| Paplepėkim | |
|
+22Neda;} Dzesi12 SasoKisa-girlfrend airutis000 Tina Ieva&V Miss Sixty marceborzoi Gabi Rasa dolliuke Neringaa Justė_Terra Auguste Evelina ManGusta D-i-a DogyDog;) kamyzaz LinaLT whatever. Skorpionė 26 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 02 03, 2010 10:05 am | |
| Nuuuu,kaip Vijos ir Atilo dukrytės laikos? Beje, dolliuke tiek Dinai tiek Pupai linkim greičiau pasveikt,ir kuo rečiau sirgt. Vija gražuolė. | |
|
| |
Sunyte Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 105 Join date : 2009-11-19 Age : 27 Miestas : Kauno rajonas
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 02 03, 2010 10:21 am | |
| Sveikite. | |
|
| |
marceborzoi Moderatorius
Pranešimų skaičius : 446 Join date : 2009-07-13 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 02 03, 2010 11:34 am | |
| | |
|
| |
Skorpionė Administratoriaus padėjėja
Pranešimų skaičius : 1494 Join date : 2009-07-12 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 02 03, 2010 11:35 am | |
| - marceborzoi rašo:
- Juste, 4 jau mergytės...
Kuri? Mažoji? Gaila.. Stiprybės. | |
|
| |
Sunyte Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 105 Join date : 2009-11-19 Age : 27 Miestas : Kauno rajonas
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 02 03, 2010 11:44 am | |
| | |
|
| |
marceborzoi Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Kv. 02 04, 2010 1:39 pm | |
| Jo, mažoji. nu ką čia bepadarysi, ir jai lengviau ir veisėjams rūpestėlio mažiau. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Kv. 02 04, 2010 11:13 pm | |
| - marceborzoi rašo:
- Jo, mažoji. nu ką čia bepadarysi, ir jai lengviau ir veisėjams rūpestėlio mažiau.
Kaip kitoms mergytėms sekasi? Visos sveikos? | |
|
| |
marceborzoi Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 02 05, 2010 11:47 am | |
| Kitoms gerai viskas | |
|
| |
Rasa Moderatorius
Pranešimų skaičius : 562 Join date : 2009-07-24 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 02 10, 2010 9:44 am | |
| Sveiki Na, kaip Jūsų šuniukams sekasi? Kaip Jums? Jau gal užbaigėte pirmą pusmetį ( ar antrą trimestrą ) ? Kokie rezultatai? Ir, aplamai, kokios gi nuotaikos aplanko tokią gūdžią žiemužę? Kiek matau, forumas beveik nebeaktyvus paliko... Nors narių ir registruojasi, bet aktyviai bendrauja turbūt tik penktadalis, o gal net dar mažiau. Labai apmaudu Nu, bet labai tikiuosi, kad čia tik laikinasis grizlio žiemos miegas Man tai jau žiema ir sniegas šiek tiek pabodo ;Dd Anksčiau tai buvo taip nerealiai, o dabar jau taip įprasta viskas ;)) Bet pajūris vis tiek gražiai atrodo... Šiandien buvau nuėjusi, tai jūra prišalus, ledo lytys plaukioja... Kaip kokioj Aliaskoj atrodo | |
|
| |
Evelina Administratorius
Pranešimų skaičius : 1458 Join date : 2009-07-12
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 02 10, 2010 12:15 pm | |
| Sveika. Joo, forumas miršta, bet manau tik dėl to, kad mokslai visą laiką suryja. Tikiuos atsigausim.. Mes gyvenam gerai, kasas auginamės, dienom naglėjam.. O man mokslai puikiai, patenkinta aš savo rezultatais. O pas mus sniego nėra.. Maniškė jei nelyja be drabužių po lauką duodasi, o jei saulėta ir ant žolytės pakrenta. | |
|
| |
Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Tr. 02 10, 2010 12:24 pm | |
