Forumas persikelia! www.manosuo.darkbb.com www.manosuo.darkbb.com |
www.manosuo.darkbb.com Forumas persikelia! Laukiame visų naujų narių, taip pat kaip ir savo senbuvių! www.manosuo.darkbb.com |
|
| Kalyčių ir patinėlių vardai | |
|
+8Neringaa DogyDog;) whatever. kvaje Evelina dolliuke Justė_Terra Skorpionė 12 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Neringaa Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 267 Join date : 2009-07-26 Age : 26 Miestas : Molėtai
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai Tr. 07 29, 2009 9:36 am | |
| mama pasiūlė Dora, nes labradorai geri ir dori šunys. . o Mažylis todėl, nes buvo kai jaunas, tarp savo brolių ir seserų buvo mažiausias. šį vardą išrinko tėtis. | |
| | | LinaLT Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 221 Join date : 2009-07-26 Age : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai Pen. 07 31, 2009 11:21 am | |
| Man patinka originalūs, reti vardai, žinoma, Tobis išimtis.. Nepatinka visokie Reksai, Sargiai, Kudliai, Fyfos, Gučiai.. Visur jų pilna.. Tobiui išrinkom vardą jo tėvo garbei.. | |
| | | Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai Pen. 07 31, 2009 12:32 pm | |
| Pupis, Pupa irgi dažni vardai, bet man patinka, aišku, norėčiau pakeist į kokį retesnį, bet kam? Jam puikiai prilipo. | |
| | | DogyDog;) Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 844 Join date : 2009-07-29 Age : 30 Miestas : Panevezys
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai Kv. 08 06, 2009 11:24 am | |
| Stella, Deize, Temze, Aira, Aja, Dita, Aziza, Lokis, Sinde, Pupa, Tobis, Vudis, Abba, Rufas(a), Rifas(a), Ramzis, Zara, Gucci, Prada, Shanell, Brendis, Vista, Chancio, Aira, Laris, Maja, Mija, Mylia, Megi, Tanga, Tina, Zipas, Tuksius, Candy, Bingo, Richis, Sina, Mersas, Della, Sparkis, Cika, Nika, Niki, Hera, Viva, Perla, Kaja, Kapuccino, Fifa, Vanile, Cipas, Deila...Na gal siam karteliui ir uzteks. | |
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai Kv. 08 06, 2009 11:26 am | |
| Man patinka kaikurie vardai, nors nemėgstu kopijuotų. | |
| | | DogyDog;) Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 844 Join date : 2009-07-29 Age : 30 Miestas : Panevezys
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai Kv. 08 06, 2009 11:32 am | |
| Na nera cia jei kopijuoti kiek prisiminiau is kitu forumu is savo draugu, bet nelabai ziurejua i kitus forumus ir nenurasinejau .man tai nepriimtina. | |
| | | D-i-a Aktyvus forumietis
Pranešimų skaičius : 302 Join date : 2009-08-02 Age : 28 Miestas : Jurbarkas
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai Kv. 08 06, 2009 2:04 pm | |
| - LinaLT rašo:
- Man patinka originalūs, reti vardai, žinoma, Tobis išimtis..
Nepatinka visokie Reksai, Sargiai, Kudliai, Fyfos, Gučiai.. Visur jų pilna..
Tobiui išrinkom vardą jo tėvo garbei.. Šaunu, kad tėvo garbei, bet aš šiandien mačiausi su Tobiu pas savo klasiokės močiutę O fanny, nes toks vardas jau buvo jai sugalvotas kažkaip ir mums patiko | |
| | | Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai Antr. 08 18, 2009 3:28 am | |
| Man šiaip irgi gražiau išskirtiniai vardai,bet jau taip išėjo kad maniškės vardas Terra. Kai buvo maža vadindavom Tūndra,bet neprilipo jai šis vardas. O šiaip dar viena sugalvojau. Olivija. Trumpiniai : Oli arba Vija. ;DD | |
| | | Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai Antr. 08 18, 2009 3:32 am | |
| Olivija gražuuu. | |
| | | Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai Tr. 08 19, 2009 1:51 pm | |
| Vėtra tiesiog mano šunei prilipo, pritiko, o be to ir pati atklydo pas mus per vėtra O Diksis tai buvo teletabių pasėkmė. Labai norėjau pavadinti Dipsiu, bet tėvai sakė, kad bus Diksis Na, o man gražūs vardai tokie daugiausia gamtiški: Vėtra, Ciongas, Vėjas, Šalna, Šaltis, Sausra, Tūndra ( ), Škvalas, Žaibas, Gausmas, Jūra, Banga, Kopa, Smėlis, Žvyras ( ), Upė... Taip pat dar patinka: Virvė, Vija, Lėja, Čiara, Soja, Java, Tapkė Nemėgstu aš tų užsienietiškų visokių: Gucci, Prada, Džeta ir t.t. | |
| | | Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai Tr. 08 19, 2009 3:07 pm | |
| Vėtra labai gražus vardas. | |
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai Tr. 08 19, 2009 3:20 pm | |
| Vėtra man asocijuojasi su stipriu vėju, žaismingumu, audra. Labai gražus ir originalus vardelis.
Vėja labai gražus vardas, nors man nepatinka, kad yra "j" raidė. | |
| | | Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai Pen. 08 28, 2009 9:06 am | |
| Draugė neseniai gavo a la čihuahua tai man labai vardelis patiko - Saida Nors žinau, kad yra žmonių tokiu vardu, bet jis ganėtinai retas, tai draugės šuniukui puikiai tinka Nors sakė tiksliai nežino ar paliks tą vardą, ar keis, bet man jis labai patiko | |
| | | marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai Kv. 10 15, 2009 9:47 am | |
| O aš žinau, kad jei turėsiu dar Rusų Kurtų- vardai bus rusiški, kaip ir įprasta šiai veislei. Pvz. Vasilisa, Spyčka, Malina, Čiaika ar kažkas panašaus. Mano manymu, reikia vardo su reikšme, kad priliptų, tiktų prie charakterio ar kitų svaybių. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kalyčių ir patinėlių vardai | |
| |
| | | | Kalyčių ir patinėlių vardai | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|