Forumas persikelia! www.manosuo.darkbb.com www.manosuo.darkbb.com |
www.manosuo.darkbb.com Forumas persikelia! Laukiame visų naujų narių, taip pat kaip ir savo senbuvių! www.manosuo.darkbb.com |
|
| Garbanotasis retriveris | |
|
+12Rasa D-i-a DogyDog;) Justė_Terra Ieva&V Skorpionė Neringaa Evelina marceborzoi dolliuke ManGusta LinaLT 16 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Garbanotasis retriveris Pen. 11 27, 2009 6:51 pm | |
| Nesuprantu, man atvirai pasakius, kvaila ta taisyklė, kad negalima dėti nuorodų... Aš nežinau ką p. Povilionienė buvo parašiusi, ką jūs ištrynėt, bet tikrai manau būtų pravertę paskaityti. Tai žmogus, kuris augina šią veislę, galbūt paskaitė Airutis000 komentarą, kuris tikrai šiek tiek žeidžiantis ir norėjo kažką atskayti... Tarkim, man visai įdomu kas ten buvo parašyta... Būtų tikrai įdomu jei šios retos veislės veisėjas lankytųsi šiame forume, parašytų kažką įdomaus, tačiau kai šitaip 'įdomiai' elgiasi administracija, turbūt kažkiek apleidžia noras čia lankytis O šiaip, paaiškinkit man- kokia PRASMĖ, kad nededamos nuorodos? | |
| | | Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Garbanotasis retriveris Št. 11 28, 2009 2:04 am | |
| Kažkada pamenu, pačioj pačioj pradžioj, su Skorpione kalbėjom, vis tardavomės dėl taisyklių, dalį tų pokalbių ir dabar turiu. Tiesiog būdavo, kad tos nuorodos jau pradedamos naudoti besaikiai, kiekvienam puslapyj pilna nuorodų, jau kitur net ir reklama gaunasi.. O mes norėjom, kad būtent forumas būtų informatyvus, todėl tą informaciją galima kuo puikiausiai nukopijuot. Šiaip, leisčiau vartot INFORMATYVIAS nuorodas, su saiku, bet baiminuosi kad pradės mėtyt tokias nuorodas, kuriose nebus nieko gero, ir forumas pavirs paprasčiausiai šiukšlynu, su nuorodom į niekam tikusius puslapius. Aš asmeniškai būčiau palikusi nuorodas, nes nebuvo daroma reklama, bet negaliu daryt išimčių. O kas dėl nuorodų, apsvarstysim. | |
| | | Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Garbanotasis retriveris Št. 11 28, 2009 2:13 am | |
| - r_povilioniene rašo:
- Jei trinate nuorodas, tai malonėkite tik jas ir ištrinti. O tekstą apie tai, kad jūsų forumo dalyvė airutis000 pažeidinėja autorines teises, privalote palikti.
Man jau įdomu darosi, galima plačiau? Čia apie tą žinutę, kur reiškėsi, jog LT garbaniai negražūs? | |
| | | Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Garbanotasis retriveris Št. 11 28, 2009 2:45 am | |
| - marceborzoi rašo:
- Nesuprantu, man atvirai pasakius, kvaila ta taisyklė, kad negalima dėti nuorodų... Aš nežinau ką p. Povilionienė buvo parašiusi, ką jūs ištrynėt, bet tikrai manau būtų pravertę paskaityti. Tai žmogus, kuris augina šią veislę, galbūt paskaitė Airutis000 komentarą, kuris tikrai šiek tiek žeidžiantis ir norėjo kažką atskayti... Tarkim, man visai įdomu kas ten buvo parašyta... Būtų tikrai įdomu jei šios retos veislės veisėjas lankytųsi šiame forume, parašytų kažką įdomaus, tačiau kai šitaip 'įdomiai' elgiasi administracija, turbūt kažkiek apleidžia noras čia lankytis
O šiaip, paaiškinkit man- kokia PRASMĖ, kad nededamos nuorodos? Tokia taisyklė, ir jeigu ji yra nevalia laužyti. Tai galima ir į PM parašyti tam žmogui kas neįtiko. Tikrai, pati norėčiau, kad būtų galima kelti nuorodas į video, į informatyvius puslapius, bet tuoj prasidės reklamos į kitus forumus ir mūsų forumas virs šiukšlynu. Tą patį straipsnį galima nukopijuoti, prirašius šaltinį. Pati manau, kad būtų gerai nuorodas kelti, bet su saiku, ir neleidžiant reklamuoti kitus forumus, tam yra reklamos skiltis. | |
| | | marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Garbanotasis retriveris Št. 11 28, 2009 6:50 am | |
| Abejoju ar taip jau visi ims ir pradės savo forumų nuorodas mėtyt... Siūlyčiau pakoreguot tvarką, kad nuorodas būtų galima dėti, su saiku. Tarkim, kad galima būtų kelti tik informatyvių straipsnių, veislynų, asmeninių tinklapių su naudinga informacija. O jei į temą, tai man asmeniškai Lietuvoje esantys Garbanotieji retriveriai gražūs ir visai neišblukę, kaip Airutis sakė... Man kažkodėl jaučiasi pagieža tuose žodžiuose... | |
| | | Ried. Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 33 Join date : 2009-08-04
| Temos pavadinimas: Re: Garbanotasis retriveris Sk. 04 04, 2010 3:57 am | |
| Man iš retriverių, galima sakyti, garbaniai labiausiai patinka, nors auginu labrį. Ne tiek išvaizda, kiek charakteriu. Ir puiku, kad jie kiek įdomesnės išvaizdos, nebus veislės kulto, kaip labrių, jorkų, vokiečių ir t.t. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Garbanotasis retriveris | |
| |
| | | | Garbanotasis retriveris | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|