| Tai va va... Nu ir aš labai tikiuosi, kad atsigaus mūsų namučiai ;Dd Che, che... Vestutės kailiukas išties nuostabus Čia jau turbūt didžiausias šeimininkės indėlis Pavydžiu aš Jums iš dalies, kad sniego nebeturit Žinoma, gražu dabar Lietuvoj, tikra žiemužė, bet kažkaip jau jaučiasi, kad neužilgo viskas pliurzinsis, tai net pagalvot nesinori | |
|
| |
marceborzoi Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Kv. 02 11, 2010 11:28 pm | |
| O man geriau jau pliurza, negu pusnys didžiulės, kurios tik ir traukia berniuku griauti mergaites Aišku, juokauju. Aš tai šiaip labai mokslais užsiėmus, daug projektų, dar reikėjo ruoštis kinologų sesijai, futbolo treniruotės... Bet va dabar gerklę skauda, tai vakar nėjau ir šiandien neinu į mokyklą, tai galiu pasėdėt prie kompo | |
|
| |
Justė_Terra Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 735 Join date : 2009-07-21
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 02 12, 2010 9:56 am | |
| Sveikiiii. :) Man žiema irgi jau atsibodo. Gražu,smagu,bet aišku viskas su saiku.;D Mano Teresikei tai išvis sniegas ir šaltis yra fuuu. Šiaip sekas mums gerai. Tik trimestro pabaiga, tai kontrai po kontrų. Šį trimestrą biški, nusivažiavau , bet dedu visas viltis į trečiajį trimestrą. ;D [Aišku naivu tikėtis,kad iš visko išeis 10, nu bet... ;D] Viena kas mane guodžia,kad pagaliau atėjo taip ilgai lauktas ilgasis savaitgalis. Jau miegoooosiu, tingyniausiu..;D | |
|
| |
marceborzoi Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Št. 02 13, 2010 7:48 am | |
| Iš visko 10 Joo, savaitgalis valdo Galima patinginiaut, mieste pasitąsyt, prisiėst picerijose, po klubus pasitrainiot | |
|
| |
DogyDog;) Super senbuvis
Pranešimų skaičius : 844 Join date : 2009-07-29 Age : 30 Miestas : Panevezys
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Št. 03 13, 2010 1:16 pm | |
| O sveikutės visos O jetus kaip visų pasiilgau...buvau pradingus, na nepranešiau, kad išvykstu. Tai vat kaip gyvenat?? Ka veikiat?? Kaip ilgąjį savaitgalį leidžiat? Kaip ciuckai laikos? | |
|
| |
Gabija Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 66 Join date : 2010-02-14 Age : 28 Miestas : Marijampolė. Netoli
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 03 14, 2010 4:35 am | |
| Sveiki (hi) savaitgalį nieko gero neveikiau, mieganti tokia buvau :D Bet gal ir gerai, reikėjo pailsėt :) Ciuciams irgi viskas gerai, maniškiai labai sniegu džiaugiasi :D Po truputį raumenis judinam, kliūtis visas prasibandėm (bet vėl aikštelė apšalo, slidu, todėl negalim treniruotis). Pradedam ruoštis parodai, nors toli dar :) Bet man tai ganėtinai didelis įvykis, todėl ir ruošiuosi atsakingai, iš anksto :) | |
|
| |
sokoladineMonstre Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 72 Join date : 2010-04-07 Age : 30 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 04 09, 2010 6:09 am | |
| - Skorpionė rašo:
- Man mokykla mokymosi įstaiga, o ne bendravimo patalpa, net nežinau, galėtų ir nebūt kaikurių klasiokų, jie dažnai knisa, kaip laukiniai elgiasi. Rugsėjo pirmąjai jau nusipirkau bliuskutę trumpom rankovėm, nes manau, kad bus šilta, gražius aukštakulnius batelius ir šviesius džinsus, prekes jau beveik visas turiu, sportines kelnes irgi, belieka kedai.
