| Nusiskundimai | |
|
+3Justė_Terra Evelina Skorpionė 7 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Nusiskundimai Kv. 07 23, 2009 5:11 am | |
| - Evelina rašo:
- Mūsų forumo taisyklės
Apie temų kūrimą:
- Temos pavadnime negalima naudoti šypsenėlių - jų vis tiek nerodys.
- Temos pavadinime negalima rašyti tik didžiosiomis raidėmis.
- Temos pavadinimas turi būti aiškus, informatyvus. Temos su pavadinimais panašiais į šiuos - ''sos''; ''šuo negaluoja''; ''padėkite'' bus trinamos.
- Prieš kuriant bet kokią temą, įsitikinkite ar tokios/panašios temos dar nėra.
- Temos pavadinime prašome rašyti lietuviškais rašmenimis. Laikykime forumą tvarkingą.
Kiekvieno nario parašytos žinutės turinys atspindi to nario nuomonę, ir Administracija už jų turinį neatsako.
Apie žinučių rašymą:
- Vienoje žinutėje negali būti daugiau nei 6 šypsenėlės. Ilgiems tekstams taikomos išimtys.
- Negalima rašyti vien tik didžiosiomis raidėmis. Tai prilygsta šaukimui.
- Nerašykite spalvotai. Viena ar kita spalva paryškinkite tik svarbiausius terminus ar žodžius.
- Administracija prašo rašyti lietuviškais rašmenimis. Jei tokių Jūsų kompiuteryje nėra, informuokite Administraciją, ar moderatorius ir būsite įrašyti į sąrašą žmonių, kurie nerašo lietuviškais rašmenimis. Primename, kad net jei ''švepluojate'', turite rašyti taisyklingai.
- Rašykite tik ''į temą''. Visi Jūsų pranešimai ''ne į temą'' bus ištrinti moderatorių.
- Griežtai draudžiama įžeidinėti kitus narius, naudoti necenzūrinius žodžius. Narys iškart gauna įspėjimą.
Evelina,aš tavęs nesuprantu.. Kur yra parašyta,kad negalima dėti nuorodų,svarbių nuorodų. Dievaž,aš noriu pagelbėti nariams,o tu trini lauk... Žinok,šis forumas tikrai nebus rimtas,jeigu kalbėsim tik apie veislių gražumą,tai tiek.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nusiskundimai Kv. 07 23, 2009 5:12 am | |
| | |
|
| |
Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Nusiskundimai Kv. 07 23, 2009 5:20 am | |
| Tai tiesiog šaltinis, iš kur paėmei informaciją. :) Tada reikėjo nukopijuoti kažkokią informacijos dalį, ar visą straipsnį, jei norėjai, ir prirašyti šaltinį. | |
|
| |
Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Nusiskundimai Pen. 07 24, 2009 5:46 am | |
| Čia nežinau į kokią temą rašyt,bet pamačiau kad yra dvi šypsenlės : :xD: ir . Tai gal geriau vieną ištrinti ir įdėti kokią nors kitą? | |
|
| |
Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Nusiskundimai Pen. 07 24, 2009 5:52 am | |
| Juste, persiprašau, tikriausiai per žioplumą, bus padaryta. Beje, gal trūksta kokių emocijų? Rašykit, įdėsiu. | |
|
| |
Dzakonda Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 47 Join date : 2009-08-16 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Nusiskundimai Kv. 08 20, 2009 5:16 am | |
| Iš anksto atsiprašau,nieko nenoriu ižeisti ir rašau savo nuomone.Bendrauju ne viename forume,bet tokiu griežtu taisykliu nemačiau niekur.Ten kur bendrauju tikrai bendrauja labai daug žmoniu ir jokiu nesklandumu nėra.Gal Jums reiketu truputi sušvelninti savo taisyklės? Dar karta atsiprašau | |
|
| |
Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Nusiskundimai Kv. 08 20, 2009 5:21 am | |
