Forumas persikelia! www.manosuo.darkbb.com www.manosuo.darkbb.com |
www.manosuo.darkbb.com Forumas persikelia! Laukiame visų naujų narių, taip pat kaip ir savo senbuvių! www.manosuo.darkbb.com |
|
| Komandos | |
|
+11D-i-a kamyzaz lelytia__ LinaLT Justė_Terra Neringaa suneliuke kvaje Evelina whatever. Skorpionė 15 posters | Autorius | Pranešimas |
---|
Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Komandos Pir. 07 13, 2009 3:48 am | |
| Kokias komandas moka Jūsų šuo? Kaip mokinot? | |
| | | Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Pir. 07 13, 2009 5:14 am | |
| Tos komandos visiškai nebūtinos. Moka: Labas, Butuką, Sėdėt ant dviejų kojų, Prašyti balsu, Paimk,čiupk,kas čia ir pan. | |
| | | whatever. Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 464 Join date : 2009-07-13 Age : 27 Miestas : Kaunas,Kalniečių raj. :}
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Pir. 07 13, 2009 8:33 am | |
| Oi kaip tingiu vardint :) bet še: moka: sėdėt gult duot labas duot penkis rodyt balsą greta supranta: fu negalima NE geras blogas kiaulė ateik čia einam eik namo einam į lauką
| |
| | | Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Pir. 07 13, 2009 9:27 am | |
| Daug moka, ir dar daugiau supranta.. Moka - sėdėk, gulėk, koją, balsas, op, negyvu apsimesk, labas, FU, NE, palik, neimk, nulipk, lipk, šok ir dar daug panašių, kai kurių iesiog nemoka, bet supranta. Pvz komandos ŠOK jo niekas nemokė, lipant į mašiną pasakau ŠOK ir įšoka.. | |
| | | kvaje Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 143 Join date : 2009-07-18 Miestas : Tauragė
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Sk. 07 19, 2009 8:50 am | |
| mes tai turėjome vieną šunį tikrai ,,tinkamai" išdresiruotą... mokėjo netik tas visas paprastesnes komandas, kurias daugelis jūsų paminėjo, bet net mamos vakarais vienas nueidavo iš darbo parduotuvėje pasitikti ir parlydėti namo.. oi, protingas šuo buvo ;) o dabartinis mūsų augintinis geba : pasisveikinti; šokinėti per akmenis. supranta ir geba vykdyti komandas: sedėk ; gulkis; balsą, greta; ateik ir negalima . | |
| | | whatever. Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 464 Join date : 2009-07-13 Age : 27 Miestas : Kaunas,Kalniečių raj. :}
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Pir. 07 20, 2009 8:19 am | |
| oi mum problemų su Kiviuku...jis yra super šuo,viską supranta,bet vienintelis dalykas pakišantis mums koją yra kivį dažnai aplankantis ožiukas.O kai jis ateis į svečius,tai greitai jo neišlydėsi nuo rudens vaikščiosim į dresūros pamokėles,nes kai įsisiunta tai jam dzin visai,bėga į laukus,o pagaut tokį varliuką tikrai nėra lengva | |
| | | suneliuke Užblokuotas vartotojas
Pranešimų skaičius : 51 Join date : 2009-07-30 Age : 30 Miestas : Panevežys
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Pen. 07 31, 2009 2:39 am | |
| Nemunas: Pas mane,labas,mirk,sedėt,gulėt,vertytis,ramiai,šalia.
Plutas: Mirk,sedėt, gulėt,šalia,ramiai.
Rombis Krombis: Pas mane,labas,mirk,sedėt,gulėt,vertytis,ramiai,šalia. | |
| | | Neringaa Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 267 Join date : 2009-07-26 Age : 26 Miestas : Molėtai
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Pen. 07 31, 2009 2:46 am | |
| Mažylis: greta, sėdėt, balsas (tik mokomės, bet jau neblogai išeina). Dora: pas mane, greta, sėdėt, gult, stot su rankų gestais, apsiverst, labas, op, ant laiptų, atnešt, atiduot (į ranką), negalima, palik, gera, ieškot. gal ką ir praleidau, jei prisiminsiu, parašysiu. | |
| | | Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| | | | LinaLT Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 221 Join date : 2009-07-26 Age : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Pen. 07 31, 2009 3:55 am | |
| Sedėt, gult, duoti labas, pas mane, einam į lauką, namo, fu, tarnaut. Taip pat reaguoja kai pasakau, kad ateina mama ar tėtis. | |
| | | lelytia__ Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 78 Join date : 2009-07-26
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Pen. 07 31, 2009 6:12 am | |
| Gulėt, sedėt, duok labas, atnešk, ieškok, prie pavadėlio, op, eik į vietą, gražiai (kai duodi kokį skanėstą kurio labai nori, tai gali netyčia krimstelt tai pasakai, kad gražiai tai gražiai paima ), FAS , balsas, einam į lauką, greta(šalia), fu, einam namo, važiuojam,eik pas Ugnę,tėtį,mamą (kai kitas liepia eiti tai ir nueina pas tą žmogų, pas kurį liepė.) | |
| | | kamyzaz Moderatorius
Pranešimų skaičius : 226 Join date : 2009-07-30 Miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Pen. 07 31, 2009 6:23 am | |
| Vijukas moka: sėdėt, balsas, dirbam (tuomet jau žino, kad reikia susikaupti, stojam į stoikę), šokam (apsisuka aplink savo ašį ant galinių kojų), atiduok, op, lįsk, fu, pas mane, pasilik. | |
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Št. 08 15, 2009 10:55 am | |
| - kamyzaz rašo:
- Vijukas moka: sėdėt, balsas, dirbam (tuomet jau žino, kad reikia susikaupti, stojam į stoikę), šokam (apsisuka aplink savo ašį ant galinių kojų), atiduok, op, lįsk, fu, pas mane, pasilik.
