Forumas persikelia! www.manosuo.darkbb.com www.manosuo.darkbb.com |
www.manosuo.darkbb.com Forumas persikelia! Laukiame visų naujų narių, taip pat kaip ir savo senbuvių! www.manosuo.darkbb.com |
|
| JH | |
|
+9DogyDog;) D-i-a ManGusta Justė_Terra kamyzaz Skorpionė Evelina Neringaa marceborzoi 13 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: JH Tr. 12 23, 2009 6:24 am | |
| O kiek jam laiko? [Atsiprašau jei jau sakei,o aš praleidau. ] Gal anksčiau nemokytas komandas 'stovėt'? Nes pvz. Terra žino,kad kai pasakau 'stovėt' reik stovės ir nejudėt,o bandžiau kelis kartus Akitą statyt... ;D Nemokinta tos komandos,ir nesupranta ko aš iš jos noriu. :) | |
| | | Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: JH Tr. 12 23, 2009 7:12 am | |
| - Justė_Terra rašo:
- O kiek jam laiko? [Atsiprašau jei jau sakei,o aš praleidau. ]
Gal anksčiau nemokytas komandas 'stovėt'? Nes pvz. Terra žino,kad kai pasakau 'stovėt' reik stovės ir nejudėt,o bandžiau kelis kartus Akitą statyt... ;D Nemokinta tos komandos,ir nesupranta ko aš iš jos noriu. :) Nu apie septyni mėnesiai dabar.. Va kas yra, manoji irgi dabar panašaus amžiaus, gal savaitės skirtumas tarp jų, tai aš ant savosios praktikuojuos, kadangi ji į jorką panaši, o aš va pora jorkučių ruošiu.. Tai maniškė tokio pat amžiaus puikiai susikoncentruoja, žinoma užplaukia toks siutas, bet kai reikia sugeba išstovėt.. O su tuo šuniu jau baigiu kantrybę prarast. | |
| | | marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: JH Kv. 12 24, 2009 6:41 am | |
| 7mėn. amžiaus šuo 5min. nejudėdamas išstovi ir tu nepatenkinta? Gal tiesiog reikia daugiau laisvės su tuo šuniu, nenusodink temperamento tik. Jei veržiasi, leisk veržtis, tik reik mokėt teisinga kryptimi tą tempimą paleisti. | |
| | | Dziulieta Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 1 Join date : 2010-01-02
| Temos pavadinimas: Re: JH Št. 01 02, 2010 5:13 am | |
| Aš tai Plungės parodoj bandysiu dalyvaut Su kokiu šuniu geriausia pirmąą kart eiti? | |
| Temos pavadinimas: Re: JH Sk. 01 03, 2010 3:54 pm | |
| Su tokiu, su kokiu geriausiai jautiesi. Na ir žinoma, kuris pakankamai gerai paruoštas. | |
| Temos pavadinimas: Re: JH Pir. 01 04, 2010 5:08 am | |
| - marceborzoi rašo:
- 7mėn. amžiaus šuo 5min. nejudėdamas išstovi ir tu nepatenkinta? Gal tiesiog reikia daugiau laisvės su tuo šuniu, nenusodink temperamento tik. Jei veržiasi, leisk veržtis, tik reik mokėt teisinga kryptimi tą tempimą paleisti.
Pala, bet kas man iš to kad ji stovi penkias minutes, kai aplinkui visiška tyla, niekas nejuda nekruta, o neduok Die, pasimaišys kas, nukris kas, ar vėjas už lango suūš, viskas, jinai jau lekia žiūrėt. O apie stovėjimą kai kitas šuo šalia iš vis nekalbu, tai kaip su ja į parodą galima eit? | |
| Temos pavadinimas: Re: JH Pir. 01 04, 2010 11:51 am | |
| Mažai šunų stačius parodoje esi, vadinasi. Gali būti visai nestovintis šuo, bet superinio temperamento- visvien laimės. Jei tyloj jau moka, tai tereikia daugiau kantrybės ir išmoks triukšme. Parodos ringas bus geriausia treniruotė, manyčiau. | |
| Temos pavadinimas: Re: JH Antr. 01 05, 2010 1:21 am | |
| Mažai, pati žinau, gi neseniai pradėjau. Nu tikiuosi išmoksim, gera treniruotė ir man. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: JH | |
| |
| | | | JH | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|