| Maitinimas | |
|
+21Sunyte loves dogs Neda;} SasoKisa-girlfrend malinua D-i-a kamyzaz suneliuke Auguste DogyDog;) Neringaa LinaLT Rasa Justė_Terra dolliuke Naktigonė. marceborzoi Ieva&V Evelina whatever. Skorpionė 25 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Maitinimas Tr. 03 10, 2010 9:11 am | |
| Mes pakeitėm iš Magnuson'o į Acana. Dėl Ty svorio ir nežmoniškos Magnusono kainos. Šiaip labai nusivylus esu. Visai ne tinka mažei Acana, kakoja labai daug, bezda žiauriai, nenoriai valgo + kailis suprastėjo. Tikiuosi su laiku organizmas pripras, ir likusius 13kg įveiksim. Rasa,gal būt pavyktų pigiau nusipirkt jei pirtumėt daug maišų? Ta prasme, daugiau žmonių pirktų. Aš tai Acanos gavau pigiai per vieną pažįstamą,bet čia Kaune.. | |
|
| |
Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Maitinimas Tr. 03 10, 2010 12:57 pm | |
| Tai jo, žinau, kad žmonės jungiasi ir perka urmu... Kažkokias nuolaidas gauna Tačiau gyvenu, galima sakyti, užkampyje, kur bent jau nežinau, kad tokie pirkimo būdai būtų | |
|
| |
Ieva&V Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 163 Join date : 2009-07-14
| Temos pavadinimas: Re: Maitinimas Pir. 03 15, 2010 1:19 pm | |
| Sveiki, Juste norėjau paklaust iš kur gavai ,,Acano" ? Mes taip pat iš Kauno, gal galėtum pasakyti? Nes mūsų bernužėliui kažkas darosi, daug Š..., laaabai baisiai šeriasi, net nežinau ką ir bedaryt, gal ,,Acanas" tiks.. | |
|
| |
Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Maitinimas Pir. 03 15, 2010 1:31 pm | |
| Sveika.Aš gavau per vieną pažįstamą haskininką Acanos,bet nežinau kur jis ją pirko. Šiaip jau kaip sakiau, galima daug pigiau nusipirkt pekant urmu, o Kaune tai tikrai tas įmanoma. Manau ir tarp labradorų yra perkančių taip. | |
|
| |
AnnGreenCat Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 50 Join date : 2010-04-17 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Maitinimas Št. 04 17, 2010 4:33 am | |
| Seriu superpremium sausais maistais,bet keitineju ,nes maniskis nevalgo vieno maisto ilgiau nei 3 dienas,seip geri atsiliepimai apie Acana,Orijen | |
|
| |
Gabija Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 66 Join date : 2010-02-14 Age : 28 Miestas : Marijampolė. Netoli
| Temos pavadinimas: Re: Maitinimas Št. 04 17, 2010 7:20 am | |
| - AnnGreenCat rašo:
- Seriu superpremium sausais maistais,bet keitineju ,nes maniskis nevalgo vieno maisto ilgiau nei 3 dienas,seip geri atsiliepimai apie Acana,Orijen
Kas čia per?.. Gal mažiau šunį lepinkit, jums super premium'ų rūšių neužteks. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Maitinimas Št. 04 17, 2010 8:52 am | |
| tai nebutinai visas skirtingas,pora dienu pavalgo acana tada orijen tada tarkim vel acana ar koki specifika :} | |
|
| |
Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Maitinimas Sk. 04 18, 2010 2:40 am | |
| Nu čia jūs šauniai ;o Taigi ir pačiam šuniui tokie kaitaliojimai nėra gerai, o be to, visi išrankumai maistui yra labai greitai pašalinami, užtenka bado dietos : ) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Maitinimas Sk. 04 18, 2010 3:43 am | |
| na mano suo niekada nebuvo is tu ''silpnos sveikatos'' niekada nei veme,nei jam buvo paleide vidurius nuo maisto,o su bado dieta tai ojojoj jis savaite gali nevalgyt,po to du grudelius pasiima,tada vel nevalgo ir taip kol nukrenta svoris | |
|
| |
Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Maitinimas Sk. 04 18, 2010 6:20 am | |
| - AnnGreenCat rašo:
- na mano suo niekada nebuvo is tu ''silpnos sveikatos'' niekada nei veme,nei jam buvo paleide vidurius nuo maisto,o su bado dieta tai ojojoj jis savaite gali nevalgyt,po to du grudelius pasiima,tada vel nevalgo ir taip kol nukrenta svoris
Nu ir tegul, joks šuo nenumirs prie pilno bliūdo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Maitinimas Sk. 04 18, 2010 7:58 am | |
| mirt tai nemirs bet kad kusta tai kusta nenormaliai,matosi kad jam nepatinka tas pats per ta pati tai kam kankint,is tiesu man sunkumu nesudaro turet pora rusiu maistu namie :} | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Maitinimas | |
| |
|
| |
| Maitinimas | |
|