Jaučiu gerai atrodo. Kaip išmokei? ;D | |
| | | D-i-a Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 302 Join date : 2009-08-02 Age : 28 Miestas : Jurbarkas
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Št. 08 15, 2009 11:22 am | |
| Mano moka: Gulėt Sėst Atnešk Viskas lygtai.. Mokė mano brolis, bet ir manęs klauso O taip supranta: Kas čia?(preadeda ieškot po visus namus) Kur Deimantė(ir visi kitų šeimos narių ieško pagal vardą ) Einam pasivaikščiot. Labai greitai tik tiek prisiminiau | |
| | | malinua Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 16 Join date : 2009-09-27 Miestas : Panevezys
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Tr. 10 07, 2009 1:54 am | |
| Noriu pasakyti, kad sedet!gulet!stovet!greta!vieta!pas mane! aport!arba atnesk! barjeras!paimk!saugok! yra komandos, o visa kita kaip numirk! duok labas! ir panasiai-TRIUKAI.Nemaisykit! | |
| | | Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Pen. 11 20, 2009 1:22 pm | |
| Dixis moka: op ; kas čia? (pradeta inirtingai kažko ieškoti) Vėtra moka: sėdėt; gulėt; pas mane; greta; šliaužt; aport; balsas; į vietą; labas. Iš tiesų, galvojam mokintis dar daugiau įvairių triukų, nes Vėtra labai noriai mokosi | |
| | | Dzesi12 Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 50 Join date : 2009-11-15
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Pen. 11 20, 2009 1:27 pm | |
| Rifas moka; Sedėt; Stovėt; Pas mane Duok labas; Gulėt; Dabar mokomės balsas,bet kol kas nelabai supranta dar,ko noriu. | |
| | | marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Pen. 11 20, 2009 2:44 pm | |
| - Evelina rašo:
- kamyzaz rašo:
- Vijukas moka: sėdėt, balsas, dirbam (tuomet jau žino, kad reikia susikaupti, stojam į stoikę), šokam (apsisuka aplink savo ašį ant galinių kojų), atiduok, op, lįsk, fu, pas mane, pasilik.
Jaučiu gerai atrodo. Kaip išmokei? ;D Galiu pasakyt, kad greičiausiai Vijos nete nereikėjo tam mokint, čia gi Cvergas- jie visi šokt moka taip Maniškis irgi taip ant dviejų kojų vaikšto, šokinėja, sukasi ir pan. Gali net kelias min nenusileidęs vaikščiot | |
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Pen. 11 20, 2009 5:04 pm | |
| Na, maniškė moka: Sėdėt, pas mane, labas, opa, tarnaut, šok. Vis dar ''šlifuojam'' komandą gulėt. Supranta: Palik, FU, kiaulė, ramiai, tupėk, neimk, valgyt, stovėk, nutilk. | |
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Št. 11 21, 2009 4:53 am | |
| Jūsų šunys kai pasakot tarkim "Ieškok [ir šeimos nario vardas]" ar jūsų šuo ieško? Nes mano Terra tai iškart pradeda bėgiot po kambarius ir ieškot manęs ar brolio. | |
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Št. 11 21, 2009 4:59 am | |
| Kai mano mama pasako ''Evelina'' vesta vizgina uodegą, nesvarbu esu namie, ar ne. | |
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Št. 11 21, 2009 5:05 am | |
| Aš tai jei pas draugę būnu ir kai paskambinu,telefoną prie Terros ausies prikiša aš sakau "Labas Terra" tai ji kraipo galvą,ir po to bėga į mano kambarį. | |
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Št. 11 21, 2009 5:12 am | |
| O Vesta girdėdama jei kas nors iš šeimos narių kalba telefonu, jį ''kasa'', maždaug ''Lysk iš ten''. Klausykit, gal kas žinot kaip geriau mokint komandos ''mirk''? | |
| | | marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Št. 11 21, 2009 7:17 am | |
| Prieš mokant "mirk", dauguma dažniausiai išmokina komanos "verskis". Tada lengviau. Tada kai šuo verčiasi, tuo metu kai būna ant nugaros reikia sustabdyt sakant komandą "mirk". Tuo pačiu galima kažkokį gestą rodyt. Tada šuniui reikia tiesiog suvokt, jog čia ta pati komanda verskis, tik, kad sustot pusiaukėlėj reikia. | |
| Temos pavadinimas: Re: Komandos Sk. 11 29, 2009 11:32 am | |
| Papildom vėl Moka: Opa, Sėdėt, gulėt, labas, pas mane, tarnaut, peršok. Supranta: Palik, FU, kiaulė, ramiai, tupėk, neimk, valgyt, stovėk, nutilk, kamuolys. O komandą ''šok'' teks pradėt iš naujo. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Komandos | |
| |
| | | | Komandos | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|