| Man irgi labai užkliuvo tai, jog negalima dėti internetinių svetainių nuorodų. Pvz. jeigu jau rašai veislyno el.paštą, tel. nr, tai kodėl negalima įkišt ir ineternetinės svetainės? Gi jei kam labai reikės, norės pažiūrėti veisiamus šunyčius, bus daug lengviau surasti Va man atrodo, kad šiuo atveju taisyklės jau per daug griežtos | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nusiskundimai Kv. 08 20, 2009 5:23 am | |
| Ramiai. Niekas neliepia varžyti judesius, bet taisyklės yra visur, vienur tokios, kitur kitokios, galiu įmesti daug pavyzdžių, kokie būna forumai, mūsų yra rimtas, tvarkingas toks ir bus. O rašyti LT raidėmis ne taip ir sunku, verta pasimokinti, gražiau žiūrisi. Būtent kokioje vietoje taisyklės Jums atrodo per aštrios, kur pasireiškia griežtumas? Taisyklės neginčijamos ir nekeičiamos, nebent būtų galima prirašyti vieną, antrą naują. Kodėl žmonės, kurie rašo ypač tvarkingai ir nė kart nepasiskundė bendrauja gražiai ir tvarkingai, nei rašo, kad blogai, nei ką. Reikia tik apsiprasti. Pas mus VISI turi laikytis esamų taisyklių, be išimčių. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nusiskundimai Kv. 08 20, 2009 5:25 am | |
| - Rasa rašo:
- Man irgi labai užkliuvo tai, jog negalima dėti internetinių svetainių nuorodų. Pvz. jeigu jau rašai veislyno el.paštą, tel. nr, tai kodėl negalima įkišt ir ineternetinės svetainės? Gi jei kam labai reikės, norės pažiūrėti veisiamus šunyčius, bus daug lengviau surasti Va man atrodo, kad šiuo atveju taisyklės jau per daug griežtos
Todėl, kad negražu kai yra tokios nuorodos http://images.google.lt/images?hl=lt&source=hp&q=%C5%A1uny%C4%8Diai&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi . Dar kartą kartoju, čia ne šiaip, dalintis nuorodomis ir plepėti apie belenką, forumas apie šunis. O veislyno pavadinimą suvedus išmeta ir internetinį puslapį. Gi paraše Justė įsidėjus fotki albumą ir niekas dar nieko nesakė, unideddogs ir turėtų leisti, bet ne reklamuoti, kad glostytų, nebent jeigu ten tik šuns titulai, nuotraukos ir pasakojimai, blogai. Kitokio pobūdžio - ne. Ačiū už nuomones. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nusiskundimai Kv. 08 20, 2009 5:44 am | |
| Man pavyzdžiui atrodo nesamone jei išvazioju ir ilgesni laika negaliu prisijungti turiu čia parašyti nes kitaip busiu pašalinta Man buvo taip atsitike kad 2 mėnesius negalejau prisijungti,bet iš forumo nebuvau pašalinta. O del savo klaidu,tai atsiprašau,esu ne lietuve | |
|
| |
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Nusiskundimai Kv. 08 20, 2009 5:50 am | |
| Bet kartais buna taip kad negali perspėti. | |
|
| |
ManGusta Moderatorius
Pranešimų skaičius : 281 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Nusiskundimai Sk. 09 27, 2009 5:40 am | |
| Nežinau,kaip kitos,bet aš siūlyčiau vartotoją skautuvadas pašalinti iš šio forumo.Arba kažkas čia šaiposi iš mūsų,arba visai dundukas vartotojas - akį rėžia tie jo nusišnekėjimai .Čia tik mano nuomonė,bet tokių nesamonių mūsų forume nereikia | |
|
| |
whatever. Aktyvus narys
Pranešimų skaičius : 464 Join date : 2009-07-13 Age : 27 Miestas : Kaunas,Kalniečių raj. :}
| Temos pavadinimas: Re: Nusiskundimai Sk. 09 27, 2009 5:41 am | |
| | |
|
| |
Evelina Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Nusiskundimai Sk. 09 27, 2009 5:42 am | |
| Aš irgi taip manau, jau nusbodo iš paskos lakstyt ir taisyt nusišnekėjimus ir klaidas. Manau, bus blokuojamas šis vartotojas.. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Nusiskundimai | |
| |
|
| |
| Nusiskundimai | |
|