Kaip jums gerai, perkate visokius džinsus ir bliskutes, o pas mus uniforma... ach kaip atsibodo. | |
|
| |
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 04 09, 2010 7:16 am | |
| tikriausiai jau visi seniai laukiate vasaros (čia pagal save). Atsibodo ir mokykla, ir klasiokai, ir mokytojai. Ach... Žinokit nepatikėsit, bet šiemet buvo geriausi metai... greičiausiai prabėgo... Dabar teliko tik tos šešios savaitės Kaip jums sekasi? Kokia pamoka mėgstamiausia? nemėgstamiausia? | |
|
| |
Gabija Naujas žmogeliukas
Pranešimų skaičius : 66 Join date : 2010-02-14 Age : 28 Miestas : Marijampolė. Netoli
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pen. 04 09, 2010 12:29 pm | |
| Nepakenčiu rusų k., technologijų ir žmogaus saugos pamokų. Visa kita gal ir normaliai, seniau dar labai fizika nepatiko, bet bandysiu išmokt susidomėt, nes man jos egzaminas tikriausiai bus reikalingas :)
O vasaros net nežinau, ar laukiu :) Bus puiki kelionė, gera stovykla, bet pavasaris, kaip metų laikas, man labiau patinka :) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 04 11, 2010 12:24 pm | |
| nežinojau kur parašyti, tad pritaikiau čia. Šiandien buvau OZE, ir antrame aukšte buvo įrengta "SOS gyvūnai". Vos neapsiverkiau, nežinau, negaliu nusakyti kiek visko... Buvo šeši maži šuniukai ir gal dešimt kačių. viena tokia baltutė, išpešiota, be vienos akies ir dar kurčia... Šuneliai tokie mieli, lyg kūdikiai inkščia. Per dieną, jų nei vieno nepaėmė. Ir dabar aš pradedu galvot, tai kam tie veisliniai? lyg jie kažkuo būtų geresni už kiemterjerus (neveislinius) ... Nežinau, net širdį skauda Gal kas padėsit? | |
|
| |
Rasa Moderatorius
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Sk. 04 11, 2010 12:34 pm | |
| O tai kaip čia padėt? Realybė yra tokia ir niekaip jos nepakeisi verkšlenimais. Taip, daug gyvūnų vargsta globos namuose, o dar daugiau gatvėje arba pas niekšus šeimininkus. Tik reikia džiaugtis, kad atsiranda tokių organizacijų, kurios tuos nelaimėlius gelbsti, o jei yra galimybė, šaunausia būtų ir patiems prisidėti prie gyvūnų gelbėjimo, paremiant organizacijas pinigais arba savanoriaujant. Ir veisliniai gyvūnai dėl visko, ką tu matei Oze, nėra kalti. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pir. 04 12, 2010 7:29 am | |
| - sokoladineMonstre rašo:
- nežinojau kur parašyti, tad pritaikiau čia. Šiandien buvau OZE, ir antrame aukšte buvo įrengta "SOS gyvūnai". Vos neapsiverkiau, nežinau, negaliu nusakyti kiek visko... Buvo šeši maži šuniukai ir gal dešimt kačių. viena tokia baltutė, išpešiota, be vienos akies ir dar kurčia... Šuneliai tokie mieli, lyg kūdikiai inkščia. Per dieną, jų nei vieno nepaėmė. Ir dabar aš pradedu galvot, tai kam tie veisliniai? lyg jie kažkuo būtų geresni už kiemterjerus (neveislinius) ... Nežinau, net širdį skauda
Gal kas padėsit? Gaila ir man, bet būna blogiau. Veisliniai šunys nekalti. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pir. 04 12, 2010 10:33 am | |
| Gal kas šia savaitę "daro"? Na, "Darom 2010". Mes šiandien rinkome šiukšles... Išsipurvinom totaliai, pavargom Šiaip daugiau vaikščiojom negu rinkom, kol mokytojai nemato... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim Pir. 04 12, 2010 10:37 am | |
| - Skorpionė rašo:
- Veisliniai šunys nekalti.
Nekaltinu... Šiandien dar buvau paglostyt tų mielybių... myliu | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Paplepėkim | |