas: Re: Ar darėt kokią operaciją? Antr. 08 11, 2009 6:21 am | |
| Mano Dorai operacijos nedarė, o Mažyliui taip, darė. ir dar darė mano Doros mamai. | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
| Temos pavadinimas: Re: Ar darėt kokią operaciją? Antr. 08 11, 2009 7:37 am | |
| Skorpione- pigiau tai pigiau, bet vetai vat blogi.Del to ir vezt noriu, o jei vetai liuks butu tai cia sterelizuociau. | |
|
| |
dolliuke Moderatorius
Pranešimų skaičius : 331 Join date : 2009-07-14 Age : 29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Ar darėt kokią operaciją? Antr. 08 11, 2009 11:53 am | |
| Kiekvienam manau savas vet'as geras... Mes tai vežame į vet kliniką " VETA " Nusiskundimų neturim ir kai saviškei operavom dantukus, tai buvo užmigę, jokių komplikacijų nebuvo... | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Ar darėt kokią operaciją? | |
| |
|
| |
| Ar darėt kokią operaciją? | |
|